Přejít na výpis diskuzí
Dvě videa z hraní Battlefield 3: Back to Karkand
8.11.2011 | levis
115 příspěvků
-
Nejsu si jistej jestli si to pochopil, ale terenc to myslel tak, že kdyby tyhle "póhyby" a krasné "míření" zkoušel na PC, tak okamžitě dostane headshot.
-
Tak ako citam reakcie tak toto musela byt konzola. Keby dotycny hral takto na PC tak nema ani jeden K ale D ma po milu jarmilu. :) Uz chapem preco nemozu hrat rozne platformy na jednom servri. Konzolisti by hrali botov.
Inak ja hram Battlefield 3 iba chvilku. Je to moj prvy Battlefield a predtym som hraval iba onlineovky Ako CS (este ako student na internate) a potom prisla asi najoblubenejsia hra Tam Fortress 2. Ako musim povedat a viem ze s tym nebudu mnohi suhlasit u mna je TF2 zostal oblubenejsou hrou ako B3 ale mozno som si este nezvykol a najme tie sarze su dost tvrde najme pre zacinajucich hracov. Uz teraz dva tyzdne po vydani hry nema novacik sancu a musi sa pomaly prebojovat na vyssie sarze cez nespocetne umrtia. Ja som este iba na zaciatku (11) a ledva udrzim K/D ratio na 1. Teda zhruba rovnaky pocet smrti na zastrelenych. Staci aby na server vtrhol niekto so sarzou nad 30 s infra videnim ci co je to za srandu a uz sluzim ako zivy terc. :))) TF2 sa mi pacil jednoduchostou. -
Tohle vypadá, jako kdyby to hrál nějaký robot :/ A nebo absolutní lama?
-
HUD je vypnuty pri hardcore mode
-
Ikonky me ani tak nevadi.. ale co ten CHATBOX!!!! To je des.. hraju na 720p a je to temer pres ctvrtinu obrazovky. Sice diky tomu lidi vetsinou nepisou, protoze jim to taky vadi, ale nedavno sem byl svedkem flamu o BF3 a MW3 a to se nedalo vydrzet. Nechapu co DICE vedlo k tomu placnout takovy obrovsky chatbox do hry,, ten co byl v bfbc2 nebyl vubec spatny a v bete to taky bylo vyresene lepsi.
-
to mireny s mi zda normalni. takhle zabijim i ja na pc. zalezi proti komu strillis.
-
pujde vypnout hud ? na youtube to maji vypnuty. na me je tam az moc ukazatelu treba zybetcne ukazovani skore. hud zabirajvelkou cast obrazovky. co by my stacilo je mapa.
-
To je blbosť, klávesnica a myš sú viacej intuitívnejšie ako poondiaty gamepad.
-
To je děs to první video, jak takto může hrát na konzoli a ve finále ještě někoho zabít?! Takto jsem snad mířil, když jsem hrál poprvé na konzoli a to BFBC 2, ale postupem času to šlo líp a líp... toto je opravdu nejhorší video co se sem mohlo dát.
-
na konzolach/gamepade to je vsetko tak strasne pomale. vystrelil z RPG na tank (mimo) a nic kludne si tam nabija. a az po druhom vystrele schytal 1 zasah. na PC by ste boli hned pod palbou a headshot do par sekund od snipera... co mi pripomina ten pokus jak sa snazil sundat toho na zeriave :D. asi zabudol na gravitaciu
-
Pokud máš něco na gamepadu nahráno tak to neni problém.
-
a ja sem si rikal ze je tam nak moc jednoduse zabiji :)
-
kdyby to tak hral na PC tak nema ani kill :D
-
Nejen grafika....to je hnus to mireni :D Hrich hrat FPS na gamepadu...
-
Ta grafika neni uplne ono, je to totiz hrane na ps3