Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tomik_123
    A zde je odkaz na mou češtinu do této hry. Dále na stránce naleznete obrázky ze hry, rady a tipy atd. Pouze je nutnost registrace na diskuzním portálu lapiduch. Dále zde mám stránky věnované nově vycházejícím "UFO" hrám, tak kdo má zájem, tak zde je odkaz na:

    UFO Extraterrestrials GE:
    http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=ufo_extraterrestrials_ge

    UFO hry:
    http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=ufo_hry
  • Přesněji, UFO: ET ve verzi Gold *3*
  • Nebude. Pro PC se pracuje na odlišném ovládání, rozhodně to nemá být jen port.
  • kup si ovladač a nemusíš se toho obávat
  • Tahovka, konzole, AAA? Vidím problémy s prodejem. Nakonec přijdou s inovací v podobě hybrida "prakticky FPS" ala Fallout 3...
  • Taky jsem fanoušek, takže hledám drobnosti který bych ocenil...Třeba ta základna vypadá fajn, hak pro lezeni na strechy taky..,ale celkově mi ten koncept připadá spíš jako aftermatche a tyhle ufa a z těch mě nejvíc bavil omodovanej Aftershock...nicméně u žadnýho jinýho ufa(mimo twosides, což byl 1:1 remake + drobnosti) už jsem nikdy neměl pocit jako u původního. Osobně bych přivítal spíš takovej temnej komix s možnostma zbraní jako má jagged alliance nebo už zmiňovanej aftershock. Drobnosti bych přilil i z UFO:AI a extraterrestrial, ale hlavně aby to mělo taktický možnosti a atmosféru. První allien base si pamatuju ještě dneska:).

    Každopádně Firaxis nejsou žádný babralové, tak to snad dopadne dobře...i když tomu moc nevěřím..., ale doufám:).
  • A to ještě vyjde hra xenonauts, také remarke x-comu
  • doporučuju zkusit: UFO Extraterrestrials = je to stejný jako X-COM, jen z roku 2007 (rozl.HD, atd.) a tento rok má vyjít UFO Extraterrestrials 2 !
  • V rámci tahovek bych uvítal ještě Spellcross 2!:-)....
  • Je pravda, že to neni dotažený do nějakýho extrému...ale já jsem prostě na to alergickej...cell shade a jeho komixs kámoš "předimenzováno" mi strašně ničí atmošku...ty vlajky akceptuju...je to takovej reálnej prvek...vojáci bojující proti emzákům a tak chtěj aby ostatní věděli..."za kterou" zemi tam sou...ještě by mohli dodat nějaký ozdoby zbrojí atd...to by byla uplná pecka...vojáci ve válkách si taky různě zdoběj/zdobili zbraně...píšou z jakýho města jsou atd...s tim nemám problém
  • Kozy
    u tahovky by to nemělo být tak znát, ne?
  • Kozy
    To máš pravdu, i když zrovna že by mě to bilo do očí to ne, spíš se mi nelíbí ty vlajky na zbrojích to by už rovnou mohly mít na zádech čísla jak na dresech
  • No vypadá to zajmavě...upřímně jsem tomu ze začátku vůbec, ale vůbec nevěřil...tušil jsem absolutní sračku...no musim uznat, že to vypadá zajmavě...původní UFO to nepřekoná, to si nemyslim, ale mohla by to být vcelku dobá hra...jediný co musim fakt vytknout (prosím, nekamenovat, je to můj subjektivní názor) je ta "komiksová" cell shade stylizace......ne, ne...já todle nenávidim...já nesnášim granáty velký jako lidská hlava a kvéry stejně velký jako člověk naopak musim ocenit to "posílení globálního aspektu"
  • Jo, jo, byl to jód *4*
  • (mm) díky za tip... blíže mrknu, na první pohled vypadá zajímavě
  • JJ bohužel o UFO TTS vím... vypadalo zajímavě a je velká škoda že nebude dokončeno, zejména ona citlivě přidaná možnost hry za "cizáky" vypadala skvěle. Nicméně pro mne to také nebyla úplně trefa do černého... nová(jejich) grafika udělaná dle originálu byla hezká, ale originální sprity jsou originální sprity :) ...UFO2000 originální ufo sprity (alternativně) používá, nicméně to je zas jen čistě multiplayerová záležitost :/ ...škoda...
  • Ale zasáhl, vzhledem k faktu ze staré ufo v pravidelných iteracích stále hraji :)

    Nicméně je pravdou že na dnešní poměry je (kromě grafiky i) ovládání stařičkého ufa poněkud těžkopádné, avšak stačilo by pouze lehce doplnit. Pokud by se jednalo o skutečný remake tak ani zde bych NIC NEMĚNIL - pouze přidal. Sám používám částečné kvůli vylepšenému ovládání (částečně kvůli funkčnosti na winXP a win7) rozšíření ufo enemy unknown EXTENDED ( www.ufopaedia.org/index.php?title=Enemy_Unknown_Extended ) (popis modu: www.ufopaedia.org/index.php?title=User:Seb76 ), které ovládání značně vylepšuje (ne zcela dokonale ale velice podstatně (=> dvojklik pro chůzi, scroolovací myšítko pro patra, hotkeys, a mnohé další)) nicméně s rozlišením žel nic nedělá.

    Když jsme u vylepšování hratelnosti, tak zde bych se rád pozastavil nad tím, že právě na starém ufu zde není nic moc co vylepšovat! O vylepšení hratelnosti ani nestojím (zatím se to stejně nikomu nepovedlo a pokud by přecejenom uspěli tak potom by se už ufo stalo těžce nebezpečnou návykovou látkou ;) ) a vlastně ani grafiku/animace v misích není třeba měnit, bohatě by postacilo zobrazení v nativním rozlišení... osobně miluji 2D isometrické věci, žádné 3D se krásně a poctivě provedenému kreslenému 2D prostě (u mne) rovnat nemůže (vivat pixelart *14* ).
  • Já jsem poměrně nadšený, zase po dlouhé době to vypadá na dobrou strategii. Jenom by mě zajímalo, jestli vojáci budou mít různé osobnosti nebo různé perky, které by je odlišovali. Jinak ten soubojový systém mě velmi připomíná Valkyria Chronicles což považuju, za skvělý mix RTS a TBS.
  • Já bych řekl, že čistý remake by tě taky už nezasáhl přímo u srdce jako tenkrát. U Xcomu jsem strávil spousty hodin, ale myslím si, že dnes se dá ještě vylepšit minimálně co se ovládání, animací a rozhraní týče. Jelikož spousta způsobů ovládání jednotek je už přežité a existují nové možnosti, které tu hratelnost ještě vylepšují. Pokud ne Xcom od firaxisu (i když já mu věřím a doufám, že se jim to podaří), tak Xenonauts by mohlo být ono - nádech Xcomu, ale upravený pro hráče: a) nové b) staré, ale o 20 let "vyspělejší"
  • Já tomu jeho proslovu nepřikládám nijak velikou důležitost. Spíš zkouším hledat mezi řádky a jen doufat, že se jim to podaří. Nepotřebuju aby to bylo naprosto stejné jako xcom, stačí mi, když to bude dobrá hra, turn-base s nějakými odkazy na původní díl. Pro mě osobně bylo JA:BIA docela zklamání, jelikož JA2 a její mody je pro mě srdeční záležitost a nevyhovoval mi způsob, jakým BIA změnil bojový režim.

    Firaxisu držím palce a doufám, že se jim povede navodit atmosféru napadeného světa :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit