Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já hru hrál za vojáka se samopali a nedávno jsem hru dohrál po druhé za Mordecaie pouze se snipou a revolvery a rozhodně jsem žádný hendikem necítil. Za celou hru jsem neměl potřebu sáhnou po samopalu. Z revolveru se postupem hry a s pomocí "vylepšení" stala neskutečně silná zbraň která měla pomalu vetší damage než odstřelovačka. Bordel 2 si určitě koupím a rozhodně budu hrát opět za postavu která bude používat primárně revolvery ... protože je s nimi prostě větší zábava :)
  • Crow
    Vidíš mě osobně třeba hraní s puškou přišlo jako hrozná nuda. Ale u komba odstřelovačka/revolver jsem vydržel dodnes *14*
  • Se spravnyma skillama se i pistole pomalu zmenili na samopaly :D
  • Thorleif_cz
    Máme tam pole... Lávový pole, kyselinový pole, zmrzlý pole... Kdyby se vykašlali na všechny ty pole a ještě víc podusili tu atmosféru post-apo sci-fi (soudím podle toho co jsem zatím o hře viděl/četl), tak bych byl mnohem radši.
  • Je nekde vubec napsano o cem ta hra bude? Hledal jsem ale nic nenasel
  • Keyz
    " Jednou z čupr novinek.." co to je za slovo ? :)

- Jedničku jsem nedávno dohrál a musím,říci že jsem si vybral vojáka a používal pušky a to bylo dobré.Nedovedu si představit například odstřelovače + pistole.To nevím jak bych některé situace přežil.Střely létaly tak pomatu,že jsem na 50 metru musel mířit před nepřátele když byl v pohybu to mně dost vadilo.Jinak to bylo sranda.Hlavně ten skag Skrappy to byl fešák :)
  • doufam, ze nepodelaj alespon tohle na PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit