Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    A to Black Ops byl vrchol trapnosti. Proc publikum tleskalo? u snipovani animace PORAD stejny jako ve ctyrce. Efekty vybuchu jako v prvnim black ops a pri tom letu stihackou byly dole ulice uplne prazdny a mrakodrapy (proste vsechyn budovy) nemeli ani poradny textury. Horsti nez MS flight simulator, lol. pak doslo na pesi boje a uz jste jen videli jak na nekolika zaberech ten vas partak otacel jen tak na miste. Proste klasicka hloupa AI *2*
  • Amylee.Anderson
    Ašr mě přesvědčil, jedu koupit XBOX! *14*
  • Izmæl
    To, že hraji na PS3 neznamená, že na PC nehraji. Je to tak fifty-fifty.
  • jindra.veliky
    jediny na co se dalo koukat byl ten nojve Splinter Cell. Kdyz tam bude mit hrac vic prostoru na reseni situaci tak by to mohlo byt dobre ale ty sipky kudy mate jit jak pro retarda, wtf? Jinak klasika ze. V halo byl zezacatku pekny film. To uznavam ale pak hloupe strileni nepratel co ani nemaj moznost zautocit z dalky. Nejaka nestvura co se umi teleportovat nebo co (zneviditelnit?) ale UI je tak hloupa ze to pouzije jenom v ten prospech aby se dostala na 20 metru od vas pricemz neumi utocit na dalku, lol. Proste klasicka hloupa rubanica ala CoD a vsichni jim to basti. I tn enginej je furt stejne hnusjen, stejne malej koridor. No a dal? nejaky hloupy hry pro Kinect a teple vystoupeni Ushera...

No a Tom Raider taky nebyl nejak spatnej ale moc se tam strilelo.
  • tak ty jsi konzolista, tam nemá cenu nic řešit :)
  • RakeW
    Pěkně shrnuto.

Nakonec jsem ji nestihl, ale podle článku jsem rád, že jsem ten čas věnoval nakupování potravin :).
  • Milda8
    Šou Lukáše Grygara :) Líbí!
  • Izmæl
    Což je něco, co mně osobně se líbí. Byla to ode mne blbost to psát, zbytečně se tady hádat nemá cenu, akorát bych přišel o celou E3 kvůli pár blbům. :f
  • přesně tak . Tohle bylo opravdu neuvěřitelný WTF. Škoda že South Park měl tak málo prostoru a že z Lary neukázaly ten openworld
  • PC síla!
  • Paul_cz
    Ale musí se nechat, že ta konference zcela bezchybně vydemonstrovala zkurvenost dnešního mainstream konzolového herního průmyslu, jen co je pravda.
  • ZvacA
    A k tomu tvému CoD hate - Zcela oprávněně. To, co se předvedlo byla výbuchová chaos o*anie na efekt.
  • Izmæl
    Tak za dvě hoďky EA.
  • Člověk by zaplakal .... nebejt HALO 4 a GoW (které už si mohli odpustit) .... tak se na to nedá ani koukat ...... taneční vystoupení nějakeho vořecha a dovršení interaktivním videm BLACK POPS 2 ( to nelze nazývat hrou) ..... jééé kam to spěje ?
  • Keyz
    Kam se to hrabe na konferenci CD projektu.Tak se člověk něco dozvěděl,potěšilo to a bylo to tak akorát dlouhé.
  • Nic moc Microsoft, ten závěr to doj*bal. :(
  • Tak tenhle rok byl stejnej jako minulej a to takovej, že tristní :) Tak teď EA..
  • tak to v tom případě dělaj oba .-)
  • Ne ze bych byl znalec ale tohle opravdu usher ted zpival.Ta zena bieber to ma podobny.
  • Hele, souhlas. nová Lara sice vypadá dobře (jak postava tak graficky hra) ale osobně nemám rád změny v zavedených sériích, Anniversary/Legend/Underworld byly dle mého skvělé díly a je mi jedno že to nebylo zrovna reálné, prostě to k tomu sedělo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit