Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Thief se zapomněl inspirovat u Dishonored
13.6.2013 | Pavel Dobrovský
48 příspěvků
-
Nevěřím, ale doufám *9*
-
hra je jako umělecké dílo, nevím proč se vyhýbat starým hrám a nepřijmout je takové, jaké jsou? I staré hry stále baví, nemyslím, že je to nostalgií.
Proč vůbec autoři mění to, co funguje? Nový engine mají, tak už stačí jen trošku zapracovat na AI (kterou měli ale Thief vždy výbornou) vymyslet nové levely a je to ... hlavně neměnit, co šlape jak hodinky. -
Pořád věřím tomu, že to dobře dopadne. *4*
-
Takze pan Schimdt nebyl zrovna z otazek pana Dobrovskeho nadsen ;)
No ja zas nebyl nadsen z tech informacich co lezli ven o novem Thiefovi. Po ukazce gameplaye sem uz ale klidnejsi. Ted uz neni pochyb jakym smerem se hra ubira. Uz po par minutach hrani to vypada ze mesto postihla virova epidemie ocniho zakalu a tak straze reaguji jak reaguji. Rikam to porad ze first person neni pro stealth vhodny a musi byt omezovana AI na uroven stojiciho dreva. Tenhle Garrett se pohybuje extra tise takze o hluk se neni treba starat. V Ediosu sou kluci sikovny ocividne se snazi minimalizovat naklady a udelat jakoby novou hru.
Sem rad ze se tolik lidi ozvalo a nenechalo si nakecat ze tohle je Thief, protoze tohle Dishonored s novou kulisou. Takze vsichni kdo chteli Thiefa nebo hardocore stealth akci se uz timto nemusi dale zabyvat. -
Hehe, musím se přiznat, že se mi líbí, co TheGGG dělá. Stejně tak jako kdybych nebyl já, tak bych ji přál, abych byl já, si přeji, aby TheGGG byl ten, kdo si přeji.
A ono vskutku je všechno větší zábava, když když si to představíte jako hru grandióznější než život sám.
Jako bonus bych rád řekl, že doufám, že Thief jen potvrdí starou známou stealth delusion. -
No jo, ale to je to kouzelné, jestli vyjde demo;)
-
az na Witchera me zadna z tech her nezaujala tak, ze bych se na ni vylozene tesil
-
Witcher je také od nezávislého studia...
-
AAA her je hodně, osobně mě ale zajímá příští rok jen Zaklínač, ale tvrzení, že nezávislá scéna nikdy nic nepředvedla? Corrabia, World of Goo, Faster Than Light, Fez, Limbo, Journey, Flower, Botanicula, Proteus, Legend of Grimrock....Mám pokračovat? Když teda indie nic nezmůže a není podle tebe přínosem, proč má v posledních pěti letech takový rozmach a oblibu napříč spektrem?
-
Vůbec bych se nebál toho ze Thief nebude skvělá hra... možná toho jen bylo letos na E3 tolik, že byli recenzenti už moc zmlsaní a na starou thiefovinu už jim nezbylo místo.
-
Nesleduješ E3? Musím ti na něco takového vůbec odpovídat.
Např. Division, Dark souls 2, Destiny, The Evil Within, MGS V, Watch dogs, Witcher 3, Beyond: Two Souls, inFamous Second Son a to je jen zlomek. Teď mi řekni co tak úžasného kdy vypadlo z glitchstarteru? Zas nějaká rádoby umělecká hopsačka, skákačka či podobná ptákovina. Nezávislá scéna nikdy nepřišla s žádnou pořádnou hrou. -
to ze thief bude debakl je asi jasny, nechapu ale proc se tady porad opakuje ze dishonored byla nejaka skvela hra ? To si myslite ze cim vic se to bude opakovat tim se to stane jednou pravda? Takle prehypovanou hru sem dlouho nevidel a výsledek? Kazdej vi. Nejvic lituju toho ze sem si to koupil pac sem touzil po zazitku.
-
Sem nejlepší
-
Chceli ste Thief, budete mať Thief. Prečo súdiť hru tak skoro či je nemastná či neslaná oproti konkurencii. Nová doba nové zvyky. Nehral som ani jednoho Thiefa (ak boli viaceré *1* ) ale stále o tom počuť aké to bolo skvelé a z pár názorov si utvoriť celok že môže byť slabá oproti konkurencii je nerozumné. Ak vyjde demo stačí vyskúšať a spraviť si svoj vlastný názor.
-
například?
-
A proč? Co je na pc tak strašně nemainstream? Zase kecy nějakého věčného remcala jak vidím. E3 předvedla kopu luxusních AAA titulů kterým nějaké nezávislé blbosti z kickstarteru nesahají ani po kotníky.
-
kdyz vidim kam mainstream AAA produkce smeruje, rikam vam ze jeste budeme radi za tu "umirajici" PC platformu
-
mel jsi je Pavle poradne spr.at , za nas, za veschny *16*
-
To je Thief vážně tak špatný? Najednou nemám co říct, docházejí mi slova... Deadly Shadows byl jeden z nejlepších kousků, co jsem měl tu čest hrát...
Zbývá už jen doufat, že vývojáře nakopnou negativní ohlasy z E3 (a pokud je pravda co píšete tak jich nejspíš nebude málo) a rozhodnou se nového Garreta od podlahy překopat, protože jestli se QTE do nějaké série vážně nehodí, pak je to Thief... -
pokud to vážně na základě zkušeností z E3 budou upravovat tak proboha hlavně ať do toho neintegrujou tablety ...