Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 rozhovor: Jake Solomon o XCOM Enemy Unknown
22.7.2012 | Redakce Games.cz
65 příspěvků
-
Jeste zapomel dodat, ze to konzolovy ovladani bude na PC opruz
-
Vzhlede k tomu že připravované strategie Tipu Rome II a další (Soalre atd) se připravují pořád na tahové báze tak bych to neviděl tak špatně. Jen bokem chystané hry na base turn jako třeba legnerní Ultimy budou taky tahové (souboje). Já bych řekl že tahový systém velice brzo bude mít svojí renezanci ve hrách.
Důvod je prostý, lépe si člověk naplánuje co bude dělat a více si užije když pak vše spustí a vidí že se dílo podařilo....a to prostě nevymizí . -
Souhlas hlavně na Hard a Very Hard jet Shoguna II to budeš dělat hodně často :)
-
*1* *3*
-
No většina komplexnějších strategií je tahových, protoře by to člověk v realtime prostě nedal. Momentálně Sword of the Stars, Endless Space a další. Neřekl bych, že TBS je mrtvola a jestli skomírá, tak u mě zatím pořád slušně kope nohama a jen tak se nenechává.
-
ale jo u her jako civilizace, shogun apodobne, jsem daval new game pomerne casto
-
Byl myslim jód, ale i tak dobrý! Joo, kde jsou ty časy :)
-
Ze je tu nekdo jako ''poklop od kanalu'' me neprekvapuje. Co me prekvapuje je vase potreba na podobne hlupaky reagovat.
-
Kdy to tak vyjde ? Zní to dobře :-)
-
Jdi se raději optat Mámi kdo je tvůj táta , evidentně máš s tím komplex. O hrách nevíš nic a jen blbě kafráš.
-
no jo na kings bounty jsem zapoměl jdu si odříkat 1000 odčenášu jako trest a pak sjedu po struhadle do bazénku s kyselinou *1*
-
Všechno, co jsi napsal, splňovalo ještě nedávno UFO: The Two Sides, které bylo bohužel stopnuto těsně před dokončením, ve verzi 0.9, zřejmě právě kvůli tomuhle XCOMu :/ Byl to v podstatě citlivě vylepšený originál, s možností hrát i za mzáky, o čemž jsem vždycky snil....škoda....
-
Holt někdo rád přemejšlí a někdo rád mlátí hlavou do zdi ve tvém případě. *1* No nic XD my jsme vystříkaný jak švestkový knedlíky z té to hry XD a ty podle všeho pravděpodobně čekáš na další Call of duty. *3*
-
chudášek ani urážet to neumí. *13* *13*
-
Souhlasím, ale to bylo na těch hrách zabavný... Prostě si udělal chybu, když Emzáci mají invazi na zemi?? To jsi si vybral špatnou chvilku chplape, a my tě za to potrestáme... Nepamatuju si moc hru z poslední doby u ktryý bych dal znovu New Game *2*
-
Porad me nepresvedcil. X-Com serii miluji(nevim proc vetsina lidi mluvi jen o prvnim dilu,ktery dle meho ani nebyl nejlepsi),ale zatim nejlepsi remake byl UFO:Extraterrestrials a na druhy dil,ktery ma vyjit snad v rijnu, se tesim stale vic nez na tohle.
Ale zvedavy jsem a rad se necham prekvapit. -
Neklesej na mysli: http://www.xenonauts.com/
-
Chjo... moc tomu neverim, i kdyz budu rad pokud se to "nejak" povede. Sice to vzhledove pripomina ufo vic nez co jineho... ale opravdu puvodni ufo z toho evidentne nebude. UFO enemy unknown je jedna z mala her ktera ma prakticky dokonale vymysleny a hlavne fungujici system, ktery neni potreba menit ani dnes!
Osobne by mi nejvice udelal radost obycejny cisty originalu verny remake. Nepotrebuji 3D... stacilo by nacpat stare ufo do noveho 2D enginu, ktery bude pouzivat puvodni grafiku (sprity) pro mise v nativnim rozliseni monitoru/lcd, potazmo originalu verny facelift pro globe, tabulky i baze - nic vic, nic min, byl bych plne spokojeny a vrele rad bych jim nacpal sve prachy.
Bohuzel moderska scena v tomto doposud nijak uspesne nezapracovala a zadne ze studijí se do originalum vernych remaku nehrne... *9* -
Jsem oldschooler, ale fakt bych moc chtel, aby ta hra sla podeIat behem prvnich 10 minut nakupem nesmyslu/zamitnutim financovani od vlady/smrti 2/3 tymu po prvni misi/postavenim zakladny blbe a na nesmyslnem miste.. aneb udelal jsi blbost? dej "new game" a zkus to znovu a lip.. tomu jsme v 90. letech rikali learning curve :D
-
asi budu brečet urazil mě hlupák co je udělanej z nějaký sračko*ský tahovky dělaný pro paru zastydlejch ubožáků
PS fanoušek hentai pedofilního anime jakým podle profilovky jsi mě nemůže urazit