Přejít na výpis diskuzí
E3 2012: záznam z tiskové konference Microsoftu
4.6.2012 | Redakce Games.cz
106 příspěvků
-
CoD nejmenší potlesk? Alespoň částečná satisfakce. *15*
-
Tak CoD nezklamalo,porad stejna cypovina *15*
-
Trapas za naše peníze
-
Ještě nad tím zauvažuj, když koupíš, Usher ti ho podepíše. :D
-
To je Bieber vole:-D
-
Teď mi někdo objasněte, proč tedy je TEĎ ten nejlepší čas pro to mít XBOX360, jak pán tvrdil na začátku. Exkluzivity tam nějaké byly, ale nebylo jich zrovna moc. Já právě doufal, že třeba oznámí další price cut, to bych pak i odkýval to, že se nás snaží opít rohlíkem (čti USHER). Ale opravdu jsem čekal trochu víc. Takže zatím lehce zklamání. Hurá na Sony a Nintendo:)
-
Co to bylo za snipu tvl ze to prostrelilo nosnej sloup dalnice?
-
Wallhack Ops 2 *16*
-
http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/trollujici-saruman
-
Nejlepší bylo, jak tam kritizovali prohlížeče na televizi (že se to blbě ovládá, všichni to dělají špatně atd)... a pak tam představili své revoluční řešení - IE s nějakým podivným kostrbatým hlasovým ovládáním, které mi začalo lézt na nervy už po 5 sekundách představování *1*
-
Oh god, už jsem se bál, že Black Ops 2 nebude.
-
ÚÚ bejby bejby úúú bejby bejby.
-
ony ty MS jsou vždycky slabší:)
-
OMG, co tam dělá Usher?
-
Upřímně, šestý díl vypadá dost na pytel a to patřím k těm, kteří mají poslední díly v toleranci. Jedinou útěchou snad to, že se jednalo o "pasáž", ale tyhle akční skriptovaný momenty jsou tak průhledně směřovaný na masírování davů, až to bolí. Capcom by si měl dát za včasu facku.
-
v čr tak za 100let
-
Šestý Resident Evil vypadá dobře, akorát jde vidět, že to bude chtít ještě pár úprav. A Leon běhá nějak divně.
-
Ta konference MS je něco otřesnýho.
buzzword buzzword xbox buzzword exclusive dlc buzzzword kinect buzzword. -
Dámy a pánové ten Biohazard ....to je teda... až se člověku chce brečet. :D
-
ze staré dobré lary se stala další střílečka