Přejít na výpis diskuzí
Dvě videa z hraní Battlefield 3: Back to Karkand
8.11.2011 | levis
115 příspěvků
-
Uz se tesim az to rozbehnem ne servru : MORDOR CZ-SK *16*
-
-
Jen se s toho nezblazni, nejlepsi jsou madarsky servers *5*
-
-
Madari neexistujú, to je len legenda a rozprávky starej matere *5*
-
-
Ceskej server ?
-
-
Cesko Slovensky server , tusim to ma stara parta co hrala Battlefield 2
-
-
*3* dobre jmeno pro server
-
-
Aaaahhh!!! Fu*king noobs everywhere!!!
*1* *1* *1* -
Asi takhle , Ti co vlastní PC to umí s myší , toť logické a Ti co maj PS 3 nebo Xbox to umí s ovladačem . a Nevím komu tady cpou Píčířkáři někomu jaký jsou skilly na PC , a vyčítaj jak je to na konzolích nepřesný.. to už tady můžem rovnou řešit kdyby Píčířkář dostal do ruky real kalacha , tak si vymlátí zuby z huby a možná se i zabije .. to neznamená že na PC je v top ten v nějaký FPS a pak vyjde ven , a zmlátího člověk co je je někde na konci .. každej umíme něco a házet na někoho machra se nevyplácí :D :D :D *1*
-
-
Iba mi vime hrat jako skillers, mi jsme tu pani serverou, mame vlastni server a jsme na nim nejlepsi, jsme panove oblohy a hvezdni pirati !!
-
-
tx videa jsou nadherna ukazka, jaka je debilita delat FPS na konzole. vypada to jakoby to ovladal nohama... *1*
-
-
hmm... ty sa vyznáš :P
-
-
Poslochejte mne, mam jeden dotaz.
Maminka mi koupila novej notas nejlepsi cinske znacky HuiWein.
Na krabice pisou data : CPU: coreDuo, 2 Gb DDR2, integralni VGA Intel, mam i krasnou mysku od genius/uz nema kolecko pise na ni OPTIC/, mam i nove windowsaky s oznacenim Microsoft XP S2,
pujde mi na tom CoD bez omezeni detailu ? A take kamos ve skole mi ukazoval na super mobile znacky HTC /nepamatuji si typ/ obrazky letadel z BF3, pujdou mi ty letuni na plni Grafice ?
dekuju vam -
-
*3* jasne mam skoro to same ale od firmy Acer, notas ma 7 let a BF3 mi jede na ULTRA !!!
A bez jedineho cuknuti, akurat Metro2033 mi par krat cuklo
-
-
ses DITE , Ja sem nejvetsi admin na svete a kapitan galaxie a ja budu zikat co je dobre a co ne *15*
-
-
no jo zase gayove z Bobici.cz - lol mate LAGS SERVER
-
-
Kto su Bobici ?
-
-
*4* presne tak , ja som dostal ban na BC2 ani neviem za co
-
no su to trosku iny ludia co musia mat vlastny server aby mohli kickovat ludi ktory by chceli lepsie skore ako oni. Ak sa chces nieco opytat tak ti daju Mute *11*
-
-
-
Jasnacka bracho, miluji te *14*
-
-
Pane Boze ty Bobici.cz su otravny , jak na serveru kde sa neda hrat /sami LAG/ tak i na foru *15*
-
-
-
-
-
Protože FPS hry jsou o tom jak rychle zareaguješ, zamíříš, vystřelíš a s jakou
přesností trefíš. Asi nejlépe by se to poznalo, kdyby mohli hrát multi xbox vs PC hráči :)
Pozn. Ale nesměli by hrát proti mě, protože by asi vyhráli : ))
Zase na druhou stranu, sednou si pohodlně do křesla, zapnout a hrát má svoje plus.
U PC se musí pořád řešit samé optimalizace, aktualizace a to už mě moc nebaví:(
U BF3 jsem měl asi 5x BSOD, než jsem vyladil grafické nastavení. -
-
To ale nic nemění na tom proč se potřebuješ rovnat myši. Každé ovládání ať si zůstane na své platformě. Neni potřeba je spojovat jen proto aby se některým zvedlo ego jak jsou dobří. Zdokonaluj se na gamepadu vylepšuj si své míření a reakce proti hráčům co hrají se stejným ovladačem o tom to přeci je.
-
-
Je fakt, že kdyby byla možnost mít myš na xbox, tak by to nebylo fér vůči hráčům,
kteří by stále využívali gamepad a ještě k tomu nevím, kam bych tu myš ani dal,
asi by to bylo trochu nemotorné bez klasického PC stolu.
Takže souhlasím, že podpora myši pro xbox nebude to pravé.
-
-
-
Proc mam na Antiku BAN m sak sem cheatoval jen sem a tam ! *10*
Chcem unban, jak to vyzidime ? -
-
Napis mi PM a zalozim ultra Topic na foru.
Viz Zunik ze v kutku duse te miluju a chci se s tebou postarat o male stenatka.
No k veci, Dneska sem rozchodil BF3 na 13 az 17 fps, je to super gameska *14*
-
-
Ta grafika je dost zla na tom PS3 :(
Este ze to neprogramovali primarne na konzole lebo by sa na to vazne nedalo pozerat :( -
-
Co bys cekal od X let stareho HW? Ze na tom pofici hry v plnych detailech a s detailnima texturama jako na PC?
Me jen mrzi,ze kvuli konzolim nam PCckarum osekali i nasi verzi (zaden commander, vlajky moc blizko u sebe, sjednocovani class, mensi recoil atd).
Celkove se mi ale BF3 libi, mohl byt lepsi,ale porad imho povedenejsi nez BC2.
-
-
tank mi odstrelý pod nohami železobetonovu podlahu a ja v pohode dopadnem s3poschodia *1* WTF *12*
-
-
ses asi hral na Bobici STS *11* co jo samej LAG, LAG,LAG
-
-
jojo *1*
-
-
-
WaW to bude pecka, tesim se, moc moc
-
-
Sem nekde cetl ze existuje cheat, co zvysi FPS o 30 Procent, zadava sa ten cheat do consoly ?!!! kde je na to navod ?
-
mam doma celeron @ 1200 Mhz + integrovanu VGA /nejaku super od Ati s 256 ram/, pojde mi na nej KARKAND aspon na Medium detail ?
-
-
tiez nad tym uvazujem , Mam AMD Sempron 2200+/@2300+/ , 768 RAM ,+ Nvidia 6600 GT/ma krasny cerveny chladic a ten chladic i svieti na modro a blika !/,,, pojde mi to high na 1280x1024 ??? nebude to cukat/trhat ?
-
-
ja mam Durona 750 pretaktovaneho na krasnych 1000 Hhz /v odborni tlaci sem cetl ze to je vlastne 1 GHz/ , jak mi pujde mapa Karkand, na Battlefield 2 mi jela na 25 frame !
-
Mne tata koupil ted nove pc i3 procacek , 1 Gb DDR3 /je mrte rychloucka+ma i hlinokova chlazeni/a mam tam nejakou skvelou moderni grafiku od firmy Asus 7600 GS Nvidia /take ma krasne blikajici svietla+tunnig/ Ptam se vas panove : Jak mi to pujde na mim novym stroji ? muzu si to objednan na Vanocni svatky ??
Ahojte kamaradickove moji ,
PS: budu mit nick : MatisekBobic
-
-
-
-
pujde vypnout hud ? na youtube to maji vypnuty. na me je tam az moc ukazatelu treba zybetcne ukazovani skore. hud zabirajvelkou cast obrazovky. co by my stacilo je mapa.
-
-
HUD je vypnuty pri hardcore mode
-
-
Aha. S tym bude asi suvisiet fakt ze na niektorych servroch nemam zameriavaci krizik co? :))) Co sa tu clovek nedozvie. Alebo to s tym nesuvisi?
-
-
Mas pravdu, hardcore nastaveni nema standartni kriz.
-
-
No najme u granatometov v podhlavni je to dost blbe. Na vacsiu dialku na servry kde je povoleny friendli fire (zrejme tiez suvisi s hardcore) sa mi omylom podarilo vyhladit vlastnu catu miesto tanku :) Odmenov bol ban... No co som zaciatocnik :)
-
-
-
-
Ikonky me ani tak nevadi.. ale co ten CHATBOX!!!! To je des.. hraju na 720p a je to temer pres ctvrtinu obrazovky. Sice diky tomu lidi vetsinou nepisou, protoze jim to taky vadi, ale nedavno sem byl svedkem flamu o BF3 a MW3 a to se nedalo vydrzet. Nechapu co DICE vedlo k tomu placnout takovy obrovsky chatbox do hry,, ten co byl v bfbc2 nebyl vubec spatny a v bete to taky bylo vyresene lepsi.
-
-
Pri 1680x1050 je to znesitelne... Netusim ako to vyzera na 720 ale ten chatbox je priehladny tusim tak ho velmi nevnimam. Skor mi vadi battlelog. Nemoznost zmazat server z favorites. Nemoznost hladat server kde je 24/7 iba konkretna mapa (vdaka bohu za gametracker.com) ale zato az dve moznosti hladat server s rotaciou map. 30 sekund cakania na dalsie kolo mi pride dost zdlhavych.
-
-
ta obrazovka s konecnym skorem tam vetsinou je az 45 sec a pak jeste loading time mapy + nejakych tech 10 dalsich sec co stojis na spawnu a jedine co muzes delat je skakat, lehat, hazet ammo/medic packy jak uplny osel :D To je kolem 1 minuty mezi kazdou mapou/kolem.. docela hodne bych rekl, ale tak zas ja to vetsinou resim tak, ze se podivu co je noveho ve svete, podivu se na twitter, youtube, obcas si prectu nejaky ten blud na facebooku a jdu zase hrat :D
-
-
Mas pravdu. Som to skusil. je 45sec a spawn ked nic nemenis a rovno das Deploy je az 25 sec. Ako cakat minutu na to aby som dalsich 5 minut hral je dost.
Pozeram ale ze to riesime skoro rovnako. Ja mam hru pustenu na druhom PC a na notebooku mam pustene Visual Studio tak za minutu stihnem napisat aspon dva riadky kodu a pocas hry ked bezim zo spawnu rozmyslam ako dalej. Kampujuci sniper oproti spawnu znizuje moje pracovne vykony... :)))
-
-
-
-