Přejít na výpis diskuzí
Dying Light: The Following - recenze
6.5.2016 | Daniel Kremser
152 příspěvků
-
Lidi se mnou prostě souhlasí, to není žádné naklikávaní ale body popularity *4*
-
aka mentalna porucha vedie cloveka k tomu aby si na kazdy prispevok naklikal 60+?
-
"Šukání je pro děcka"
-
Proč sem taháš mrtvé hráče Zaklínače?
-
A na náhrobek: "zemřel jako panic"
-
"přestože si můžete přenést postavu z původní hry se vší výbavou a schopnostmi, připravte se na to, že smrti se párkrát nevyhnete" to opravdu že už i recenzenti jsou zdegenerovaní dobou a chtějí hry prolétnout bez jediného umrtí?? oni ty hry mají zadarmo tak jim je asi jedno že to dohrají za den...
-
Samozřejmě že to mám. To je základ každého dobrého CV. Teď se ještě snažím o no damage u bossů, to by se mi v CV taky hezky vyjímalo.
-
...a nezapomen si to taky dat do CV - Bloodborne a DS dohrano na NG++++++++++++++++++++++++++ - jako nejvetsi zivotni uspech.
-
tož nadřazená rasa :) Jinak je sranda, že DS musí vždy vytahovat druhá strana, já jsem si chtěl jen plivnout na tenhle generický šunt, bohužel někteří jedinci to prostě neustáli a začali vytahovat božskou hru, jelikož jinak na mě neví reagovat. Smutné, že? *4*
-
Mizerná optimalizace, trapně napsaný příběh, jalové postavy. To je asi tak vše co jsem z té hry vyčetl po 20 hodinách hraní. Celkem zábavné Béčko u kterého se nemusí přemýšlet. Pokud nejste ujetí na zombie tématiku, nic co by stálo za koupi.
-
Proc se ti DS toxici nas@rou do kazde diskuze?
-
Píše člověk, co považuje Dying Light za skvělou hru :D. Jinak bych ti doporučoval se naučiti chápati psanému textu, pak možná pochopíš, že se opravdu nesnažím argumentovat u generického odpadu :) Dle mého naprosto zbytečná námaha. Jen se trošičku vysmívám lidem, co dokáži glorifikovat každý druhý odpad jen proto, že je to polské :) Za chvíli se tu bude oslavovat i polská sůl :D
-
tu hru som skoro dohral, takze tam bol nejaky problem. Matne si spominam na debilny pribeh a debilne postavy a na ocelove pacidla ktore sa nicili ako keby boli z umelej hmoty...
-
Vseobecny nelogicky zvast, "vykrádá všemožné formule z her jako ME, AC, TES, FC a míchá to v generický koktejl bez zápachu" a je vybavene. Tak typicka argumentacna "kvalita" DS ultras komunity ;-)
-
Argumentovat kvůli hře, která vykrádá všemožné formule z her jako ME, AC, TES, FC a míchá to v generický koktejl bez zápachu kvůli anonymním trollům? Určitě *2*
-
myslím, že každý člověk s mozkem to pozná, takže IP adresy jsou zcela zbytečné. Radil bych ti zapomeň na anonymy Dele, tam se prostě neschováš, tvoje debilita je prostě až moc patrná :)
-
Zapomněl si to dokázat, takže IP adresy, zoufalý tro-lalala-líku. *15* Zabal to, už je to fakt trapný. *7*
-
Hmm, opět velmi slabý pokus. Já netvrdím, že tahle hra je sh*t z Polska, ani jí neobhajuju, takže argumenty nepotřebuju. Ty seš ten, který k tomu byl vyzván, protože tu spamuješ, jaký je to sh*t. Pokračuj v zakecávání vlastní neschopnosti odpovědět na žádost facepalma. Ty si fakt jednoduchý troll. *15*
-
Kolik že jsi měl nicků u Uncharted? yupík/hoho/gurmet/akatosh? Zapomněl jsem na někoho?
-
Já a pozornost? Řekl Femto, ocásek, který tu střeží diskuzi a na každého musí reagovat a vysvětlit mu, jaký je to odpad z Polska a že jediný, kdo má pravdu je Edge. Ty si fakt komik. *15*