Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Za huntera jsem byl zpočátku dost v prd... Ale koukám,že se to časem zlepší.Tak asi budu pokračovat na další obtížnost na něj i když nevím jestli to jde.Ty prachy co mám mi asi nezůstanou,když si dám na další obtížnost novou postavu.(jestli to jde)
  • RazorProduction
    Za huntera hraly viac nes 70% hracu :D nj aj mna dostala maska,copek ze zadu a okuliare do pisku *5* PS: moja snipera ma 1900 demage *8*
  • MidnighT91
    Splinter Cell
  • Keyz
    To RPG je tam navíc.Jedině co rozděluješ tak jsou ty body do skillu a ten popis je jasný,že to každý pochopí a navíc se to dá resetovat.Rozděluješ jeden bod za level tedy nic extra náročného.
    A když máš mnoho věci tak se sami porovnají.Přesněji najedeš na věc 1 a ukáže se v čem je lepší horší oproti tomu co máš.Zbraň má 3 základní údaje + občas něco speciálního.Navíc se liší barvou jako v diablu.Tedy opravdu žádné složité RPG.Prostě bereš věci a opravdu snadno z toho vybereš co je dobré a co není.
    Hlavně je to opravdu sranda a to zpestří to hraní.Jen ty názvy NPC a nepřátel.Například tam je prcek co má brokovnici a po výstřelu odletí jak ho to odhodí :d Navíc u toho udělá takový srandovní zvuk.To v moc hrách není abych člověk u toho i zasmál.
  • rancor1223
    Jo, jasně, ale on mluví o post-apo sci-fi atmosféře a ta je zpravidla temná. A o tom Borderlands nejsou.
  • CrazyDiamond
    V koopu jsme hráli zmíněné L4D, Gears of War, Army of Two, to jedno CoD, které obsahovalo koop. Každopádně kdyby jste měli někdo tip na nějakou dobrou koop hru na xbox, tak sem s nimi.
  • Pro hraní s přítelkyní ti můžu doporučit např. Left 4 deat 1-2!!, Trine 1-2, Portal 2. Nevím co má ráda tvá přítelkyně, ale moje manželka by Borderlands rozhodně nehrála :)
  • CrazyDiamond
    Ona má aim dobrý, spíš mi jde o ty RPG prvky, jak moc jsou tam důležité, resp. kolik času se stráví nějakým porovnáváním statistiky zbraní apod. (nevím, jak to tam přesně funguje), aby ji to neunudilo.
  • janchor
    Námitka!

Do jedničky se vracím v první řadě pro tu sci-fi / country náladu, který má na rozdávání.
  • No povim ti ze kdyz jako Mordecai nosis Sledges shotgun (+150% melee damage) a mas perk Lethal strike na 5. level (+50% melee), tak je to docela sranda.
  • Keyz
    Já,že u jednoho z prvních bossu který mne ničil každou ranou štít pěkně nadával :)
    I když měl šel jsem tam brzo a špatně vybaven no..Ale i pak nebyl oddych.Co jsem četl tak ty počáteční bossove jsou poměrně obtížný.Já tam teda občas problém mně.U těch dalších ani tak ne.
  • Keyz
    No jestliže bude plně i vedlejší úkoly chodit na úkoly tak aby level měla ideálně podobný k tomu jaký se píše v zadání tak na první obtížnost to není moc náročné.Krom některých pasáži.Navíc si lze resetovat skilly tedy i když se člověk splete tak to nevadí.
    -Je opravdu až moc o levelu.Monstra co mají o dost větší level skoro netrefíš anebo bereš prd.Jestliže mají podobný je to ok.Pak už stačí vědět co které dělá.Následně některá si držíš od těla atd.Klasika
    Hlavně to je vtipné a to je super. *5*
  • Neni to vubec HC hra ;) na oddych :))
  • Ma mit atmosferu. Miluju atmosferu jedni ky ;)
  • CrazyDiamond
    Dotaz pro lidi, co hráli jedničku: Jak moc je to náročná (HC) hra? Sháním nějaku dobrou kooperativní hru, kterou zvládne i přítelkyně.
  • Keyz
    To bych taky chtěl :) bohužel nechápu jak se ten zásah do hlavy počítá a revolver je přece moc pomalý ne?U hordy nepřátel se mně kulomet opravdu hodil.

Nevím asi jsem další charaktery málo vyzkoušel.Co vím tak za Mordecaie jsem měl problém u počátečních bossu.Neměl jsem nic čím bych je pořádně ničil.Revovler nebyl v té době a sniperka na blízko...To bylo peklo.
  • Keyz
    Mně se revolvery zamlouvali,ale obával jsem malé kadence.Jako velkou výhodu u pušky jsem viděl to,že když jsem střílel na kritické místo tak ten nepřátel nic nedělal jak jsem střílel rychle a přesně.Takto jsem lehce likvidoval ty odolné nepřátele.Tohle jinde tuším nejde a bohužel co jsem zkoušel odstřelovací pušku tak ta jedno rána co dá není nic extra.Puška vystřelí 3-5 ran na stejné místo.... Z dalších zbraní jsem byl zklamán.Tak nechápu jak se počítal kritický zásah?Dle poškození zbraně?Jak to je u brokovnice které má 11X 80 ? Protože s celkově silnější brokovnicí jsem mně to ukazoval menší rány než jednou ranou u kulometu co bral 100.
    -Navíc ten pták kterého má jedna postava se mně často zasekl v malých prostorách kde se často bojuje :(
  • rancor1223
    No vidíš a já si vždy říkám přesný opak. Hraji jen za Mordecaie (ten sniper) se třemi revolvery (elektický, ohnivý a acid) a snipou bez efektu a nikdo nemá šanci. Pěkně všechny z půl metru revolverem mezi oči. Taková dmg kolem 1000 už sekne s kde kým *3*
  • rancor1223
    Předpokládám, že první díl jsi nehrál, že? Ta hra nemá mít atmosféru je to jaky by jsi předělal Torchlight do FPS (záměrně neříkám Diablo, protože to atmosféru má). Prostě honba za lootem a spousta střílení.
  • Podle všech záběrů, co tady byly, se bojím, že taková ta scrap-yard post apokalyptická western sci-fi střílečka půjde do kytek. Vypadá to až moc barevně, barevný příšery co metají oheň se mi zdají být taky trochu z ručky, atd. Jednička mi hodně připomínala geniální seriál v podobném prostředí - firefly. Jinak důraz na příběh rozhodně schvaluju, sám jsem 1 projížděl i o samotě. Snad to nebude taková slátanina jak to tedy vypadá na těchto videích...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit