Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    "Se sedmnáctiletou Elizabeth po boku jsem příliš času v novinářském demu nestrávil..."

Zvláštní, podle Bioshock wiki by Elizabeth mělo být 21 let. Zřejmě z pochopitelných důvodů*3* V téhle souvislosti je zajímavé, že hlavní hrdina Booker podle Kena Levina rozháněl stávky za Pinkertony (1892), a dokonce střílel indiány u Wounded Knee (1890). Pokud by celá americká historie ve hře nebyla alternativní, tak u Wounded Knee mu muselo být přes dvacet a Pinkertoni taky nezaměstnávali teenagery, takže v době mise na Columbii je mu minimálně 42, ale spíš k padesáti.
  • pobavilo :-D
  • MrSanta
    Ale jak máš zkoušet různé postupy, testovat zbraně nebo vylepšení bez možnosti normálního save systému? Osobně upřednostňuji klasický save systém před checkpointy. Ideální by byla kombinace checkpointu a klasiky. Pak odpadá problém s neuložením hry *4*.
    Vzhledem k tomu, že obtížnost "Mod 1999" by měla mít omezenou možnost ukládání předpokládám, že v plné verzi bude možnost si hru uložit podle chuti.
    Systém ukládání hry ovšem není důležitý, už mám stejně předobjednáno.
  • Tak pokud hra nedostane 10/10, tak... pff to je už jedno! Skvělej článek *3*
  • neni to uplne jedno jestli to ma checkpoint nebo normalni save? je

PS: si pamatuji jak jsem musel hrat o 3hod z5 protoze jsem si to neulozil byl jsem moc zazranej do hry takze vidim i prinos checkpointu :D
  • jasně, takže uděláš pět kroků F5 ... deset kroků, zabít jednoho enemáka F5 ...
  • Tým, který stvořil System shock I II tvořil tým (alespon hlavní vývojáři), co stvořil Bioschock. Nevím, kdo pak dělal Bioschock II, ale na tomhle by měli zase dělat původní lidé.
  • :D :D :D fail sry bioshock :D
  • Nebyl nahodou predchudce infinite bigshock a ne systemshock?
  • Inquisitor
    V jeho případě spíš nenásobí :)
  • Nechci ti kazit radost, ale výsledky z jednotlivých IQ testů se nesčítají.
  • systemshockem? nejsi ve spatny diskusi?
  • a měly by jako proč?
  • MidnighT91
    Co konkrétně má ta hra vlastně společného se systemshockem? Jsou tam vůbec nějaké odkazy na starou hru???
  • Wtf ? jestli tam jsou checkpointy tak to zas domr***** Jako,abych prezil sekvenci a doufal, v zachrany bod misto toho,abych si to v klidu pred akci ulozil ,....
  • Lawliet
    No nekup to. Po tomhle článku. *1*
  • No je to pokrok od Systemshocku k naprosté utopii v Infinite . Ač bych rád zpátky do vesmíru ... možná neodolám a proběhnu se i v nachových červáncích .
  • GlaDOS
    Ten čas rychle utekl. Ještě teď si vzpomínám, jak jsem slintal nad první ukázkou a říkal si, že ten rok bude utíkat hrozně pomalu.
  • Na tuhle hru se nehorázně těším a díky AMD na ni nemusím čekat 1-2 roky :)
  • Super, konečně nějaká zajímavá hra i pro nás lidi s IQ nad 180

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit