Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Ryse: Son of Rome vypadá pěkně, ale dutě
12.6.2013 | Miloš Bohoněk
56 příspěvků
-
Mně se to líbí. A to tak že moc.
-
A všichni už zase po 5minutách víme jaká full hra bude......, ale je to tvůj názor.
-
Ano přiznávám, že jsem se trošku špatně vyjádřil. Myslím si, že hry od Crytecu jsou i přes mou výtku stále nadprůměrné i co se gameplaye týče(sice ne top, ale velmi slušné) a po grafické stránce excelují. K tomu mám velmi rád starověk, dále je to něco na způsob(sonyboys prominou) GOW(hrál jsem puze III, ale moc se mi líbila) a na Xboxu takových her(žánrově) moc není...
-
tjn.. takové věci vadí i mě.. liberálnímu hráčovi.. bylo až děsný jak se zastavoval na tý pláži.. jako by se tam přišel jen kochat... uplně mě to vždycky štve.. v tu chvíly by měl běžet a ne se kochat.. je to jako když ve se hrdina blíží ve filmu nebezpečí ale při tom dělá spoustu jinejch věcí než že by utíkal o život... takovej ten pocit "tak už utíkej ty ko*ote"
-
Je normalni, ze ve vlne, kde bezi i hrdina, vsichni popadaji kvuli zasahu sipu a hrdina bezi dal, a jeste se stihne zastavit a podivat se na zasazeneho kolegu?
-
Valna vetsina amiku o valce mezi Finskem a Ruskem nikdy neslysela a meli by pocit ze si kupuji scifi. Z pohledu prioritnich trhu je WW2 uz mimo. Dnes kdy jsou vyvojari schopni naroubovat hybridni kolimator i na brokovnici ( BF4) si "deticky" neumi strilecky bez techto serepeticek ani predstavit.
-
Tak jako všichni vojáci byli cvičeni jak v boji ve formaci tak v boji mimo formaci, protože často formace se neudržela, byla proražena, nebo rozdělena. Legionáři byli dobří vojáci hlavně protože to byli profesionálové, tak jako Sparťani před nima a tak jako speciální jednotky teď. Nebyli to nějaký vydláci co většinu času tráví na farmě a pak se někam jdou se sekerou mlátit. Byla to jejich práce. V tom je ten hlavní rozdíl. Profesionální voják se nestará o farmu, o kovárnu nebo o hospodu, tudíž má dost času na to trénovat. Proto se říká že Spartští Hoplíti byli první profesionální armádou, ne že by předtim neexistovala vojska, ale je rozdíl když vojáci ve volném čase okopávaj zahrádku a když ve volném čase trénují.. je to asi jako rozdíl mezi 601. a záložákama. Mnoho bitev, které prohráli legionáři byli víc chybou jejich velení než samotných legionářů. A nakonec je zníčilo to, že začali za levně najímat barbary a poloprofesionály do svých řad, protože řada ujetejch císařů dostala řím na mizinu v rozmezí několika generací.. U Sparty byl problém v jejich malém počtu, který se neustále zmenšoval až někam na 1500 schopných boje... a po několika sériích zemětřesení, už to nešlo udržet.
-
já nevim.. doma mam Legends of Troy... nejsem velký fanda těhle druhů her ale jak je něco ze starověku řecko-řím tak to MUSIM mít. No jako výlet do starověku to vypadá hezky ale štve mě jak málo je tam volnosti v pohybu a kameře.. jako možná je to jen "na oko" trailer.. ale přijde mi že půlku času tam koukal okolo na to jak něco padá a nebo se koukal někam uplně blbě, nebo se kamera koukala na něj.. a pak teda někdy měl možnost se pohybovat a někoho zabít... Ale co.. možná ž ta část kterou vystřihli mezi normandií a želvou byla zrovna víc o boji a méně o scriptu. Tak uvidíme no.. chci tomu dát šanci.. je to ze starověku... *14*
-
Neříkám že neuměli držet meč, ale největší zbraní Říma byla disciplína... Legie byla jednolitá precizní a spořádaná masa ve které každý věděl co má dělat. Vyhrávali protože bojovali v útvarech, byli v nich dobře cvičení a měli odpovídající a rafinovanou výbavu i taktiku... ale pokud si někdo myslí že kapitáni měli ve zvyku hrdině drtit davy nepřátel zatím co jeho vojáci obsazovali katapult tak hrál příliš mnoho her, nebo do sebe nechal cpát až moc televizní propagandy.
Historie několikrát ukázala že jakmile se římanům vzal jejich způsob boje a došlo na starý dobrý chaos tak je nepřítel efektivně zpráskal. Římani měli idealní a perfektně účinnou armádu pro říši kterou budovali, ale jako hrdiny pro HnS mlátičku na kinnekt mohli vybrat dokonce i v Římě vhodnější kandidáty než legionáře. -
hm na to my z poslední paysafecard chybí přesně 8 kč :D to nase..... :D mám tam asi dvacku xD
-
taky si myslim že WW2 není vyčerpaná.. Těch věcí co nejsou zpracovaný je fakt moc.. Mě by se líbila zimní válka mezi Finskem a Ruskem atd. Zvlášť na moderních technologiích by WW2 hra byla fakt čupr..
-
Docela lež. Legionáři byli cvičení jak v boji v legiích, tedy skupinách, tak samostatně. Byli elitou antického válečného umění a málokdo se jim vyrovnal.
-
COD v Římě. To je celé.
Posun v něčem jiném krom grafice se asi nedal čekat. Nechtějí se asi dávat práci si AI anebo by to nemělo smysl pro dané publikum. -
A jeje znova hodna Legie vrazdi zly barbary... proc nemuzou udelat konecne hru kde by clovek tem blbecku zarazil sekeru do hlavy?
Grafika jinak super a zpomaleny dorazecky taky fajn, ale kluci vyvojari zapomeli (pokud chteli udelat realistickou hur) ze legionari umeli bojovat akorat ve formacich a tudiz neposilali vsechny svoje lidi zabrat vez aby mohli sami branit vlny nepratel :).
Za zkousku to asi stat bude, ale puvodni koncept ukazany v teaser asi pred rokem mi prisel podstatne zajimavejsi *9* -
tak preco potom Crytek touto kupou podporis? Vravis ze bohuzial klasicky format forma nad obsahom, no kupis to tak ci tak, co je pre Crytek impulz, ze takto maju hry robit aj nadalej .... *16*
-
Hlavně že tam jsou zas ty poděl... nevím jak to říct odoborně time tlačítka ! *1* *1*
-
Zachraňte setníka římana:D když si pustíte tohle a třeba scénu z vylodení z medal of honor nebo jakékoliv jiné znázornění vylodění v Normandii, tak je to naprosto to samé. Akorát že v té WW2 edici není tolik zpomalení času. Kruci kdy už vyjde nějaká další pořádná akční řežba z druhé světové na PC???? Chci útočit s bajonetem na zákopy, střihnout si zase misi v tanku, podporovat partyzány v Jugoslávii proti přesile, za rudý ďábly skočit na Arnhem, podporovat tanky u Kurska, taky misi za kulometčíka v He-111 nad Angliíí bych bral... takovejch možností, ale radši vydávaj takovýhle s*ačky...
-
Tak já si to určitě koupím, ale bohužel to bude asi klasika Crytecu...., forma nad obsah.
-
No já nevim, mně ta grafika zas nijak oslnivá nepřijde...
-
Na me valna vetsina predstavenych next gen her pusobi jako snaha nabidnout konzolistum grafiku ktera byla dosud vyhrazena PCckarum na full ale nic vic. Z vyjimkou BF4 zadny naznak zapojeni destrukcniho modelu do herniho prozitku a o pokrocile AI uz vubec nemuze byt rec. Spousta hezkych tvaricek ale blbych jako sumici trava. Co se tyce technicke stranky her tak za me zklamani. *6*