Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jednooký králem...
  • to jsem se dlouho nezasmal jako tady a jeste k tomu to video *1*
  • Protože FPS hry jsou o tom jak rychle zareaguješ, zamíříš, vystřelíš a s jakou
    přesností trefíš. Asi nejlépe by se to poznalo, kdyby mohli hrát multi xbox vs PC hráči :)
    Pozn. Ale nesměli by hrát proti mě, protože by asi vyhráli : ))
    Zase na druhou stranu, sednou si pohodlně do křesla, zapnout a hrát má svoje plus.
    U PC se musí pořád řešit samé optimalizace, aktualizace a to už mě moc nebaví:(
    U BF3 jsem měl asi 5x BSOD, než jsem vyladil grafické nastavení.
    • To ale nic nemění na tom proč se potřebuješ rovnat myši. Každé ovládání ať si zůstane na své platformě. Neni potřeba je spojovat jen proto aby se některým zvedlo ego jak jsou dobří. Zdokonaluj se na gamepadu vylepšuj si své míření a reakce proti hráčům co hrají se stejným ovladačem o tom to přeci je.
      • Je fakt, že kdyby byla možnost mít myš na xbox, tak by to nebylo fér vůči hráčům,
        kteří by stále využívali gamepad a ještě k tomu nevím, kam bych tu myš ani dal,
        asi by to bylo trochu nemotorné bez klasického PC stolu.
        Takže souhlasím, že podpora myši pro xbox nebude to pravé.
  • Hram uz BF3 multi dlhsie a fakt co neuznavam je ze vam staci drzat full auto zbran a naboje letia skoro na jedno miesto,uplne vam ani netreba davat davky staci drzat,preto asi vacsina hracov hraje za assaulta :D inac mohli dat nove zbrane do videi,chcem vediet ci tam bude pancor jackhammer *14*
    • Nehorayna loz.Osobne som odchovany na CS-sku a na chovanie zbrane si hodne potrpim a co sa tyka bf3 tak z troho vychadza daleko lepsie nez cokolvek sa v tejto aj konkurencnej serii kedy urodilo.Dalo by sa povedat ze s kopanim zbrani som celkom spokojny nieje to sice uroven CS-ska ale staci to nato aby sa nedalo hrat len cez full auto
      • Ja som to teraz porovnaval so starsimi BF ako napr 2142 kde si musel strielat davky aby si vobec nieco trafil a tu ti staci drzat full vkuse
        • hlupost staci sa postavit od muru cc 12-20m zobrat napr. hk416 (asi najpouzivanejsia zbrat pre asaulta) a drzat len full auto na mure je podla stop vidiet o aky slusny kus sa zbran zdvyhne.Navyse je tu dalsia vec ktoru ma bf3 daleko prepracovanejsiu nez jeho predchodcovia.Ked ste pred tym strielali zo zbrane tak sa len trapne zvacsil rozptyl dopadu guliek ale zbran drzala viac menej na jednom mieste to platilo aj pri zoome kopanie bolo len kozmeticky graficky naznacene a vasa schopnost ho reglovat bola tak znacne osekana.Naproti tomu bf3 zbrane kopu slusne aj je graficky zobrazeny spravene cize gulka leti blizko dopadu zamerneho kriza nie ad hoc ako to bolo v serii spracovane pred tym.Tym je hracovi umeznene aby sa vstrelbe zlepsil tym ze sa nauci tento spatny naraz regulovat.Samozrejme ze na vzdialenost 20m sa oplati davat full auto pretoze regulacia nie je az taka zlozita ale skuste to na vzdialenost 50 a viac metrov neverim ze nikto striela full auto.
    • http://bf3blog.com/2011/10/battlefield-3-back-to-karkand-weapons/
  • jak to sřílí je ožralej ,,,,v armě by si nešrtl ani kdyby byli ožralí všichni jeho protivníci *4*
    asi si to koupím *5*
  • volove, hadate se tu jestli je lepsi mirit mysi nebo gamepadem, kazdemu vyhovuje neco jineho, tak se neserte do druhych, drzte hubu a radeji soupejte nohama, fps hraju na psku uz docela dlouho a miri se mi mnohem lip nez mysi, to ze to neumite vy neznamena ze je to nahovno, i kdyz pan na videu opravdu chvilema miri jak nekdo kdo v zivote nemel gamepad v ruce

takze zaverem, nechte si ty vase hadky co je lepsi a proc do matersky skolky a snazte se chovat aspon trochu jako normalni lidi ... domluvil jsem HOWGH
    • Jestli se ti na gamepadu míří hůř, tak to není problém u tvé myšky, ale spíš někde mezi konzolí a křeslem. *1*
    • God-of-War
      asi tak *3* sou to vemena
  • God-of-War
    Kdyby tady tak pár pc hráčů nebylo blbejch a slepejch *7* . Ten týpek co to hraje má teprv první level a očividně asi moc fps nehrál:) podle jeho míření. Taky hraju B3 a mam standartně kolem 30 fragů za hru...když se flákam *5* . Jinak muj nick je terminator00777 jestli se tu najde nějakej ps3 gamer
    • Tohle se jim ale hodí. Video se začátečníkem co hraje na gamepadu je pro ně něco co potřebovali a čím se můžou ohánět.
  • Ta grafika je dost zla na tom PS3 :(
    Este ze to neprogramovali primarne na konzole lebo by sa na to vazne nedalo pozerat :(
    • Co bys cekal od X let stareho HW? Ze na tom pofici hry v plnych detailech a s detailnima texturama jako na PC?
      Me jen mrzi,ze kvuli konzolim nam PCckarum osekali i nasi verzi (zaden commander, vlajky moc blizko u sebe, sjednocovani class, mensi recoil atd).

Celkove se mi ale BF3 libi, mohl byt lepsi,ale porad imho povedenejsi nez BC2.
  • Do diskuzí nepíšu,ale reagovat musím.Na to hraní s gamepadem se nedá dívat *11* Soupeře ani jednou netrefil hlavně že ho zabil *8* to je hnus..Nechci se někoho dotknout,ale konzole jsou sevší úctou na *11* *11* Jinak Battlefield3 je skvělý a jsem rád že jsem investoval peníze do dobré hry.. *4*
    • Šlo to až do chvíle než jsi napsal to o konzolích. To sis mohl odpustit a nemáš k takovým kecům důvod. Jen tím ukazuješ svou omezenost.
  • mě teda nějak moc nevadí ten obrovskej chat box ikdyž měla by tu být nějaká možnost ho aspoň přesunout ...

co mě fakt štve je mapa... na co mi sakra je jen zvětšenej výřez z mapy kterej vidím po celou dobu? proč to není jako v BC2 kdy jsem zobrazil mapu a hned vím kam jet, kde je nějaká akce... takle můžu jen jak ovce sledovat trojuhelnikce na obrazovce a jet zhruba vzdusnou carou k nemu. nevidim tedy kde jsou volne tanky, kde beha moje druzstvo apodobne

aspoň v té přípravné obrazovce to je vidět

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit