Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě by stačilo, kdyby udělali remake NFS 2 Special Edition.
  • Mně se teda HP2 od Criterionů nelíbil, přehnaná "akčnost" v podobě vrtulníku, různjech pseudo zbrání, byly prvky, který myslím, němají v NFS co dělat. Naopak se mi zdá jezditelnej zatracovanej RUN a to jednotlivý tratě po dokončení hlavní části, je dobře vyvážená arkádovost a určitá míra dovednosti. Navíc některý tratě jsou vyloženě povedený, jízdu neotravuje žádná akční demence. Jedná se o klasickou jízdu z bodu A do bodu B s více než přijatelným jízdním modelem s obtížností někde mezi HP2 a Shiftem, což je podle mě pro NFS optimum. Novej díl v tomto ohledu podle mě bude zase krok zpátky, akčnost a všudypřítomněj chaos. Přivítal bych řízení RUN s vyhozením příběhu, dobře nadimenzovanym získáváním novejch aut, trochou tuningu atp.
    • kristova noho, jak muzes srovnavat obtiznost techto arkadovych zavodu s nfs shift, tam kdyz si vypnes vsechny pomocny kraviny, tak se s tim nejde ani rozjet (na klavesnici), ale shifty mi prisly mega dobry v tom, ze sis to tam mohl suprove nastavit, takze to mohly hrat i hloupe deti i ty...
  • Spis mi to pripomnelo Unbounded, vylepsene ale nic moc zatim, bouracky bylki pekne naskriptovany, doufejme ze to skonci aspon jako Burnout.
  • Ako sa mozem stat Adminom v NFS ? *8*
    Som najvatsi admin v BF2/BF3 *3*
    • Kein
      smazat
    • Kein
      Tak to máš určitě spoustu holek.
      • mega setěr xD souhlas, čím více kluci paří, tím větší panici to jsou...
        • http://media.tumblr.com/tumblr_m5kkodCtz41qkpz13.png
  • Kdyz tak na to koukam je tam zase jen hromada nalestenych aut a zadny tuning .... prave na tuning me serie nfs dostala ... a kdyz jsem se dozvedel o pokracovani MW tak sem byl rad ... ale oni to stejnak spackaji ...
  • Hrůza, at uz se jedná o jizdní model , IA či zpracovaní měst ajn. To vylidnený mesto je desny, dobre si pamatuju Mighnight club LA, špicová hra plno lidi a jizdni model naprosto precizní. Tuto hru " či hruzu"si může bohužel koupit jen naprostý neznalec, protoze kazda druha hra nabizi to same a jeste lepsi. Abych s porsche skocil z mostu 10 m do výšky , přelítl 50 m přes policejní zataras, no to je des .Asi to bude tim že jsem nejvic hral forzu. Kdy už konečne udelaji jizdní model ala Forza v otevrenym meste a s policajtama.
    • poznáš slovo arkáda?
      • Ano, zná. Midnight Club je arkáda.
        Arkáda neznamená, že jezdíš bokem zatáčky i rovinky, driftuješ s předokolkou, že počmáraný Golf udělá stovku za 2 sekundy a ve slipstreamu má nekonečnou maximálku, že můžeš napravit jakoukoliv chybu vracením času nebo tím, že na tebe soupeři počkají. Tomu se říká demence.
        Arkáda znamená, že nepotřebuješ volant, abys to rozumně hrál, že závod netvrá hodiny, že to nebude frustrující pocelou dobu hraní.
        • PRAVEJ HRÁČ!:) Ano TOTO je arkáda:) Pocit že si řidič, perfektní, i na klávesnici:) Dodnes pamatuji třeba i na LeMans 24 Hours od Eutentyxu... Taky to byla vlastně simulace, kterou uhraješ na KB, takže vlastně arkáda:) Tímto se vždy vyznačovali NFS hry, než přišla NFS HP2 a pak to celé šlo dopr****
          • Tak. Pro mě byl vždycky vzorem arkádovosti Colin McRae Rally 3 nebo 4. Hraní jednou rukou na klávesnici, ale jet fakt rychle na vysoké obtížnosti je těžké. Auta mají celkem jednoduchou fyziku, ale pořád dost složitou na to, aby jejich chování odpovídalo poháněné nápravě, výkonu a hmotnosti. Na hře není nic megalomanského, žádné výbuchy, blury, lesklé asfalty a jiné bombastické h*vadiny. A člověk sedí několik hodin v kuse, čumí do monitoru a k*revsky se baví, protože právě vychytal průjezdy vracečkama na ruční brzdu.
            Co je podle mě ultimátní měřítko "normálnosti": když si pustím replay, ono to kupodivu na pohled vypadá úplně normálně! Auto s sebou nikde nesmyslně nešije, normálně reaguje na podklad a smyk očividně není jenom otočení auta kolem pevného bodu.
            • Tak s tím bych souhlasil, ovšem bych upravil číslovku na CMR2.0 :)
    • MC2 hraju na profi urovni CTFko už 9 let .. jsme tam uzavřená skupina cca 50 lidí a dodnes občas zahrajem ... :)
  • to je uplne stejna kravina jako ten Ridge Racer Unbounded nebo tak nejak tak to at si strcej nekam zustanu u Forzy a GT takovej smejd omg ztrata casu
  • trapne. opravdu trapne. NFS je ted definitivne v pr... v novejsi dobe GRID stale neprekonan
  • Co konzoloidi rikate na tohle? http://bonusweb.idnes.cz/pc-hry-nejvice-vydelavaji-zurnal-d43-/Zurnal.aspx?c=A120613_112435_bw-zurnal_osk
    • scy7hian
      z článku: "Jako ukázku byly vedle on-line her na hrdiny uvedeny hry Diablo III či Minecraft" ... typické konzolové hry *1*
      • Nikoho nezajímáš jak ty, tak ani tvůj názor, šašku. Založ si blog a tam si tyhle pičoviny piš klidně od rána do večera.
    • s*e*s si na vlastni hlavu :) na kazde platforme sou super hry... XBL arcade, PSN projekty, indie, pak zase par only PC veci..

Rikam jen, jsi omezena ovce :) béééééééé
    • tohle je naka Pcfílie ?:D jste smesni a ubozi vsichni platformosrovnávači :)

ses k smichu. hracum sou tyhle kecy upr*dele kamo, ti maji doma od vseho neco. Tohle je ale nad vase chapani toyove .)

Zarad se dostada.
    • Neříkám na to nic... Mám PC i PS3 a hraju to, na co mám chuť a na čem mám chuť... Tyto rozmíšky mně přijdou trapně tendenční a to od obou táborů.
      • mám to stejně, podle chuti hraju na xboxu nebo na pc a nikdy sem neřekl že je nějaká sra.ka jen na pc.. tak jak to rádi říkaji pc hráči *3* *5* a nevím proč to sem postuje? jen aby tady zas vyvolával hádky nebo nevim :D *1* ať si každej hraje na čem chce, ale neni duvod hned něco urazet :D
    • yuri337
      Slyším cvrčky a ticho po pěšině..
  • Možná jsem divnej ale jediná ávodní hra která mě kdy bavila byla NFS:U2 a to jen kvůli možnosti tunningu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit