Přejít na výpis diskuzí
Dying Light: The Following - recenze
6.5.2016 | Daniel Kremser
152 příspěvků
-
ty se vážně bavíš o argumentech? Zrovna ty Dele? Bože jak z vysoka si do té huby vlastně chceš sráát Dele?
-
Názor, který nemá žádnou váhu, protože obsahuje 0 konstruktivní argumentace. *15*
-
jasně. Ten nick sis beztak ukradl sám Dele. Takové existence potřebují pořád pozornost aspoň na internetu, když ji nemají v reálu...
-
Utrpěl sem možná ztrátou několika bodů IQ v debatě s těmito trolly, co kradou nicky. *15*
-
můj názor je, že je to generický odpad z Polska. Stačí?
-
Teprve jednou. Jinak DS komunita je skvělá, krásná a inteligentní, já jsem toho důkazem :)
-
Femťáčku, jako anonym možná píšeš kokotiny ty, ale já ne. Takže smolík pacholík. Raději jdi na to DS3 znova, určitě to máš aspoň 3 krát projeté:)
-
Hmm. Pointa zůstává, seš zoufalej, nemáš vlastní názor. *15*
-
Píše Del, co utrpěl tolik K.O od těchto lidí, že už se stydí psát pod vlastním nickem. To všechna čest Veskoslavi, že anonyma tak moc nepoužívá .)
-
řekl bych spíše Undertale fanboy *3*
Jinak než abych citoval Jimba, tak je lepší hodit celou recenzi. Samozřejmě jen pro ty co umí anglicky, takže to se tě Dele netýká :) -
Dokonce je i jedna 5/10 recenze na Bloodborne a mě naopak potěšila, když člověk čte, že je to moc těžké, tak si říká, že není až tak špatně v současném herním světě :)
https://killscreen.com/articles/how-do-you-follow-up-bloodborne-apparently-you-dont/ -
Jim je kdo? To je další Bloodborne fanboy, co má patent na rozum? Oh wait... ano, je... *15* Škoda, že nemáš vlastní názor, ale musíš se opírat o nějaké odkazy na názory jiných. Zoufalost.
-
Sry Dele ale tvoje vytahovaní vět z kontextu a následná mimozní reakce je prostě top...
-
Pravda, kdyby někdo napsal o Bloodborne recenzi a dal 6/10, tak ho nejspíš půjdeš zabít:) Ale u fanatika jako ty to není nic překvapivého. A není nic překvapivého, že po LoL, Dotě a CS je DS komunita považována za jeden z nejhorších odpadů:)
-
a už jsem zase u objektivních recenzí :)
-
Tak to doporučuju přečíst diskuze pod tím Edge listem. Pobavíš se ještě víc... *15*
-
ty jsi zmínil přesně opačný extrém. Tu recenzi měl dělat někdo objektivní
-
Tady si přečti recenzi od Jimba
http://www.thejimquisition.com/dying-light-review/ -
Každý má rád něco jinýho,tak tu nedělej laskavě chytrýho.
-
Pravda. Bloodborne bych dal na druhý flek Dele :)