Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Já toho ptáka vůbec nepoužíval *1* Až prakticky na konci hry, kdy už jsem fakt neměl do čeho dávat skill pointy jsem začal používat toho ptáka *15*. A má ho Mordecai, ten sniper.
  • rancor1223
    Já mu to za zlý mít nemůžu, nikdo ze spolužáků si B2 nekoupí takže i když budu mít Loot Chest edici, budu s nima hrát po LANu taky.
  • proič dostal mínus? náhodou přehnaná rubačka *5* nejlepší mapa je asi.... všechny *1*
  • jediný co mě vadilo, že ty městečka byly totalně mrtvý. žádný npc nic. prostě jenom ti, co mi zadávali úkoly. jako například v dlc se zombíkama , jsem vyčistil to městečko a aktivoval střílny s očekáváním že vylezou npc z baráků. a nic *1* pak mě to přestalo bavit uplně, protože v každym dlc bylo zase město mrtvých
  • Nebo mozna nechce nerf nerf nerf (vseho zabavnyho ofc) saskarnu jak D3.
  • Chce totiz warezit :D
  • myslim, že to 11x80 znamená, že vystřelíš 11 ran a každá způsobí max. 80 poškození...
  • Lord of the Rings - The Return of the King :)
    ale dá se hrát jen na jednom pc a je potřeba gamepad
  • vasekveselej
    http://www.co-optimus.com/ Hledej, vybírej :))
  • rancor1223
    A posledních pár měsíců si žil kde? Bude podpora LAN stejně jako u prvního dílu.
    http://www.borderlands2.com/loveletter/?x
  • rancor1223
    Já nikdy neměl problém.
  • Prvni dil me zaujal hned na obalce casopisu a rikal jsem si bude to bud spicka nebo krach krome mensiho stereotypu v rezimu jednoho hrace nejde nic vytknout idelani mix drsne strilecky nevsedni grafiky a lootavani z Diabla :) necekal jsem ze se B1 dostane mezi mych TOP deset her kde jsou perly jako MAFIA Diablio II atd.
  • Urcite jiz zminene Trine, je to zaroven moc pekne zpracovana hra. Jednicka je pouze local na jedinem PC, ale dvojka uz ma online multiplayer. Jsem to ted hral s prately, nebot na Steamu meli nedavno akce a ta hra vysla tusim na necelych 90,- (mozna i mene).
  • rami.cz
    Docela me zajima, jestli budou dedikovane servery.
  • až na to, že v mulťáku s pingem 50 a víc nešlo trefit snajpou ani chuja, natož nepřítelova hlava *10*
  • Tsss Mordecai je nejlepsi... poradna sniperka vyresi vsechno, jen ty naboje obcas dojdou...
    sice netusim kde nekdo nize vzal snipu s dmg 1900 ci kolik? ja koncim playtrought 2 a mam snipu s max dmg kolem 500 tusim... ale kdyz procne expolosion co na ni je, tak je to slusna pecka... samozrejmost je sypat crity jeden za druhym a Bloodwing se spravnyma skillama je silene zabijacky ptacek...
  • Veskoslav
    Jupí jsem zbylých 30%:)
  • rancor1223
    A jaký má firerate?
  • rancor1223
    Tuším, že to nejde, musíš začít novou postavu.
  • rancor1223
    Přesně ti to teď neřeknu, ale chodil jsem zhruba s takovýmto rozložením skillů
    http://goo.gl/umY2u
    Mé revolvery měli Fire Rate "1" což není moc, ale jeden skill to zvedl o 20% a Gunslinger mod (nevím teď jak se to píše) o 66% a to už neni špatný. A když máš dmg 1000 a ještě k tomu critical hit (který je sám ještě skilly zvýšený o několik desítek procent) k tomu ignoranci štítů tak tou jednou ranou jsi schopný nepřítele na stejným lvlu sundat jednou ranou tuším.
    Jinak má taktika byla taková, že jsem naběhl do davu, dával headshoty, potom mě ustříleli do "Last Chance" nebo jak se to jmenuje (sakra už jsem to dlouho nehrál), odtud sejmul dalšího, to mě oživilo, doplnilo štít a takhle jsem šel dokud nebyli všichni mrtví. A když byly moc silní tak jsem to do nich z dálky sypal snipou s vysokou firerate a bez efetu, což je v kombinaci s ignorancí štítů, zvýšenými criticaly a 35 nábojovým zásobníkem naprosto smrtící!

A ten začátek je trochu tužší, ale dá se to. Nějaká ta automatická pistolka pomůže, ty se válejí všude.

Teď uvažuji za koho budu hrát v B2. ZerO je jasná volba, ale chtěl bych zkusit i někoho jiného a asi padne volba na toho s turretem, případně tu holku s robotem co vyjde jako DLC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit