Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cesko Slovensky server , tusim to ma stara parta co hrala Battlefield 2
  • tiez nad tym uvazujem , Mam AMD Sempron 2200+/@2300+/ , 768 RAM ,+ Nvidia 6600 GT/ma krasny cerveny chladic a ten chladic i svieti na modro a blika !/,,, pojde mi to high na 1280x1024 ??? nebude to cukat/trhat ?
  • Pane Boze ty Bobici.cz su otravny , jak na serveru kde sa neda hrat /sami LAG/ tak i na foru *15*
  • Ceskej server ?
  • mam doma celeron @ 1200 Mhz + integrovanu VGA /nejaku super od Ati s 256 ram/, pojde mi na nej KARKAND aspon na Medium detail ?
  • *4* presne tak , ja som dostal ban na BC2 ani neviem za co
  • Iba mi vime hrat jako skillers, mi jsme tu pani serverou, mame vlastni server a jsme na nim nejlepsi, jsme panove oblohy a hvezdni pirati !!
  • WaW to bude pecka, tesim se, moc moc
  • *3* dobre jmeno pro server
  • no su to trosku iny ludia co musia mat vlastny server aby mohli kickovat ludi ktory by chceli lepsie skore ako oni. Ak sa chces nieco opytat tak ti daju Mute *11*
  • Ale hral... A viem aj to, že som napísal nepravdu *4* Len tu vytváram fatamorgánu, nech je sranda *4*
  • Kto su Bobici ?
  • no jo zase gayove z Bobici.cz - lol mate LAGS SERVER
  • Jasnacka bracho, miluji te *14*
  • ses DITE , Ja sem nejvetsi admin na svete a kapitan galaxie a ja budu zikat co je dobre a co ne *15*
  • Uz se tesim az to rozbehnem ne servru : MORDOR CZ-SK *16*
  • Ty jsi koukám té chytrosti moc nepobral. Víš kdyby se na PC víc prodávalo potom by se dělali i větší úpravy při portech. To je takový maličký detail který si neuvědomuješ a potom pliveš na konzole který za nic nemůžou. Proč dávat ke konzoli klávesnici a myš když gamepad je jedna z hlavních věcí která odlišuje konzoli od PC. Nevim v čem je konzole jako zmršená účel pro který byla vyrobena splňuje na 100% to že se vždy najde nějaký mamlas jako ty co to jen kritizuje na tom nic nemění. Jo a mimochodem hraji jak na konzoli tak i na PC celkem už dlouhou dobu. Takže co jsem gaučák a židlák? Nebo jaký trapný označení ještě vymyslíš?
  • Asi takhle , Ti co vlastní PC to umí s myší , toť logické a Ti co maj PS 3 nebo Xbox to umí s ovladačem . a Nevím komu tady cpou Píčířkáři někomu jaký jsou skilly na PC , a vyčítaj jak je to na konzolích nepřesný.. to už tady můžem rovnou řešit kdyby Píčířkář dostal do ruky real kalacha , tak si vymlátí zuby z huby a možná se i zabije .. to neznamená že na PC je v top ten v nějaký FPS a pak vyjde ven , a zmlátího člověk co je je někde na konci .. každej umíme něco a házet na někoho machra se nevyplácí :D :D :D *1*
  • Co bys cekal od X let stareho HW? Ze na tom pofici hry v plnych detailech a s detailnima texturama jako na PC?
    Me jen mrzi,ze kvuli konzolim nam PCckarum osekali i nasi verzi (zaden commander, vlajky moc blizko u sebe, sjednocovani class, mensi recoil atd).

Celkove se mi ale BF3 libi, mohl byt lepsi,ale porad imho povedenejsi nez BC2.
  • calwin
    hmm... ty sa vyznáš :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit