Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 dojmy: je Star Wars 1313 tech. demo, nebo hra?
9.6.2012 | Pavel Dobrovský
74 příspěvků
-
v logistice? odkdy se v logistice testují televize
a článek je přínosnej ten týpek toho ví beztak víc než ty -
Mě se moc nelíbí ty výstřely z blasterů. Ten pulz energie se mi zdá moc dlouhý. To už připomíná Star Trekovské phasery.
-
A kolik televizí jsi viděl kromě té co vaši koupili domů? :) Plazma v rychlosti a kvalitě za dané peníze nemá konkurenci, ledka (zvlášť edge led) se může jít zahrabat ... ten článek co jsi sem dal je opravdu o ničem.. jen dál ukazuješ, že nemáš tušení absolutně o dané věci ....
Já konkrétně mám Xbox +42" LG PJ550 (tudíž žádné dělo loňský "obyč" model ... a paráda .... měl jsem doma několik ledek půjčených (asi 6) a stejně jsem nakonec koupil plazmu.. předtím jsem dělal v logistice, kde jsme testovali tyhle krámy a přehazovali je vidlema modely od nejlevnějších až po nejdražší .. všichni výrobci na které si vzpomeneš .... tím chci říct osobní zkušenost je k nezaplacení a stojím si za tím co říkám, protože neplácám do větru jen podle toho co si kde přečtu jako ty. -
sry špatně jsem nahodil příspěvek. je až na začátku.
-
"na trhu se LED televizory objevily teprve před sedmi lety (a u nás ještě později). Kvalitou obrazu se ale hodně blíží klasickým plazmám, oproti LCD dokáží reprodukovat „opravdovou černou“, navíc mohou být oproti LCD televizorům mnohem tenčí." Tohle je z toho linku co jsi sem nahodil a mluví to samo za sebe. Navíc si porovnej ceny a velikosti úhlopříček. Nech tím ale říct, že LED Televize jsou špatné. Jen si myslím, že na poměr cena/výkon vede zatím plazma.
-
A já chci reinkarnaci SW JK JA.
-
nechceš snad říct že led za 20 000 má horší obraz neř snejně drahá plazma?
-
Pak už teda nelez na žádnou diskuzi o téhle hře.
-
Z toho článku co jsi sem nahodil je celkem jasné, že co se týče kvality obrazu, barev, rychlosti odezvy a pozorovacích úhlů, tak nemá plazmová televize konkurenci. Autor článku také zapomněl zmínit, že i plazmová technologie se dále vyvíjí (NeoPlasma-Panasonic...). Když si chceš navíc pořídit úhlopříčku např. 128cm nezbývá ti nic jiného, než ta Plazma (pokud teda nejsi milionář).
-
no pár už jsem jich viděl, sry ale nejsi jedinej kdo má doma televizi
-
Kolik plazem a ledek si viděl? Už ti někdo třeba řekl že není ledka jako ledka? To je zbytečný se bavit se čtenářema jako ty. Reálné zkušenosti nulové.
-
nechce se mi bavit s tupc*m proto ti sem dám odkaz na jeden článek přečti si názor těch lidí na plazmu a ostatní typy televizí. Píší to samé co já a další které znám
http://www.digizone.cz/clanky/co-je-lepsi-lcd-plazma-led-nebo-oled-televizor/
PS je všeobecné známé ža plazmy jsou na ústupu -
+ kazetak
-
Já chci reinkarnaci Dark forces!!!
-
coruscant má průměr asi 6000km, zástavba je vysoká v řádech kilometrů...čili těch 5km pod povrchem by docela sedělo
-
Nevím jestli má vůbec cenu reagovat na "znalce" (rozuměj tupce co ví o dané problematice prd) jako jsi ty :)
Věř tomu, že technologie plazmy je někde jinde, a až do nedávna byla natolik drahá, že nebylo možné ji dělat pro běžné domácnosti za rozumné peníze... a ledka za 14tisíc .. hmmm, to je teda "ledka" ... tu obrazově plazma za desítku rozdupe .... napsal jsem ti to jednoduše jako volovy, buď tomu věř nebo ne. A poznámky o spotřebě atd mluví naprosto jasně, nevíš vůbec nic, jen plácáš kraviny. -
zbláznil ses plazmu to je už dávno zastaralý žere jak svina a obraz taky nic, moc solidní LED se dá koupit za 13-14 tisíc. LCD nebo LED jinak nic plasma to už si rovnou můžu koupit CRT *1*
-
Souhlas kamaráde. To by Star Wars univerzum potřebovalo jako koza drbání. Druhý díl by mohl být v té samé době, akorát za Sitha, protože co si budeme povídat, Sith rox.
-
Jak jsem psal, je to zatím příliš "uncharted" uplně to z toho citím při těch videích. Osobně bych raději bral, kdyby tam byli stealth prvky (Hitman) a trocha RPG. (Třeba dialogy jako v ME). Jinak osobně si myslím, že by LucasArts měli udělat nového X-winga nebo Rogue Squadron.
-
Neoushlasím, to by se to jimi nehemžilo na kickstarteru ve snaze uskutečnit svoje low-budget projekty.