Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potrebujes odbornu pomoc, tak sa mi zda ze mas 10-12 rokov,
    takze pre teba bude vhodna Children Gameska CoD *12*
  • Aaaahhh!!! Fu*king noobs everywhere!!!

*1* *1* *1*
  • hlupost staci sa postavit od muru cc 12-20m zobrat napr. hk416 (asi najpouzivanejsia zbrat pre asaulta) a drzat len full auto na mure je podla stop vidiet o aky slusny kus sa zbran zdvyhne.Navyse je tu dalsia vec ktoru ma bf3 daleko prepracovanejsiu nez jeho predchodcovia.Ked ste pred tym strielali zo zbrane tak sa len trapne zvacsil rozptyl dopadu guliek ale zbran drzala viac menej na jednom mieste to platilo aj pri zoome kopanie bolo len kozmeticky graficky naznacene a vasa schopnost ho reglovat bola tak znacne osekana.Naproti tomu bf3 zbrane kopu slusne aj je graficky zobrazeny spravene cize gulka leti blizko dopadu zamerneho kriza nie ad hoc ako to bolo v serii spracovane pred tym.Tym je hracovi umeznene aby sa vstrelbe zlepsil tym ze sa nauci tento spatny naraz regulovat.Samozrejme ze na vzdialenost 20m sa oplati davat full auto pretoze regulacia nie je az taka zlozita ale skuste to na vzdialenost 50 a viac metrov neverim ze nikto striela full auto.
  • Ja som to teraz porovnaval so starsimi BF ako napr 2142 kde si musel strielat davky aby si vobec nieco trafil a tu ti staci drzat full vkuse
  • Na i7 960 / 24 GB RAM / nVidia 460 1GB pod w7 64 bit se to seká docela dost.
  • Dohráno za 5 hodin a z toho byla 1,5 hodina frustrací u pěstních zápasů ... Těšil jsem se na super multiplayer, ale nikde nic vysvětleno není (ani třeba oživení vojáka) a jako pěšák nemám šanci proti tanku ... i to vybírání týmu je takové splašené ... zkusím se ještě na to podívat.
  • To video je pecka, PS : dobre prispevky tam dole :) zase asi decka
  • Nehorayna loz.Osobne som odchovany na CS-sku a na chovanie zbrane si hodne potrpim a co sa tyka bf3 tak z troho vychadza daleko lepsie nez cokolvek sa v tejto aj konkurencnej serii kedy urodilo.Dalo by sa povedat ze s kopanim zbrani som celkom spokojny nieje to sice uroven CS-ska ale staci to nato aby sa nedalo hrat len cez full auto
  • Madari neexistujú, to je len legenda a rozprávky starej matere *5*
  • jojo *1*
  • ses asi hral na Bobici STS *11* co jo samej LAG, LAG,LAG
  • Sem nekde cetl ze existuje cheat, co zvysi FPS o 30 Procent, zadava sa ten cheat do consoly ?!!! kde je na to navod ?
  • tank mi odstrelý pod nohami železobetonovu podlahu a ja v pohode dopadnem s3poschodia *1* WTF *12*
  • ja mam Durona 750 pretaktovaneho na krasnych 1000 Hhz /v odborni tlaci sem cetl ze to je vlastne 1 GHz/ , jak mi pujde mapa Karkand, na Battlefield 2 mi jela na 25 frame !
  • Napis mi PM a zalozim ultra Topic na foru.
    Viz Zunik ze v kutku duse te miluju a chci se s tebou postarat o male stenatka.
    No k veci, Dneska sem rozchodil BF3 na 13 az 17 fps, je to super gameska *14*
  • Proc mam na Antiku BAN m sak sem cheatoval jen sem a tam ! *10*
    Chcem unban, jak to vyzidime ?
  • *3* jasne mam skoro to same ale od firmy Acer, notas ma 7 let a BF3 mi jede na ULTRA !!!
    A bez jedineho cuknuti, akurat Metro2033 mi par krat cuklo
  • Poslochejte mne, mam jeden dotaz.
    Maminka mi koupila novej notas nejlepsi cinske znacky HuiWein.
    Na krabice pisou data : CPU: coreDuo, 2 Gb DDR2, integralni VGA Intel, mam i krasnou mysku od genius/uz nema kolecko pise na ni OPTIC/, mam i nove windowsaky s oznacenim Microsoft XP S2,
    pujde mi na tom CoD bez omezeni detailu ? A take kamos ve skole mi ukazoval na super mobile znacky HTC /nepamatuji si typ/ obrazky letadel z BF3, pujdou mi ty letuni na plni Grafice ?
    dekuju vam
  • Mne tata koupil ted nove pc i3 procacek , 1 Gb DDR3 /je mrte rychloucka+ma i hlinokova chlazeni/a mam tam nejakou skvelou moderni grafiku od firmy Asus 7600 GS Nvidia /take ma krasne blikajici svietla+tunnig/ Ptam se vas panove : Jak mi to pujde na mim novym stroji ? muzu si to objednan na Vanocni svatky ??
    Ahojte kamaradickove moji ,
    PS: budu mit nick : MatisekBobic
  • Jen se s toho nezblazni, nejlepsi jsou madarsky servers *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit