Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Atari 130XE
  • A tak to máš ve všem, ne jen v herním průmyslu. Maximum zisku s minimem nákladů a oni by si kvalitní "řemeslníci" nechali nemálo zaplatit...
  • Cahir
    To je vážně tak těžký dát ke kvalitním programátorům a grafikům kvalitní designéry, resp. ke kvalitním deisgnérům kvalitní programátory a grafiky?? Vždyť ty korporace můžou ke spolupráci získat téměř kohokoliv, pokud dotyčným slíbí volnou ruku. A dát volnou ruku kvalitním lidem se rovná téměř jistě kvalitnímu výsledku. Tady bude asi jádro pudla, tohle mámažrouti pořád ještě nepobíraj.

V poslední době (čest výjimkám) je to buď, anebo: kvalitní řemeslná práce bez ducha a bez mozku, nebo naopak.
  • kup si plazmu, na led se vykašli .. budeš mít velkou rychlou televizi za pár kaček ... na hry určitě lepší než Ledka .. kterou abys měl stejnou "kvalitu a rychlost" zaplatíš dvojnásobek při větší uhlopříčce.
  • Cahir
    "A long time ago in a galaxy far far away..." - Bobby očividně ještě tahal kačera.
  • Cahir
    Not True.
  • Cahir
    Same here!
  • Cahir
    Jenže technicky je to mizérie...
  • DarthSmurf
    Na jaké konzole to teda je ?
  • NO to já vím, představ si, ale v tom případě mě to pak nezajmá..
  • aha takže 100hz TV a HDMI kabel budou v poho. A jen takový dotaz jak to myslíš tím nejdou hrát? příliš nizký framerate nebo problikává obrazovka? já jen tak abych věděl jak se to projevuje.
    PS: pokud jde o pc jsem v poho ale o konzolích nic moc nevím ale vychází na ně tolik exlusivních her až je skoro hanba to minout
  • Malleth
    Hlavně uměj psát zajímavý postavy a příběh
  • Anal.S
    Zkus příště místo tady těch hejtr whinů psát nějakou konstruktivní kritiku :).
    Nemáš rád Bioware, to je super... -.-
  • Anal.S
    Obsidian dělá dobrý módy, ne hry.
  • Nevím jak PS3, ale k xboxu mám taky jen 50Hz TV - bez HDMI kabelu nejdou hrát skoro žádné hry (vyžadují 60Hz), s HDMI kabel jede vše krásně.
  • Docela zajmavé že to vyvýjej pořát na modifikovaném Unreal 3 když Unreal 4 co se týče editoru a vychytávek je už o dost dál.
  • Vím že to sem nepatří ale mám dotaz. Plánuji si koupit novou televizi a PS3 ale překvapilo mě kolik LED televizí má pouze 50Hz není to trochu málo pro hraní PS 3 titulů typu Killzone 3, GoW atd.?
  • Tikov
    5000 pod povrchem je trochu moc na planetu, která má průměr nějakých 6000, ni?
  • Nebo lovec lidí Bobby Sixkiller...
  • Tento člověk má naprostou pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit