Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vypadá to strašně, to bude další debilovina... Když si vzpomenu na staré NFS, chce se mi brečet.

Nevidím důvod proč hrát tuhle kravinu kde jedeš 300 a tukáš šipečkou doleva a doprava .... když mám Forzu 4 :)
    • Hele ja mam taky forzu, ale treba posledni hot p. se mi libilo...i kdyz na forzu nedam dopustit!!
      • mám oboje jak forzu i hodně nfs, dal sem hot pursuit šanci ale je to teda pičovina na entou! jako co to k.rva je jezdit zatáčky smykem veyronem v 320km/h.. závody sou kolikrát tak nevyváženy! a ten systém catch up co je od dob undergroundu mě už nehorázně sere.. nevím jako proč ho tam pořád serou.. snad když se oponent vyseká tak né že me par sec. dojede mezitím co já sem měl náskok 10 vteřin.. chápu, američanum se to asi libi, je to akčnější ale běžte dohajzlu s tímto..

pokud bude most wanted taková s.ačka skrz to co sem psal tak to si fakt radši počkám na tu forzu horizon než zas 2 hodiny kurvovat u nfs.. zlaty porsche, undergroud 2 a most wanted! *10* *5*
        • Hlavně že jsi nám tu ukázal svůj vytříbený slovník, vidláku!
          • a proč to řešíš? řeš hru a né mě.. taky se do tebe neseru. *5*
  • EA, prosím, NEPOSERTE TO!
  • Bude to sra*ka. Už Hot Pursuit, bohužel byl... bylo to ono! Pokud chcete vzkřísit NFS, koukněte se jak vypadala hra NFS1, 2, 3, 4, 5!!! Tam se narážet nevyplácelo, Catch Up šel vypnout, na trati bylo 8 aut, když už tam byli policajti, tak nešli zničit, prostě vás natvrdo naráželi do zdí apod., které prostě zpomalovali a pak vás chytli, ne jak tady, a další... SUPER AUTA! Jo, ok, mám rád tuning, apod., ale to není NFS, když už ale, tak budiž, furt jsou to auta, ale ta atmosféra, už není v NFS od vydání Need For Speed Hot Pursuit II! Bohužel. Už ten díl byl divný. Underground 1 a 2 byly takové divné díly. Ano bavili mě, byla to mega změna která se svezla na úspěchu F&F, ale už to nebyli NFS. A od té doby se snaží míchat původní NFS s nesnesitelnou fyzikou z U2. Abych se přiznal, nejvíc jsem se vrátil vzpomínkama do starých časů NFS s dílem ProStreet:-D A Shifty... to byla pro mě opět dobrá hra. Ale zase to nemá nic už společného z NFS historií, ale tyto díly bych vyměnil za 10 jiných co vyšli po Porsche Unleashed:-D
  • nebavi ma po kazdom naburani pozerat 7sekundovu ukazku ako to auto naburalo... ako efekt pobavi 2-3x, ale nie nonstop
  • to videjko v clanku vypada neskutecne vtipne :) to je asi nejaka parodie jsem pochopil - i kdyz vlastne ne, bavime se o znacce NFS, ktera je uz snad 10 let mrtva
  • To je něco jako s FnF , byť poslední (zatím) 5tka Rychle a zběsile je výborná, tak už jde zde zřejmý posun od pouličních závodů (1) ke "klasice" všechno větší a hlavně akčnější (auta a aura závodů okolo jde do ústraní a nastupují zbraně a zase akce... já vážně nevím, kam na tuhle pitomost všichni chodí, že pokračování vždycky musí být "větší a akčnější" ... podobný je to s NFS (které se mimochodem bude filmovat) ... původně to byly závody a dnes je to mišmaš akce a všelijakých zbytečných hovadin ...
  • doufam ze se tam obevi i tuning jako to bylo ve starem most wanted
    • No, já jsem si teď z nostalgie nainstaloval Most Wanted a tuning je tam docela dobrej. Sice oproti U2 je to jen zlomek, ale stačí. Jen by mě zajímalo, jak to hodlá Criterion udělat s "příběhem". Neříkám, že v původních MW byl kdovíjak vymykanej příběh, ale jak to tak hraju, tak mě dost motivuje postupovat žebříčkem nahoru a porážet poskoky toho "hajzla" Razora. V nových MW, co jsem zatím viděl, tak tohle vůbec nebude. Veškeré info jen dokola omílá Autolog, kterej je mi dost ukradenej, ale nikdo neříká nic o samotné gameplay. A podle trailerů i těhlech článků to vypadá, že tam bude člověk jen jezdit po městě jako šlus a hledat závody. A to bezdůvodně. To je pěkně na pytel. *9*
      • jó taky sem si to z nostalgie pustil na xku a dohrál to.. tohle pro mě bylo poslední dobry nfs.. a pěkně celou kariéru s golfem *14*
  • Já si matně vzpomínám na NFS Porsche Unleashed, vím že tehdy to pro mě osobně byla pecka hra, hrozně se mi líbila a bavila mě, nevím co bych na ni říkal teď když bych ji zapnul, ale doba se změnila, můžu ale říct že bych uvítal nový díl právě téhle série *4* ...
    • Perfektně, s kamarádem hrajeme pravidelně po Hamachi:) Je to prostě poslední parádní díl a jedinej co opravdu dokázal zkloubit Arkádu s Realismem... Prostě parádní hra, kterou si zahraje člověk na volantu i na klávesnici:)
    • Vypada porad dobre, neboj se ji oprasit :)
  • Ať se to jmenuje jak chce jsem rád, že tam je příklon k Burnoutu, tu sérii miluju. Video ze hry vypadalo parádně, hlavně pocit rychlosti byl super.Otevřené město je po zážitku z Burnout Paradise nejlepší volba - žádný loading pouze instantní zábava.Tak teď jen doufat, že se to opravdu povede, protože Hot Pursuit taky vypadal ze začátku skvěle, ale pak mě to jaksi nebavilo.
    • sérii Burnout může milovat leda instantní blb...

trajdání po vylidněným pseudoměstě postavěným jen s ohledem na to, že tam budou jezdit autama bezmozky a sledování zpomalených bouraček, to je opravdu přímo sen každého virtuálního závodníka, no rofl...
      • XXDarthVaderXX
        Já tu vidím jen jednoho debila...TEBE *14*
  • Tohle nemá žádnou afmosféru nic, hratelnost nula, ingame prvky mizerný, celý ten systém.. o fyzice, zvuku apod se radši nebavím, to vážně nevidí nebo nechtějí vidět? Tohle fakt může koupit jen blbý děcko, respektive jeho rodič .. normální pařan, nedejbože někdo koho baví auta, tak tohle prostě nemůže koupit a hrát ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit