Přejít na výpis diskuzí
Dying Light: The Following - recenze
6.5.2016 | Daniel Kremser
152 příspěvků
-
Ani já. Sakra, 3 lidi, to už je spiknutí... *15*
-
Tak tedy prosim o presny popis toho, proc je hra "sh*t". Opravdu by me zajimalo co z tebe vyleze za hlody. Pocitam ale ze zadny, protoze to co tu predvadis je jakesi rypani s kterym sam nesouhlasis, oznacovani neceho za shit, prestoze to sam o sobe samozrejme sh*t neni a ani byt nemuze, apd. Takove stavy obcas clovek ma, opustila te pritelkyne a ta tu hru mela rada, tak je to sh*t? Nebo nam prosim vysvetli proc mas v te hlave tak naprosto viditelne na*rano.
-
Znáš to o té potrefené huse???
-
Souhlas. Bylo by to asi stejně objektivní jako Edge s jeho Dark Souls, GTA5, Last of Us a Bloodborne na prvních 4 místech nejlepších her všech dob. Oh wait... už chápu, proč tak slepě uctíváš Edge... *15*
-
Tak mě Dele pobaví zase tvoje světaznalé názory :)
-
Nejsou to já Femťáčku, neber drogy:)
-
kdo pak se tu plíží pod rouškou anonyma?
-
anime stylizace je Persona, ne Xenoblade. Možná by sis to prvně v hlavičce mohl trochu porovnat.
-
Ty mas dost kamo. Doporucoval bych prestat ze sebe delat naprostyho dementa, nebo prestat brat drogy. Takovy myslenkovy pochod co ty mas, to se jentak nevidi.
-
Jo, Edge. Ten jejich top 100 all time mě fakt pobavil. Snad nejhorší list, co sem kdy viděl, ale tak, každý má nějaký názor...
-
přesně tak. Nejlépe to dát nějakému fanboyovi, co tuze rád zombíky a polské budgetovky. To by pak bylo teprve objektivní, že?
-
Herní mechaniky jsou taky odlišné, ale to bys měl vědět nebo jsi si snad tu PS4 ještě nevyzvedl z pošty? *15*
-
Jasně, bavíme se o herním světě, ne o mechanikách DS série.....Herní mechaniky má od pána Boha, já vím Femťáčku, já vím. Maminka to s tebou musela mít těžké.
-
Bloodborne vychází z Lovecrafta :)
-
Bloodborne...Ještě že ho máme, když nesmíš zmínit DS sérii ze které vychází..... *7*
-
Neboj, vytvoří novou kolonku, aby jsi pasoval na jeho bláboly....
-
Bloodborne *3*
-
já jsem ten sh*t hrál asi 8 hodin a byly to jedny z nejhůře investovaných hodin loňského roku .)
-
Super. A nějakou starší hru by jsi nenašel? Já jen, že takový Resident Evil musí být taktéž děcká hra pro 15, zombii, kozatá hlavní hrdinka, nelogické prostředí, zlá korporace.
Jinak tvé škatulkování spíše vypovídá o Tobě než o těch, co tak vesele škatulkuješ. Tomu se říká být děckem, frackem, nazývej si to jak chceš. -
Ne, není mi 15 a nemám rád zombíky a vlastně ani obecně tenhle typ her, ale přesto jsem se u Dying Light skvěle bavil a strávil u něj desítky hodin.