Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tím rozbíjením zbraní je to stejná fáma jako u DI. Ano, ze začátku se až nesmyslně rychle rozbijí, ale postupem času už výdrž zbraní nebudete téměř řešit a člověk už si na to ani nevzpomene.
  • Začínám mít pocit že singl s kvalitním příběhem a solidní herní dobou se stává jen zbožným přáním které tvůrci odmítají vyslyšet. Buď se hráč musí smířit z jízdou která vydá stěží na jeden víkend nebo dostane 20 a více hodin které jsou však z poloviny tvořeny nevalným vedlejším obsahem provázaným s fádní příběhovou linkou. Dying Light na mě působí stejně rozpačitě jako FC4 kde kvantita zvítězila nad kvalitou a prvotní nadšení rychle vyprchalo a dostavil se jen ubíjející stereotyp. *6*
  • A pak mema byt nasrany ,kdyz slibovali obrovsky otevreny svet,stovky questu a ta hra ma jen dohromady neco malo prez 50questu (hlavnich a vedlejsich) mene zbrani,mensi mapy,....
    jako Dead Island.
    Za vic penez jako za Deai Island jsem dostal 1/3 Dead Islandu v nudnem meste s parkourem,ktery zabavil na chvili.
  • Ani bych nerek 20hodin kampan.
    Me to trvalo 11hodin 41minut a to jsem jeste uedela par vedlejsich questu a 1 challenge,vsechny truhly co jsem videl odemknul a mapa byla skoro cela prozkoumana.
    A Dead island mi trval 33hodin!!!!

http://imageshack.cz/image/Li
  • Not sure if trolling or...
  • jop :) Nikdy neříkej že něco nejde, pak přijde nějaký blb který to neví a udělá to. Bohužel sem se stím zatím u masírovaných AAA her nesetkal
  • Ale recenze je o vlastním názoru, bez toho by je přece nemělo smysl psát. Jinak by to byl prostě výčet herních prvků.
  • no šak, já to myslel pozitivně, ještě jsem tam chtěl zamotat just cause skrz hook :)
  • pokud se chcete dozvědět ještě něco o herních mechanikách, tak tady. Házel jsem to sem i do uživatelských, ale než to někdo hodí online tak to bude zase měsíc.

http://www.databaze-her.cz/uzivatele/dfcz/komentare/dying-light/
  • diky za vecny prispevek
  • ono taky GTX 970 není nic moc karta, pokud je tedy nemáš 2-3 v SLI.
  • Další z řady nic neříkajících "recenzí". To co jsem teď četl byly názory jednoho člověka evidentně zrovna trpícího nějakými depresemi, rodinnými problémy, nebo úzkostnými poruchami.... O zaujatosti ani nemluvím. Má li být článek nazýván "recenzí", musí obsahovat zákonité prvky, popisovat fakta bez vlastních názorů a dalších osobních výblitků. Pokud to dotyčný nemůže vydržet a má pocit, že někoho jeho názor zajímá, má prostor na konci článku ve zvláštním odstavci pod názvem: "můj osobní názor". To co zde "recenzent" předvedl nepatří sem, ale na nějaký jeho vlastní blog, nebo do rubriky "můj milý deníčku".
  • Děkuji autorovi recenze že se nenechal pohltit mediální masáží a dal hře hodnocení, jaké si zaslouží. Pouze bych doplnil jedne podstatné a nezmínění negativum hry. Optimalizace, resp její absence.

Na I7-2600K s GTX 970 si hru na maximální detaily zahrajete pouze v prvních dvou misích, které jsou optimalizované. Dále už ale ne. Je o tom docela dost videí na youtube. Podle mě se jedná až o podvod ze strany vývojářů.
  • myslel jsem si to, ale pak jsi mě rozsekal svými bryskními odpověďmi
  • prudislav
    no já mam rád games především za recenze indie titulů , který jsou většinou skvěle napsaný a užitečný. Ale u velkejch titulů je to dost často horší - někde jako tady je z textu cítit frustrace že dostal recenzi za trest, občas nepřesný a nesmyslný informace nebo dokonce přímo neschopnost hru pochopit(např. soubojový systém u BbF což bylo vidět na gamesplayi) a naopak u jinejch se nezmíní nemalý problémy co hra má (např. DAI který je sice super hra , ale těch problémů je tam fakt hodně)

Za mě takovýhle věci snižujou kvalitu webu
  • Morraw
    Přes víkend jsem si znova dohrál v co-opu Riptide, takže mám s čím srovnávat. Prvnímu DI bych se nebál dát devítku. Bylo to něco nového, a i přes chybky mě to hodně bavilo. U Riptide mě hlavně nebavila první polovina, ale pak se to zase pěkně rozjelo. Čím podle mě obě hry vynikaly, byl soubojový systém, atmosféra a coop. Všechny tyhle věci se přenesly i do Dying Light a hra přinesla i zásadní změny.
    Parkour
    Jednou ze zásadních změn, na kterých hra staví, je freerunning. Ovládání je plynulé, rychle přejde do krve a celkový pohyb po mapě je dynamičtější. Díky němu se mění i taktika soubojů a častěji budete volit právě cestu přes střechy, než po chodníku plném zombíků. Tohle je zásadní změna oproti předešlým DI hrám. Můžete se tak dostat k vašemu cíli vícero způsoby, které vyhovují vašemu stylu hraní. Podle mě zvládnuto na jedničku.
    Den a Noc
    Další výborně zvládnutý prvek. Zatímco ve dne jste králem města vy, v noci se karta obrací. Vzpomínáte na "Já Legenda" ? Tak přesně takhle na mě střídání dne a noci působí. Vylezl jsem si tak na nejvyšší věž a pozoroval, jak se město tvoří do tmy. Když začla noc, dole se začaly ozývat skřeky..a vůbec se mi nechtělo dolů. Atmosféra by se dala krájet. Noc představuje pěknou výzvu a hraní v noci je diametrálně odlišné od toho ve dne. Vydržíte venku celou noc a naberete více zkušeností nebo se půjdete schovat ? Volba je na vás.
    Prostředí je interaktivní stejně jako v DI s pár možnostma navíc (hořící věci, kůly, UV lampy). Za hlavní změnu beru třeba to, že se dá na spoustu budov a věcí vylézt. Ikdyž neříkám, že by nebyla sranda házet květináče či přepravky na dole stojící zombíky.
    Souboje se povedly, jde krásně cítít zásah i tíha zbraní. Hlavně moje oblíbené sečné zbraně působí slušný masakr. Rychlé ničení zbraní - zcestná fáma, kterou pár lidí rozšířilo a ti hloupější ji opakují. Základní se ničí rychle, zelené modré už méně + je tam perk + se dají vylepšit. Nevím, kde mají někteří problém. Já ho neměl.
    Dying Light na mě určitě působí jinak než Dead Island a jinak se také hraje. Hra je dostatečně odlišná a příchází s prvky, které dost mění hratelnost. Také menší změny v soubojích, vývoji postavy a craftingu zajišťují odlišný zážitek. Za mě 8/10 hlavně i díky co-opu.
    Osobně jsem ještě zvědav co předvede Deep Silver s Dead Island 2.
  • flash789
    tak JRC je gigant třeba jako albert, tam nelze ocekavat nejak vysokou znalost, i když i tam by se někdo urcite nasel. Spis tam je problém v pristupu k zakaznikum, jedou podle presne danych pravidel jako každý velky obchod, a na nejake bratrickovani se zakazniky tam není moc prostor. Kdysi tam brali lidi hlavne podle znalosti, dnes to je druhotne a spise hledi na dosazene vzdelani a vek.
  • Skvela hra oproti DI to hodne vylepsili ten parkour nema chybu, hodne to nakoplo hratelnost.Grafika o dost lepsia , optimalizacia ale horsia. Zo zaciatku je to dost tazke ale postupne jak sa odomykaju nove a nove vlastnosti sa vam otvaraju nove moznosti jak sa vysporiadat so zombii.Skveli napad striedania dna a noci to sa fakt podarilo. Ak ste sa bali v Alien-isolation tak tu je strach v noci omnoho silnejsi. Kto ma rad zombii tituli bude nadseny nic lepsie som nehral.
  • To mas tak, pride niekto kto to nemozne spravi, pretoze nevedel o tom ze to je nemozne a vsetci sa budu buchat po cele ze ono je to vlastne jednoduche.
  • Veskoslav
    No nevím no. Jako v Ostravě v JRC pracují lidé, co nerozeznají CoD od GTA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší