Přejít na výpis diskuzí
Dvě videa z hraní Battlefield 3: Back to Karkand
8.11.2011 | levis
115 příspěvků
-
Ta tvoja zmrsena konzola predovsetkym omezuje mna a pc hranie celkovo, takze kto je ten zly ? Ja ze som nasrany na gamepady a konzole alebo ty, gaučák co beha v cod hore dolu ?
-
A este dodam ze +20 len dokazuje moju flustraciu napriec PC hracmi.
-
Pan je chytry ako radio, vsetko by sa dalo vyriesit keby k xboxu a ps davali mys a klavesnicu spolu s gamepadmi, taky hw stoji par supov nemusi to byt nic extra, nijako by to nezmenilo cenu konzole, a te tvoje dsity o tom ze to neni potreba... no je to potreba, ak neveris pozri sa na akykolvek FPS zaznam z konzole. Cela ta debilzacia okolo gamepadu(konzol) vyustiuje v to ze hry su stale tupejsie a tupejsie aby zvladli ovladanie s 4 tlacitkami, poloretardovane menu v ktorych nejde nic poriadne nastavit, a ak ide trva to, a primitivnym pohybovanim v priestore. Keby te vypatlane gamepady nejako nenarusovali hry na PC tak by ma to absolutne nazujimalo, ale samozrejme vacsina hier su len porty z konzoe a ktomu este pekne odflaknute, takze ma to setsakramensky nasiera ze by som ten gamepad strcikl kazdemu vies kam. Na hranie mortalkombat je to super, na vsetko ostatne... huns...
-
tx videa jsou nadherna ukazka, jaka je debilita delat FPS na konzole. vypada to jakoby to ovladal nohama... *1*
-
co to meles...
http://battlefieldo.com/wp-content/uploads/2011/11/battlefield-3-back-to-karkand-20111107053602660.jpg
Odkial si myslis ze idu a kde je ten most ? SI BF2 ani nehral ze ? -
Jestli se ti na gamepadu míří hůř, tak to není problém u tvé myšky, ale spíš někde mezi konzolí a křeslem. *1*
-
jednooký králem...
-
to jsem se dlouho nezasmal jako tady a jeste k tomu to video *1*
-
http://bf3blog.com/2011/10/battlefield-3-back-to-karkand-weapons/
-
Je fakt, že kdyby byla možnost mít myš na xbox, tak by to nebylo fér vůči hráčům,
kteří by stále využívali gamepad a ještě k tomu nevím, kam bych tu myš ani dal,
asi by to bylo trochu nemotorné bez klasického PC stolu.
Takže souhlasím, že podpora myši pro xbox nebude to pravé. -
To ale nic nemění na tom proč se potřebuješ rovnat myši. Každé ovládání ať si zůstane na své platformě. Neni potřeba je spojovat jen proto aby se některým zvedlo ego jak jsou dobří. Zdokonaluj se na gamepadu vylepšuj si své míření a reakce proti hráčům co hrají se stejným ovladačem o tom to přeci je.
-
Kronos: Jsem špatně vložil příspěvěk, je nahoře...
-
Protože FPS hry jsou o tom jak rychle zareaguješ, zamíříš, vystřelíš a s jakou
přesností trefíš. Asi nejlépe by se to poznalo, kdyby mohli hrát multi xbox vs PC hráči :)
Pozn. Ale nesměli by hrát proti mě, protože by asi vyhráli : ))
Zase na druhou stranu, sednou si pohodlně do křesla, zapnout a hrát má svoje plus.
U PC se musí pořád řešit samé optimalizace, aktualizace a to už mě moc nebaví:(
U BF3 jsem měl asi 5x BSOD, než jsem vyladil grafické nastavení. -
A proč se potřebuješ rovnat myši?
-
Tohle se jim ale hodí. Video se začátečníkem co hraje na gamepadu je pro ně něco co potřebovali a čím se můžou ohánět.
-
Hrát FPS na konzoli je těžší než na PC, někteří říkají, že je to pouze síla zvyku,
ale ani po dlouhodobém tréninku se nemůže přesnost a rychlost reakce rovnat PC.
U her typu Gears of war to celkem jde, protože není potřeba rychle reagovat jako
např. u AVP či BF3 apod. Doufám, že u nové verze xbox bude podpora myši,
či vymyslí nějaké zařízení pro rychlý aim :) -
Hram uz BF3 multi dlhsie a fakt co neuznavam je ze vam staci drzat full auto zbran a naboje letia skoro na jedno miesto,uplne vam ani netreba davat davky staci drzat,preto asi vacsina hracov hraje za assaulta :D inac mohli dat nove zbrane do videi,chcem vediet ci tam bude pancor jackhammer *14*
-
jak to sřílí je ožralej ,,,,v armě by si nešrtl ani kdyby byli ožralí všichni jeho protivníci *4*
asi si to koupím *5* -
No ale je to celkom vtipné, jak páli všade, len nie do nepriateľov a napriek tomu skóruje *4*
-
asi tak *3* sou to vemena