-
Prosim ta uz nikdy nepis viac ako 2 suvisle vety...
-
To jsem holt celý já *15* , snažím se vše dohrát. I když u toho třeba trpím ( viz Wach dugs, ted Dying light).
-
Jen pokud potřebuješ zdraví, jinak jestli je dostatečný survival že si zajistíš safehouse poté co ho vyčistíš od zombíků netuším.
-
jsou tam i nejake survival prvky? shaneni jidla a tak?
-
V tom případě ti dávám 6.
-
Nechapu ze dokazes dohrat hru ktera je u tebe tak spatna (souhlas ze DL je hrozna hra) Ja sem to po zhruba 3 hodinach smazal a nikdy vic.
-
Takže dopařeno, po celo denním paření... jakto říct a brát to tak že hra mi něco více dala než vzala - ani jsem ten propařený čas nepočítal pokud to bylo tak dlouho takto asi byly nejuzovanější hodiny co jsem kdy strávil u hry. Nevím na kolik je normální už v polovině hry sledovat nabíhajicí procenta.
Přejduli všechny naházené klacky pod nohy hráčovy, dropy které ke konci začli být pomalu nesnesitelné, nudné opakující se střety s čim dál tím větší kvantitou zombíků, hrdina i když ve vyšším levelu stále celkem imbecil. Otravné překonávání - přeskakování přesplhávání překážek... Příběh co vlastně byl o ničem, jen vy jste si museli dojít na konec a zjistit že vlastně nezjistíte nic. - Ano je to otevřené jak vrata od stodoly.
Vedlejší nudné mise... které jsem ani nehrál. APak je tady grafika náročná ale s hezkými efekty to zase se hře nechat musí krásně vypadá, má to své opodstatnění a ve druhém městě jsem si připadal že jsem venku a smažím se na slunci. Voda hezké rozmazané kapky vody po kameře, to trochu pak vypadalo jak by měl ten hráč před sebou kameru ale ok. VOda byla opravdu hezká, déšt stékajicí. Kruté noci, teplé dny. Výření vzduchu bylo taky hezké a stím bordelu ve vzduchu, každá lokace měla něco do sebe at už jste byly ve stokácj,nudné škole nebo stavbě nakonci.
Sakra když hratelnost byla nudná a frustrační tak tohle těžko spraví hru, která byla zamýšlena dobře ale dopadla hrozně. K čemu mi je nádherná grafika, když se potýkám s téměř nuolovou rozbitou nefunkční a nudnou hratelností. Že mne zbraně omrzí, že nemám dostatek místa v inventáří že měnění zbraní je opět z konzole ... a za takovéhle nešvary se platí, bůbec si nedovedu představit v jakém stavu to je na konzoli asi nic moc no.
Bylo to únavné, nakonci by si člověk měl říct, safra stálo to zato? těch 25 nebo kolik hodin. U DI jsem si řekl že ne... a tady říkám 2x ne. Vypadá to že hry začínáají být čím dál tím méně zábavné ale o to více únavné (čest vyjímkám)
5/10 je myslím až až. Pokud by měli takhle pokračovat i nadále tak říkám tudy cesta nepovede.
Proč si sakra nalhávat že to bude lepší a nejen u tohohle... i u jiných her. Odmítat si připustit že to nebude lepší že to bude možná horší. -
Tak toto ma dostalo 6 sa dava uplnym troskam a toto je minimalne na 8 sam by som dal 9
-
Vona tam nejak zazracne po 2 hodinach zacne fungovat fyzika? A mesto uz nepusobi tak nudne a obycejne? Interaktivita prostredi taky po 2 hodkach vzroste?
Ja teda nevim ale niceho takovyho sem si nevsiml. -
len by ma zaujimalo kolko z tych kritikov hru naozaj preslo, opisu prve dve hodiny gameplayu a potom skutek utek...a kto chce pribeh nech si ide pustit nejaky romanticky film alebo precitat nejaku peknu knizku, toto je virtualna realita v ktorej sa sekaju hlavy! je to jasne! no tak
-
Daniel Kremser - respekt, za tuto recenziu.
Prvych par hodin nadsenie a potom len frustracia. Tato hra je ako od Ubisoftu.
- hlupy pribeh
- hlupy hlavny hrdina
- na plcu optimalizacia
...
To je prazdna hra, ktora ponuka milion generickych qeustov a nejaky skill tree, ktory v konecnom dosledku nema vyznam. Ani RPG ani cisto akcna hra.
Spec Ops vysadkar, ktory sa zazenie tri krat sekerou a z toho je unaveny ako keby osem hodin nahadzoval do miesacky na stavbe a ta sekera sa mu doj€be po troch zombikoch. Ked si da bod do skillu, tak po piatich. To asi nebude Fiskars...
Super su tam parkour a level design - to je fakt na urovni.
- -
Já ti věřím :) - ale to je zkrátka proto, že máš intel procesor a k tomu ještě naprostou špičku :). Bohužel, optimalizace pro AMD procáky je většínou moc moc špatná.. čekám co s tím provedou.
Jinak co tu čtu, tak tady půlka lidí na hru zcela nezaslouženě plive.Hrál jsem v co-opu a hra je výborná - vše co měl Dead Island být, ale nebyl. Prostředí je působivé, detailní a ve hře je spousta maličkostí... (World's Best Mom anyone?, nebo nápis na střeše od jisté rodiny přeživších, kteří prosí o zachránění s detaily o počtu jejich rodiny, přičemž počet dětí je přeškrnut a o dvě snížen? Z takových věcí zamrazí! .. a je jich tam daleko více!)
Co se týče grafiky, tak ta je bomba. Kolikrát jsme jen tak stáli a střeše a pozorovali nádherně se vlnící listy, poletující popel a všudypřítomný (leč nebývale krásný) chaos tak dlouho, že nás dohnala noc..
Příběh určitě je z řádu "Béčkových" ale rozhodně je zajímavější než ten z Dead Islandu, a zdálo se mi, že tempo vyprávění a náplň misí mění tak akorát, aby se člověk nenudil. Postavy byly vykreslené relativně slušně a většina z nich je uvěřitelná, i když hlavní postava není úplný sympaťák. Parkour je proveden znamenitě - tam není zkrátka co vytknout. Schopnosti a jejich vylepšování, i craftění ve hře jsou provedeny taktéž slušně. Nemůžu jinak než hru doporučit, a hodnocení 6/10? To ať si strčí za klobouk! Tahle hra je super, a zabaví vás na dlouhé hodiny.. tak si to zkuste :) Zduř! -
podle me je i 6/10 moc, za me sotva 5/10, hra je nudna jaxvina, parkour se okouka za hodinu a pak co ...okrouhanej dead island, ale koukam ze to je dneska v mode, vse zjednodusovat
-
Tak čo pán Kremser, nemal si za recenziu dobre zaplatené, že si dal takéto hodnotenie?
Ta hra ma veľké grády než tu tvrdíš vo svojej recenzii. Je hanbou to, že niekto taký "hoňo" dá hodnotenie 6.
*16* -
Nebreč.
-
Tjn, hra ve které sleduješ příbývajixí procenta asi není úplně taková kterou zamýšleli sami tvůrci. Na druhou stranu aspon ten masakr je dobrý.
-
Mě osobně ta hra baví, takže sklapni a běž nehrát COD.
-
Radši si nejdřív najdi co to vlastně recenze je. Teda má být. Tohle je špatnej vtip.
-
Mám tu pro tebe recenzi dle tvého gusta : https://www.youtube.com/watch?v=eMU1_-_4WKg
-
Jasně. 3,5GB VRAM, 56ROPs, 224bit sběrnice pamětí, 0,5GB "VRAM" ultrapomalé paměti a tak. *3*