Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: V Call of Duty: Ghosts hrajete za psa
4.8.2013 | Miloš Bohoněk
188 příspěvků
-
mne dnešní multiplayer strilecky prijdou moc arkadovy, jedine co mne bavilo byl ghost recon online, kvuli tomu že tam fakt mate pocit že jste clenem specialniho timu, musíte hrat timove a takticky. Dokonce i pro bf bad company 2 jsem mel pocit že je to moc chaoticke nemluve o zabugovanem enginu. Ale to muže byt jen muj problem protože mam radsi mestske boje na kratsi vzdalenost, nez se ostrelovat na par stovek metru.
jinak kdo jeste neskusil gro doporučuju vyzkoušet, ted vysli nove mapy a uz jich tam je docela dost -
CoD a kvality?!
příběh pro retardy
zbraně a střílení pro retardy
leveldesign pro retardy
MP pro retardy
systém DLC pro retardy
celý je to retardovaný, nic nedává smysl, je to úplný nesmysl -
zajímavá myšlenka...samozeřjmě že FPS typu half-life, kingpin, Blood2 jsou lineární levely, až CoD "definoval" koridor...tak po shlédnutí ghost ukázky můžem pokročit a koridor vyměnit za slovo tunel. CoD je tunelový morhun...
-
kdyby ti vlčáci byli jak moje Sára, tak by hlavně hledali cempery, kteří by je za odměnu poškrábali na zadku...
-
to není sarkasmus?
-
Myslím si, že v dnešní době má člověk víc než dost informací o hře před tím než ji koupí, takže prodejjní čísla nebudou zavádějící. Když mi někdo cpe horem dolem něco co nechci, tak si to prostè nekoupím a basta, ne?
-
Takovy multiplayer s psiskama by mohl být sranda. Místo kvérů zuby a drápy, místo zabírání pozic ochcávání patníků a místo vlajek kostička :-)
-
ty jsi asi Half Life moc nehrál co? HL byl právě průkopník použití scriptovaných scén, jedna z prvních her co je využívala ve velkém, stejně tak "intro z vláčku" viděné hráčovýma očima co teď vidíš v každé druhé hře (CoD MW, Bioshocky, Skyrim..) a spoustu dalších věcí co jsou teď ve FPS běžné
-
Možná by jsi se měl zamyslet nad tím,že počet se nutně nemusí rovnat kvalita.Například to,že stovky milionů muslimů věří v posmrtnou odměnu 72 panen ještě neznamená že mají pravdu.Těch alternativ je tam víc.Nemůže za velké prodeje třeba PR kampaň s rozpočtem před kterým by se nemuseli stydět leckteré státy východní Evropy?Co třeba nedostatek konkurence?Může za to jednoduchost určité části hráčského publika?Nebo neplatí nic z toho a je to herní klenot na který se bude vzpomínat celé století a pěvci o ní budou psát své básně.
-
Bože proč prooooooooooooooooč.. Po prvnim traileru jsem si myslel, že by to mohla být další poměrně zábavná řežba... ale když jsem viděl, že budu ovládat psa *11* jako psi mám rád ale tohle?. A vůbec celou prezentaci postavit na tom že mají psa? to je vtip? Snad alespoň multiplayer bude za něco stát.. Jinak to bude jenom další facka po Black ops 2.
-
Ty ses rozhodl ze mou narazku pouzijes na me? To ale nedava smysl. To ja jsem rikal ze prodej nema souvislost s kvalitou a je subjektivni.
Dal nechapu, proc muj subjektivni nazor nema vahu, ale subjektivni nazor nekoho jinyho vahu ma. Nejak ti to nesedi. Za domaci ukol prepracovat. -
Je v pořádku, že lidi debatují o tom, zda a v čem je daná hra lepší. Ale to, že hráče hry co nemusíš označíš za blbečky, dělá blbečka spíše z tebe...
-
Co to meleš? Ta hra snad nějaké nepopiratelné kvality má, když už pominu, že srovnáváš nesrovnatelné. Pořád jde jen o tvůj subjektivní názor, který mají miliony hráčů opačný. Všechno co se ti nelíbí nemusí být špatné, to je dost sebestředný názor. Ale je tvůj a já ti ho neberu.
-
LOL what? Kluci z GAMES si nás "vychovali"!? COD si nás "vychovalo"!!
Ty původní první 4 díly byly pecka anebo aspoň nadprůměrný záležitosti, ale všechny co se mi dostaly do rukou potom moje nadšení úplně otočily. Kvůli dvěma, třema zajímavym momentům v 6i hodinový kampani nepadnu na kolena a nezačnu tu značku uctívat. Kolikrát jsem se i teda přemáhal hrát ten mulťák, že dam šanci aspoň tomu, ale prostě mě to vůbec neoslovilo. BF bych kolikrát taky nakopal, ne že ne, ale už je to něco u čeho se dá trávit čas a neříkáš si, že bys radši hrál Dooma po síti jak na základce.
A to jsem celkem shovívavej týpek a snažim si z těch her brát jen to nejlepší a ty slabší části přehlížet, ale ono nejde přehlížet skoro celou hru a odpustit jim ty chyby, jen protože Zombie mode je dost hratelnej. To je jako kdybych byl spokojenej s Assassins Creed...hmmm, nice countryside, New York City and Boston, but y no stealth Ubisoft? -
Tak tento skovstny prispevek me opravdu po ranu pobavil :-))))))))))))))))
-
Kistepane, tohle zvesrtvo co je zde psano, nemuze pochazet ze zdraveho rozumu, je videt ze tobe jiz sh*t of duty docista vylizalo mozek.
Doporucuji navstivit nejekoveho odborneho lekare, jelikoz nemoc zcela jiste bude gradovat -
A za DLC rád zaplatim a i mý kámoši v ČR, ale musí to mít odpovídající hodnotu. Fallout DLC byly super, Undead Nightmare k Red Dead Redemption taky a i pár dalších věcí. COD je fakt zajímavý jen tim Zombie modem, ale to je vše. Ten bych si i koupil, kdyby to prodávali zvlášť.
Taky jsem si nikdy nevšim, že by tu hru nějaký zahraniční servery vychvalovaly do nebes. Vždycky ty preview začínaj nějak takhle - Máme tu další COD...
Pak shrnou co věděj, ale je z těch článků znát, že žádnou revoluci nečekaj a že si to zas koupí přesně ty samý lidi co loni, předloni atd, no a pak pár dalších, který si řikaj, že se to CODko přece muselo někam za ty léta hnout. A ono ne, ale to už má Activision jejich prachy v kapse.
Měl bys chlape vyzkoušet jiný hry a ze všech žánrů. Divil byses o co všechno jsi při hrání COD přišel. Pokuď Ti COD připadá úžasný, tak fakt nevim, jaká by byla Tvoje reakce na opravdu špičkový hry. -
Moc pěknej příspěvek canadiane, přěsně jak od nějakýho (slušnýho) COD fanboye...
Jak vůbec můžeš říct, že bys na tý serii nic neměnil!?
Čtyřka se povedla, ale od tý doby jsou si ty díly strašně podobný. Ne, neni to úplnej hnůj, kterej se nedá ani hrát, ale málokdo z COD bude unešenej a už vůbec ne kluci tady z GAMES anebo my ostatní kolemjdoucí. To, že jsi řek, že bys nic neměnil, tak to mě fakt rozsekalo. Vždyť to je ten největší důvod, proč se k tý hře my ostatní takhle stavíme. I tu linearitu bych překous, ale to že je to jak přes kopírák, to teda ani náhodou.
A že si to kupuje spousta lidí? To ještě neznamená, že je to něco vyjímečnýho. Dokázal bych Ti vyjmenovat minimálně 10 her, který se vůbec neprodávaly, ale jejich kvalita a jedinečnost je pro COD na naprosto nedosažitelnym levelu.
Jo, ČR neni Canada, ale těch 60 Euro (mimochodem maj tam jako měnu český Koruny) každej rád vysolí třeba i měsíčně, ale za něco co za to stojí jako - The Last of Us, Dishonored, Far Cry etc. To jsou totiž tituly, který něco přinesly a byly většinu času i zábavný a člověk si při hrání často řikal - tak tohle je dobrý, tohle se jim fakt povedlo. A u COD akorát zíváš a předvídáš děj... -
Ten problem vznikle situace zde je nasledkem toho, jakej postoj k teto serii ma vlastne samotna redakce Games.cz, coz vedlo k tomu, ze si postupem casu "vychovali" sve ctenare presne k tomuto stylu. Pro mne je to ale nepochopitelne z hlediska vlastnictvy serveru o hrach.
Nakonec je to ale jejich vec, a muj komentar byl smerovan hlavne k nim. -
Takze nazor inteligentniho a prozreleho zradlologa by byl ze parek vyrobeny z mouky a kopyt s 0% masa je kvalitni, protoze je to nejprodavanejsi parek v tescu, lidlu a bille? *15*