Přejít na výpis diskuzí
E3 2012: záznam z tiskové konference EA
4.6.2012 | Redakce Games.cz
88 příspěvků
-
To nemyslím.
Bylo to opravdu hodně krátky. Jako fakt.
Moc se střílelo.
Celkově to bylo spíš proof of concept k něčemu většímu. -
No snad crysis 3 pujde vice ve stopach prvniho dilu,nez toho druheho.Ale obavam se,ze ne.
-
moc se nestřílelo a bylo málo výbuchů. Jasný no.
-
V některých aspektech byla docela nedotažená.
-
Sorry, to jsem přehlíd.
Jo, mě docela taky. -
já bych vraždil za Mirror's Edge 2. Jednička je jedna z nejlepších her posledních 10 let.
-
Jn, Activision to letos EA dost ulehci kdyz udelaji tak mizerny COD dil. Ale stale si myslim, ze je tam te akce pres miru. Tohle me zacne paradoxne po par desitkach minut strasne nudit. Ja sazim na Crysis 3.
-
Druhá série je asi půlka druhé knihy, tuším že jsem to tak někde četl...
-
Misto tehle modern warfare arkadovek by mohli radsi udelat nove Mirrors Edge.Treba se nekdy dockam. *8*
-
Warfighter vypadá opravdu pěkně.
-
mít naději se nevyplácí.. Tak snad ejště není všem dnům konec a EA třeba představí nějakou novou IP, ne? Studií nakoupilo dost.
btw dole říkám, že se mi ukázka DS líbila :) -
Me furt nejede chat, ani po refresh stranky. nevite co s tim?
-
EA CoD,jak prekvapive.Aspon ze to vypada hezky,kdyz uz nic jineho.
-
Neuspokojí.
Ale ty zníš jako by jsi neměl žádnou naději. Ale tak aspoň ty dva místně uctívané zázraky. *3* -
Podla mna keby takto vyzeralo CoD ako teraz ukazali MoH, tak to CoD preda 10mega za 10 sekund :)....
Podla mna je EA zatial paradna, 100x lepsia nez MS, a mozno to bude celkovo pre mna najlepsia konferencia E3...ja som zatial maximalne spokojny, a to este nebol Crysis ani NFS.
Nejak az moc sa mi ta EA lubi, divne :D... -
bude stačit Bioshock Infinite a Dishonored. Ony se dělaj i dobrý hry, ne že ne, ale BF3 a jeho klon snad neuspokojí ani tebe..
-
U tebe mi už přijde, že tě vážně nejde uspokojit. Radši si dej další playthrough Grimrocku/Zaklínače 2/Limba/ whatever.
-
zatim vážně docela zíív
-
Další Medal of Honor? Sem si říkal že už dlouho nikdo neudělal válečnou hru.
No aspoň to není tak hnusný jak Black Ops. -
CoD: Battlefield! CoD: Medal of Honor!!! *14* *14*
(seriozne, zatial tam nebolo nic zaujimave, okrem Maddenu, ktory je ale zaujimavy len pre Americanov. A Sim City....)