Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na slapoty v pisku nezbyl vykon? Dost to kazi dojem.
  • Veskoslav
    Pokud definuješ dítě jako osobu starší 18ti let, což hra bude, tak ano.
  • Veskoslav
    Pozor, barbarové nebyli Egypťané od roku 66 př. n. l.. Stali se totiž obyvatelé Římské říše a to pak nebyli už barbaři:)Nesedí mi k nim ty primitivní zbroje a zbraně. Takové nádherné město a mají takové odrbané vojáky? Podle mě město vyplenili a teď se ho Řím snaží znovu dobýt.
  • maros.goc
    povrchna hra pre deti
  • Veskoslav
    Jo jinak mimo, ale na Steamu je Rome Total War Gold Edition za 1 Euro:)
  • Barbar je kdokoli kdo neni riman. Treba Partha neo Egypt.
  • Veskoslav
    Hezké. Ale nějak mi nesedí ti barbaři k takovému vznešenému městu. Jediné že by šlo o znovudobytí města:)
  • zdeeneek
    Takze situace stejna jako s minulou next-gen - je to porad stejne blby, akorat to ma zase o trochu lepsi grafiku. Nejak se nam herni vyvojari toci v kruhu vylepsovani grafiky, ale snaha o pridani nejakyho zajimavyho prvku celkem zadna.
  • Navíc je v každém souboji, v některých dokonce dvakrát.
  • Tyvole to dabuje Vin Diesel? :)
  • bobsh
    Ale tak proč ne, kdyby to bylo v bundlu s konzolí, tak si to klidně a docela s chutí zahraju. Ale dát tomu za plnou cenu přednost před nějakou trochu promakanější hrou, to asi ne...
  • Myslim ze je to jednoducha hra zacilena na mladsi publikum, ale vypada to velmi dobre. Tesim se, az si v podobne grafice zahraju neco "normalniho" *1*
  • Mortuus
    A to radši nemluvit o facepalmu, který následuje hned po netrefení správného tlačítka. (Jo, novej Tomb Raider byl na QTE peklo, který se jen tak nezapomíná) :-)
  • mirekdusinojc
    Jestli takhle pěkně bude vypadat husitské RPG od Dana Vávry, tak budu happy. Pro mě je tahle hra jen demonstrací vizuálních možností CryEngine na next-gen konzolích.
  • problém QTE není ani tak nějaké "přerušení comba," ale to naprosto debilní zpomalení, kdy hra poslušně čeká na reakci hráče, ve chvíli kdy vyskočí ikonky "A, B, X, Y"
  • Omaha beach po anticku *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit