Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak uz len po tom Dead Space-u je EA lepsia nez cely MS dokopy ;)... teda aspon pre mna co sa tyka zaujmu :)
  • ja si vzpomel u toho kotoulu na mass effect 3 D:
  • Amylee.Anderson
    Dead Space 3 *14*
  • John Ravioli je na scéně.
  • Herní pořad. Dříve běžel live na internetu. Nyní je na tv metropol. Má svůj osobitý ráz a mě se třeba líbí víc než Re-play. Na killera si musíte zvyknout, ale je dobrej
  • Keyz
    Těch 10 dílů je opravdu málo :( Jak to postihuje knihu? Jedna serie=jedna kniha? Co jsem koukal tak kniha je poměrně tlustá.To by asi dost věci vzali,ze široka.
  • Cosi
    Ten typan ze Indiána to po větě: "Dance Central ať je to nový Dance Central, to mám strašně rád" u mě totálně zabil. Opravdu budu to psát tady všude, než další spolupráci se Zing to radši cokoliv jinýho. V tomto případě Hrej. I když Lukáše jsem poslouchal ve streamu, rád už nikdy víc.
  • Kinet1c
    co je zac ten indian ?
  • ZvacA
    Ne, to by si nechtěl vidět. :) Musí se jim nechat při sledování celé té srandy jejich um uchování profesionality - věřím tomu, že kdyby tam seděl kdokoliv z nás udivujících se nad soušasnou kvalitkou a obsahem prezentace, tak by naše komentáře postihovaly pouze - "WTF", "Co to kua je?", "S tím ať jdou do ř*ti", "Hele, co tam dělá ten pták Usher?" a " Celé to vypadá k ho*nu " a pak jen už smích, smích a smích a bylo by po živém vysílání...
  • Taky moc nechápu ten hate. Mě se to zdá docela v pohodě.
  • Keby byvam v Prahe kludne aj hned...
  • Súhlasím , Lukáš a jeden ten indián sa dajú počúvať , ale ten slovák s dosť podivným spôsobom vyjadrovania a te pán s velmi nepríjmene vysokým hlasom to tam vážne kazia *9*
  • Amylee.Anderson
    Co kdyby slovák, ale co Fiola *16*
  • Indiani to dělají možná proto, že streamovat komentované přenosy z E3 byl jejich nápad a přišli s tím jako první. Games to chtělo letos pořádat taky, tak se přišlo s nápadem udělat to dohromady. Proč ne? Hateři se vždycky najdou ale chtěl bych tam vidět vás místo kluků :D *5*
  • vidim EA a pozvracel jsem si klavesnici :(
  • Nechajte tie komenty lukasovy...
  • Možná že EA jsou @&#!, ale stejně mě určitě na něco uloví. (Teda pokud se mi ještě něco podaří spustit *3* )
  • oni to komentujou indiáni jo tak snad tam bude vinetů
  • Miserius
    Panove, nechte tam jen Lukase, jak tak koukam nejsem jedinej kterej kuli indianum presel k originalu. A ten nas "bratr" to uz je jen takova tresnicka na dorte "Rusivosti"
  • Keyz
    Ale proč to je sakra spojený?Proč to není normálně pouze games?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit