Přejít na výpis diskuzí
Dvě videa z hraní Battlefield 3: Back to Karkand
8.11.2011 | levis
115 příspěvků
-
volove, hadate se tu jestli je lepsi mirit mysi nebo gamepadem, kazdemu vyhovuje neco jineho, tak se neserte do druhych, drzte hubu a radeji soupejte nohama, fps hraju na psku uz docela dlouho a miri se mi mnohem lip nez mysi, to ze to neumite vy neznamena ze je to nahovno, i kdyz pan na videu opravdu chvilema miri jak nekdo kdo v zivote nemel gamepad v ruce
takze zaverem, nechte si ty vase hadky co je lepsi a proc do matersky skolky a snazte se chovat aspon trochu jako normalni lidi ... domluvil jsem HOWGH -
Kdyby tady tak pár pc hráčů nebylo blbejch a slepejch *7* . Ten týpek co to hraje má teprv první level a očividně asi moc fps nehrál:) podle jeho míření. Taky hraju B3 a mam standartně kolem 30 fragů za hru...když se flákam *5* . Jinak muj nick je terminator00777 jestli se tu najde nějakej ps3 gamer
-
ty si dacan *16* *12*
-
To ako to myslel je vecou pohľadu, každý si už z toho vydedukuje svoje.
-
Ta grafika je dost zla na tom PS3 :(
Este ze to neprogramovali primarne na konzole lebo by sa na to vazne nedalo pozerat :( -
Šlo to až do chvíle než jsi napsal to o konzolích. To sis mohl odpustit a nemáš k takovým kecům důvod. Jen tím ukazuješ svou omezenost.
-
Gamepad je výzva která chce čas. Nepovažuj tohle video za nějaký vzor jak se ovládá. Jde to mnohem lépe tohle byl prostě nějaký začátečník.
-
Do diskuzí nepíšu,ale reagovat musím.Na to hraní s gamepadem se nedá dívat *11* Soupeře ani jednou netrefil hlavně že ho zabil *8* to je hnus..Nechci se někoho dotknout,ale konzole jsou sevší úctou na *11* *11* Jinak Battlefield3 je skvělý a jsem rád že jsem investoval peníze do dobré hry.. *4*
-
mě teda nějak moc nevadí ten obrovskej chat box ikdyž měla by tu být nějaká možnost ho aspoň přesunout ...
co mě fakt štve je mapa... na co mi sakra je jen zvětšenej výřez z mapy kterej vidím po celou dobu? proč to není jako v BC2 kdy jsem zobrazil mapu a hned vím kam jet, kde je nějaká akce... takle můžu jen jak ovce sledovat trojuhelnikce na obrazovce a jet zhruba vzdusnou carou k nemu. nevidim tedy kde jsou volne tanky, kde beha moje druzstvo apodobne
aspoň v té přípravné obrazovce to je vidět -
Pořád a pořád a pořád nechápu proč ze sebe lidi u fps na konzoly dobrovolně dělají s velkým prominutím dementy (když je člověk zdravej, proč chce hrát jako někdo s obrnou?)
-
A nebo by to mohli nechat tak jak to je. Je jedno jestli se ti to líbí nebo ne důležité je že to hráče baví. Klávesnici a myš si nech na PC neni důvod to cpát i na konzole když to neni potřeba. Gamepad tu neni od toho aby byl pořád srovnáván s myší.
-
Pořád a pořád a pořád nechápu jak to může ještě někdo řešit........demence
-
Nebude. Mapa je zmrstena asi na 1/3 puvodni velikosti *3*
-
Porad a porad a porad nechapu jak nekdo muze hrat FPS na konzoli........ demence
-
Preboha, nie kazdy hrac musi byt majster a dokonca ani priemerny. Ked ho to bavi nech hra.
-
http://www.overclock.net/video-game-news/1155275-various-battlefield-3-outrage-germany.html *8* *8* *8*
-
Ano. Ako hovorim napisal to radikalne. Ono mozno by stacilo aby sa dala ku konzole pripojit klavesnica a mys. Teda neviem ako je to u Xboxu ale u PS3 sa na to musi dokupit cele zariadenie aj ked ma USB. Alebo by mohli taketo hry robit pre ovladace ako kinect alebo move. STlacis tlacidlo a otvori sa ti puskohlad. Kludne nech to predavaju aj v baliku s replikou trebas M4A1 ako ovladacom. Ale gamepad???
-
Fuj. FUJ! Táto hra, to je totálny arkádový grc *11* V BF4 už asi budú všetky tie ranky a honiace texty zakrývať celú obrazovku *7*
-
Tak to budes na PC s podobnou muskou oblubenym spestrenim a zabavnym prvkom na servri najme u protivnika. Predpokladam ze casto umieras. Kolko % davas zhruba tak v priemere dole z protivnika?
-
To pořád ale nic nemění na tom že to co napsal je trapný. Dělá jako kdyby mu ten ovladač někdo vnucoval. Mají se tu řešit jiné věci a ne tohle.