Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hranie FPS na konzolach by mali zakazat, hnus sa nato len pozerat.
    • Tak se na to nedívej. Rád by jsi ostatní omezoval?
      • Ta tvoja zmrsena konzola predovsetkym omezuje mna a pc hranie celkovo, takze kto je ten zly ? Ja ze som nasrany na gamepady a konzole alebo ty, gaučák co beha v cod hore dolu ?
        • Ty jsi koukám té chytrosti moc nepobral. Víš kdyby se na PC víc prodávalo potom by se dělali i větší úpravy při portech. To je takový maličký detail který si neuvědomuješ a potom pliveš na konzole který za nic nemůžou. Proč dávat ke konzoli klávesnici a myš když gamepad je jedna z hlavních věcí která odlišuje konzoli od PC. Nevim v čem je konzole jako zmršená účel pro který byla vyrobena splňuje na 100% to že se vždy najde nějaký mamlas jako ty co to jen kritizuje na tom nic nemění. Jo a mimochodem hraji jak na konzoli tak i na PC celkem už dlouhou dobu. Takže co jsem gaučák a židlák? Nebo jaký trapný označení ještě vymyslíš?
      • Pan je chytry ako radio, vsetko by sa dalo vyriesit keby k xboxu a ps davali mys a klavesnicu spolu s gamepadmi, taky hw stoji par supov nemusi to byt nic extra, nijako by to nezmenilo cenu konzole, a te tvoje dsity o tom ze to neni potreba... no je to potreba, ak neveris pozri sa na akykolvek FPS zaznam z konzole. Cela ta debilzacia okolo gamepadu(konzol) vyustiuje v to ze hry su stale tupejsie a tupejsie aby zvladli ovladanie s 4 tlacitkami, poloretardovane menu v ktorych nejde nic poriadne nastavit, a ak ide trva to, a primitivnym pohybovanim v priestore. Keby te vypatlane gamepady nejako nenarusovali hry na PC tak by ma to absolutne nazujimalo, ale samozrejme vacsina hier su len porty z konzoe a ktomu este pekne odflaknute, takze ma to setsakramensky nasiera ze by som ten gamepad strcikl kazdemu vies kam. Na hranie mortalkombat je to super, na vsetko ostatne... huns...
        • A este dodam ze +20 len dokazuje moju flustraciu napriec PC hracmi.
      • Mozno to napisal trocha radikalne ale cisto subjektivne hranie FPS mysou a klavesnicou je omnoho sikovnejsie ako na gamepade. Ide iba o to ci ta hranie FPS na gamepade odradi alebo nie. Ak mam moznost volby medzi PC a PS3 tak u FPS si vyberam vylucne PC. Na PS3 mam trebars Orange Box s TF2 a zapol som to raz aby som povedal ze nikdy viac pritom TF2 mam na PC odohrane v stovkach hodin...
        • To pořád ale nic nemění na tom že to co napsal je trapný. Dělá jako kdyby mu ten ovladač někdo vnucoval. Mají se tu řešit jiné věci a ne tohle.
          • Ano. Ako hovorim napisal to radikalne. Ono mozno by stacilo aby sa dala ku konzole pripojit klavesnica a mys. Teda neviem ako je to u Xboxu ale u PS3 sa na to musi dokupit cele zariadenie aj ked ma USB. Alebo by mohli taketo hry robit pre ovladace ako kinect alebo move. STlacis tlacidlo a otvori sa ti puskohlad. Kludne nech to predavaju aj v baliku s replikou trebas M4A1 ako ovladacom. Ale gamepad???
            • A nebo by to mohli nechat tak jak to je. Je jedno jestli se ti to líbí nebo ne důležité je že to hráče baví. Klávesnici a myš si nech na PC neni důvod to cpát i na konzole když to neni potřeba. Gamepad tu neni od toho aby byl pořád srovnáván s myší.
    • Tak na to nekoukej.
      • No to mas tak. Tak ako ty citas prispevky ktore ta nebavia, on si pozrel video ktore sa mu nepaci. Vlastne mu vycitas to iste co sam robis ;-)

BTW pozeram ze tvoje prispevky k tejto teme su prinosnejsie cim dalej tym viac. Ty sa musis hoooooodne nudi ked tu chodis iba tak vyryvat a kritizovat ludi bez toho aby si sa vobec vyjadril k veci. :)))
  • Nejen grafika....to je hnus to mireni :D Hrich hrat FPS na gamepadu...
    • A co je ti do toho? Se divim že se vždy najde nějaký omezenec s takovým názorem.
    • Pokud máš něco na gamepadu nahráno tak to neni problém.
  • Ta grafika neni uplne ono, je to totiz hrane na ps3
    • a ja sem si rikal ze je tam nak moc jednoduse zabiji :)
  • jak se snazi s tim gamepadem zamirit, az toho oci boli
  • kdyby to tak hral na PC tak nema ani kill :D
    • Mato1987
      To je blbosť, klávesnica a myš sú viacej intuitívnejšie ako poondiaty gamepad.
      • Jazz
        Nejsu si jistej jestli si to pochopil, ale terenc to myslel tak, že kdyby tyhle "póhyby" a krasné "míření" zkoušel na PC, tak okamžitě dostane headshot.
        • Mato1987
          To ako to myslel je vecou pohľadu, každý si už z toho vydedukuje svoje.
  • trolo
    na konzolach/gamepade to je vsetko tak strasne pomale. vystrelil z RPG na tank (mimo) a nic kludne si tam nabija. a az po druhom vystrele schytal 1 zasah. na PC by ste boli hned pod palbou a headshot do par sekund od snipera... co mi pripomina ten pokus jak sa snazil sundat toho na zeriave :D. asi zabudol na gravitaciu
  • Tak ako citam reakcie tak toto musela byt konzola. Keby dotycny hral takto na PC tak nema ani jeden K ale D ma po milu jarmilu. :) Uz chapem preco nemozu hrat rozne platformy na jednom servri. Konzolisti by hrali botov.

Inak ja hram Battlefield 3 iba chvilku. Je to moj prvy Battlefield a predtym som hraval iba onlineovky Ako CS (este ako student na internate) a potom prisla asi najoblubenejsia hra Tam Fortress 2. Ako musim povedat a viem ze s tym nebudu mnohi suhlasit u mna je TF2 zostal oblubenejsou hrou ako B3 ale mozno som si este nezvykol a najme tie sarze su dost tvrde najme pre zacinajucich hracov. Uz teraz dva tyzdne po vydani hry nema novacik sancu a musi sa pomaly prebojovat na vyssie sarze cez nespocetne umrtia. Ja som este iba na zaciatku (11) a ledva udrzim K/D ratio na 1. Teda zhruba rovnaky pocet smrti na zastrelenych. Staci aby na server vtrhol niekto so sarzou nad 30 s infra videnim ci co je to za srandu a uz sluzim ako zivy terc. :))) TF2 sa mi pacil jednoduchostou.
    • Úplně jsem se rozplakal. Boha jeho to je jako bys napsal Facebook, že se jdeš vykakat. Koho tohle zajímá? Nikoho!
      • A kde som mal ako napisat svoj nazor? Ved ked ti vadi tak necitaj. Facebook nepouzivam. Som rad ze mam popri praci aspon chvilu casu na B3.

BTW moj prispevok bol aspon nazor k teme (Battlefield 3). Tvoj prispevok bol teda obohacujucejsi zrejme podla teba. Aj sprava o tvojej rannej stolici a farbe mocu na facebooku maju vacsi informacny charakter ako tvoj prispevok. Na to ze ti moj prispevok vadi svojou zbytocnostou (zrejme) je tvoj prispevok este zbytocnejsi. Nemyslis?
    • Na nejrychlejs expeni mi priapda conquest metro, tam se hodi jakakoli zbran s optikou, ktera se odemkne po par kilech
      • Vidis tak tu som este neskusil. Mam rad conquest (aj large) na Damavand peak alebo Seine crossing. Vyslovene neznasam Canals. Zatial sa ucim tieto mapy. V metre som este nebol. Skusim. Dik.
  • Ataker
    To je děs to první video, jak takto může hrát na konzoli a ve finále ještě někoho zabít?! Takto jsem snad mířil, když jsem hrál poprvé na konzoli a to BFBC 2, ale postupem času to šlo líp a líp... toto je opravdu nejhorší video co se sem mohlo dát.
    • Preboha, nie kazdy hrac musi byt majster a dokonca ani priemerny. Ked ho to bavi nech hra.
    • Tohle vypadá, jako kdyby to hrál nějaký robot :/ A nebo absolutní lama?
    • to mireny s mi zda normalni. takhle zabijim i ja na pc. zalezi proti komu strillis.
      • Tak to budes na PC s podobnou muskou oblubenym spestrenim a zabavnym prvkom na servri najme u protivnika. Predpokladam ze casto umieras. Kolko % davas zhruba tak v priemere dole z protivnika?
      • MidnighT91
        jestly máš takovouhle mušku na PC tak to teda potěš prde*...
  • volove, hadate se tu jestli je lepsi mirit mysi nebo gamepadem, kazdemu vyhovuje neco jineho, tak se neserte do druhych, drzte hubu a radeji soupejte nohama, fps hraju na psku uz docela dlouho a miri se mi mnohem lip nez mysi, to ze to neumite vy neznamena ze je to nahovno, i kdyz pan na videu opravdu chvilema miri jak nekdo kdo v zivote nemel gamepad v ruce

takze zaverem, nechte si ty vase hadky co je lepsi a proc do matersky skolky a snazte se chovat aspon trochu jako normalni lidi ... domluvil jsem HOWGH
    • Jestli se ti na gamepadu míří hůř, tak to není problém u tvé myšky, ale spíš někde mezi konzolí a křeslem. *1*
    • God-of-War
      asi tak *3* sou to vemena
  • jednooký králem...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit