Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 dojmy: je Star Wars 1313 tech. demo, nebo hra?
9.6.2012 | Pavel Dobrovský
74 příspěvků
-
Atari 130XE
-
A tak to máš ve všem, ne jen v herním průmyslu. Maximum zisku s minimem nákladů a oni by si kvalitní "řemeslníci" nechali nemálo zaplatit...
-
To je vážně tak těžký dát ke kvalitním programátorům a grafikům kvalitní designéry, resp. ke kvalitním deisgnérům kvalitní programátory a grafiky?? Vždyť ty korporace můžou ke spolupráci získat téměř kohokoliv, pokud dotyčným slíbí volnou ruku. A dát volnou ruku kvalitním lidem se rovná téměř jistě kvalitnímu výsledku. Tady bude asi jádro pudla, tohle mámažrouti pořád ještě nepobíraj.
V poslední době (čest výjimkám) je to buď, anebo: kvalitní řemeslná práce bez ducha a bez mozku, nebo naopak. -
kup si plazmu, na led se vykašli .. budeš mít velkou rychlou televizi za pár kaček ... na hry určitě lepší než Ledka .. kterou abys měl stejnou "kvalitu a rychlost" zaplatíš dvojnásobek při větší uhlopříčce.
-
"A long time ago in a galaxy far far away..." - Bobby očividně ještě tahal kačera.
-
Not True.
-
Same here!
-
Jenže technicky je to mizérie...
-
Na jaké konzole to teda je ?
-
NO to já vím, představ si, ale v tom případě mě to pak nezajmá..
-
aha takže 100hz TV a HDMI kabel budou v poho. A jen takový dotaz jak to myslíš tím nejdou hrát? příliš nizký framerate nebo problikává obrazovka? já jen tak abych věděl jak se to projevuje.
PS: pokud jde o pc jsem v poho ale o konzolích nic moc nevím ale vychází na ně tolik exlusivních her až je skoro hanba to minout -
Hlavně uměj psát zajímavý postavy a příběh
-
Zkus příště místo tady těch hejtr whinů psát nějakou konstruktivní kritiku :).
Nemáš rád Bioware, to je super... -.- -
Obsidian dělá dobrý módy, ne hry.
-
Nevím jak PS3, ale k xboxu mám taky jen 50Hz TV - bez HDMI kabelu nejdou hrát skoro žádné hry (vyžadují 60Hz), s HDMI kabel jede vše krásně.
-
Docela zajmavé že to vyvýjej pořát na modifikovaném Unreal 3 když Unreal 4 co se týče editoru a vychytávek je už o dost dál.
-
Vím že to sem nepatří ale mám dotaz. Plánuji si koupit novou televizi a PS3 ale překvapilo mě kolik LED televizí má pouze 50Hz není to trochu málo pro hraní PS 3 titulů typu Killzone 3, GoW atd.?
-
5000 pod povrchem je trochu moc na planetu, která má průměr nějakých 6000, ni?
-
Nebo lovec lidí Bobby Sixkiller...
-
Tento člověk má naprostou pravdu.