Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 dojmy: NfS Most Wanted jede na steroidech
13.6.2012 | Martin Bach
122 příspěvků
-
Zlaté Underground 2 :), tahle série jde taky od desíti k pěti :/
-
... A tvůrci na heroinu. Každej má to svoje.
-
-
Nejde mi už ani tak o to jestly to bude staré NFS (Na to sere pes...kdo chce staré nfs ať si ho prostě nainstaluje) jako spíš o to aby to byla po dlouhé době fakt dobrá závodní arkáda.
-
-
Jde o to že OPRAVDOVÍ fanoušci NFS (evidentně jím nejsi), kterým je dnes MINIMÁLNĚ 25 let:-D chtějí NFS II, IV nebo V v DNEŠNÍ grafice, ale s dřívější hratelností, fyzikou, s novým a moderním modelem poškození! Arkádu ANO, ale ne že budu auto beztrestně tahat po zábradlí a narážet!
-
-
Já jsem asi vyjímka, je mi 20 *1*
-
-
tak nevíš asi pořádně co je NFS, pač ti bylo kolem 3 - 6ti let když vycházeli ty nejlepší kousky:-D
-
-
Nn, chtějí NFS 2,3 (4ka je jen vylepšená trojka) a i 5ku která ale podle mého už nebyla klasické NFS (už jen proto že tam byla jen jedna značka a ani to nebyla taková arkáda)
-
-
No ano, ale IV byla právě kuli tomu vylepšení lepší:) Tam jsi si v kariéře nedovolil ŤUKNOUT:) a o tom pro mě pak NFS bylo. Byla to pro mě stará dobrá NFS 2 a 3 s tím že se s autama sžiju. Není to jen KUS plechu, ale MÉ auto! A to mi teď prostě chybí. A co si budeme nalhávat i 5tka byla ARKÁDA. Akorát byla TAK pěkně udělaná, že si člověk myslel jaký není řidič.. :) ale ano, dá se to nazvat i Simulátorem, protože tam PERFEKTNĚ funguje fyzika a nenechá tě kývat s autem z krajnice na krajnici, aniž by si to roztočil... Prostě poslední parádní díl! Je fakt ale k té III a IV že dodneška nevím co se mi líbilo více. Stále přemýšlím že to čisté ježdění v III kdy nebyl model poškození auta měla černá lesklá skla, grafika mi snad i díky absenci modelu poškození, byla LEPŠÍ, uhlazenější auta vypadali cool, na druhou stranu zase NFS IV, perfektní kariéra, upgrade auta, opravy, v té době parádní model poškození... Prostě ty dva díly byli SKVOSTY....
-
-
-
-
Nechapu proc ale me burnout nebavil, zato hot p. me bavilo ukrutne! Jinak kdyz vidim v galerii gt-r tak se jeste ted klepu vzrusenim a strachy zaroven, jak si vzpomenu na to jak sem ho na letisti prohnal 275. Prozit z 0 na 100 za 3,5s. je proste zazitek *3*
-
-
tak koukam, ze nejsem sam, kdo si vybral nejlepsi auto ;).. jak rikas, naprosta bomba.. z 0-300 to da stejne rychle jak ja se svoji 1.9 TDi octavkou :D..
2 turba proste davaj..
-
-
Carbon byl poslední hratelný NFS (a stejně nestál za nic). Jeden z největších problémů bych viděl v celém aktuálním pojetí NFS - velkolepé pouliční závody. Problém je, že pouliční závody fakt nejsou velkolepé. Mimoto už hra nenutí hráče jezdit s "mizernými" auty. Prostě si jezdi téměř v čem chceš, hlavně ne to jede minimálně 320km/h... V původním MW to mělo atmosféru, člověk věděl, že má slabý auto a že může s trochou smůly prohrát, ne-li být přímo zatčen. Tady jsou prohry a zatčení stěží plácnutí přes ruku... NFS ztratilo veškerý kouzlo a oni to teď jen maskují přehnaným HDR.
-
Teď jsem si uvědomil, že i v Porsche Unleashed byly někdy svinsky široké silnice *1*
http://www.youtube.com/watch?v=ZMUoVMA82h4 -
-
tieto široké cesty bolo asi jediné čo mi na NFS5 skutočne vadilo, keď som si pozeral replay niekedy to vyzeralo ako autičká na dialkové ovládanie *1*
-
Z toho videa jde hezky cítit mírná dávka skillu, který je u takové arkády zapotřebí... přestože je to stará hra, na to video se dívá líp než na tohle co je u tohoto článku.
-
-
toto je pekná jazda http://www.youtube.com/watch?v=Mw8p7HXPo6w *3*
-
-
-
Já si myslím že není na místě říkat HOP takhle dopředu.
PS: Mě Forza zkazila všechny ostatni zavodni hry *15* -
-
To jsme na tom stejně. Mě zaujalo i GT5 ale to spíš kvůli fyzikálnímu modelu. Celkově jako hra je prostě Forza4 o něco lepší :) viz třeba možnost úpravy auta
-
-
nfs byla snad prvni hra na pc, co me fakt zaujala a bavila, ale poslednich deset let je to strasne, kazdej dil je snad horsi a horsi, destrukcni model - nula, jizdni vlastnosti - nula... vsechno beru smykem, brzdit ani nemusim, policajti - nula... jsou jak otravnej hmyz, jsou uplne nesmyslny, cela hra bude stat za hodne sprostych slov... dokonce i grafika, ktera se vetsinou i u nfs porad lepsi a lepsi, tak v tomto pripade tomu tak neni, protoze the run vypadalo o dost lepe
-
-
Ono novemu NFS bude asi priamym konkurentom, ked sa tak na to pozeram, novy Asphalt 6 pre smartphony. :))
-
Tato serie se casem vykrystalizovala do takove podoby ze lepsi jizdni model by byl hazenim perel svinim. Myslim ze cilova skupina je naprosto jasna a jizdni model je asi to posledni co ji zajima. *1*
-
-
Naco recykluju stale stare nazvy. Mohli to nazvat napr. "NFS: The last attempt" alebo podobne. Bolo by to aspon vystizne. *1*
-
Criterion a jejich burnout mi nevadil byla to blbina na odreagovaní dokonce jsem i zkousnul jeden rok jejich výstřel v podobě Hot Pursuit ale čeho je moc toho je už příliš tyhle nové rádoby Most Wanted ať si strčej tam kde slunce nesvítí!
Na multiplayer pokud vím je tu NFS World tak se pak už ani nemohu divit že Black Box sabotuje NFS World jen kuli téhle slátanině Burnoutu a značky NFS.
Most Wanted stavěl na zajímavém příběhu značném vyzuálním tunningu, technickém tunningu a jako dodatek tam byly policejní honičky! Jenže Criterion si z toho titulu bere jen jednu věc a to jsou policejní honičky k tomu přidává bouračky po vzoru Burnout a celý to protřepává nějakým stupidním autologem nové generace který je naprosto zbytečné na online hraní tu je od toho World tak k*rva nechápu proč je primárním tahounem této značky online a destrukce.
Bože bože zač nás trestáš tohle už fakt není možný hlavně to vy redaktoři nezapomeňte vyhypovat dát tomu 9/10 s vyjádřením sice to nemá pointu hrát ale je to hrozná sranda to hrát! Z příchodem Criterion ze z Need For Speed stala parodie kdysi solidní herní značky. I ten Undercover byl proti posledním NFS HP a The Run svatej a přelomovej!
Ještě dám poslední šanci na příští rok Black Box jestli teda něco vymyslí s teorií kolem Underground 3 a pokud ne končím s touto značkou na tvrdo. Tyhle hokus pokus paskvily at si hraje kdo chce já to ale nebudu! -
-
Eh? Právě nový Hot Pursuit bylo opětovné postavení značky na nohy! Criterion odvedl výbornou práci a ty tu na ně pyskuješ, pacholku. Že ti není hanba!
-
-
No tak teď si říkám jestli to myslíš ironicky nebo tomu fakt věříš :-)
Kontrolní otázka kolikrát jste tady vy přispěvovatelé otočili NFS HP za ty dva roky co je venku? Ja se přiznám hrál jsem ho jen hodinu a rval sem si vlasy z hlavy za kterou kravinu jsem to vyhodil peníze.
A hned na to druhá otázka kolikrát kdo z vás otočil NFS Most Wanted po dvou letech co byl venku. Opět se přiznám tu hru jsem si kupoval hned po vydání na Nintendo GameCube a otočil jsem ji za ty dva roky cca 7 krát.
Ikdyž se musím přiznat víc mě chytla značka Midnight Club 3 DUB Edition nebo poslední L.A kdyby Rockstáři nebyly takový anti PC vývojáři tak bych se dnes těšil třeba na další MC a vůbec by mi nevadilo kdyby L.A portly na PC do verze MMO F2P.
Co mě však dokáže vystrašit když někdo jde a pochvaluje si hotarcade titul s jedním pošahaným jízdním modelem, bez hlavy a paty (bez důvodu se v té hře k něčemu snažit) jako je titul Hot Pursuit od Criterionu. To fakt nepochopím :-) -
-
Mně se to prostě líbilo - po dlouhé době mě zase bavilo NFS. Midnight Club 3 DUB Edition mi po snad nejlepší závodní hře, kterou jsem hrál (Midnight Club 2) přišlo jako naprostá tragédie.
Jinak otáčet hry víckrát??? V žádném případě. K PC hraní se dostanu tak 4x za měsíc a na Xboxu už padá 3 měsíce prach. Jsem rád, že si stíhám zahrát vůbec něco.
-
-
-
Ach, to legendární BMW M3 GTR! *14*
-