Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: V Call of Duty: Ghosts hrajete za psa
4.8.2013 | Miloš Bohoněk
188 příspěvků
-
Předobjednávky Call of Duty: Ghosts nelámou rekordy jako předešlé díly. Activision to zdůvodnil tím, že hráči ještě nejsou rozhodnuti, jakou verzi si koupí. V úvahu totiž připadají next-gen konzole PS4 a Xbox One. *15* *15*. Já myslím, že hráči se po shlédnutí záběrů ze hry rozhodli a koupí raději něco mnohem hodnotnějšího.
-
Osobně mě zajímá co bude za "novinku" v příštím díle. Ochočený mimozemštaň na dálkové ovládání ?
-
-
v příštím díle se můžeme těšit na něco podobného https://www.google.cz/search?hl=cs&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1600&bih=809&q=raptor+with+rpg&oq=raptor+with+rpg&gs_l=img.3...1546.6998.0.7285.15.12.0.3.2.0.432.2150.4j4j2j1j1.12.0....0...1ac.1.23.img..6.9.967.50D8jgsAixw#facrc=_&imgdii=_&imgrc=1851-u9f5WqpAM%3A%3B6Io5YvCop7mH-M%3Bhttp%253A%252F%252Fpics.bbzzdd.com%252Fusers%252Fdougp%252Fraptor_rpg_shark_laser.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fls57tiger.freepgs.com%252Fjojo%252FphpBB3%252Fviewtopic.php%253Ff%253D2%2526t%253D5554%2526start%253D60%3B600%3B483 *1*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=C4yIxUOWrtw
-
-
"explosives: dlc required" *15*
-
-
-
-
Budu mluvit za sebe, jako fanouska COD dilu, COD2, 4 a Black Ops 1 - ktere povazuji za ty nejlepsi co kdy vysly, tak po shlednuti sakra toho prvniho gameplay mne zamrazilo v zaludku. To prece nemohou myslet vazne. Kopirovat to same porad dokola a dokola. Ja vim ze si to lide kupuji, ale sakra copak se oni nestydi za svou praci? Ja byt na miste vyvojare, tak uz si davno shanim jinou praci, protoze prace, kterou delam mne musi nejen financne uspokojovat, ale musi mne hnat dopredu, musim mit chut se inovovat, zlepsovat!!! Pro mne Call of Duty skoncilo COD4, pote pisla BO1 coz povazuji za vubec nejlepsi dil z cele serie a jinak posledni dva odpady byly vskutku epicke a ted prichaze v poradi epicka sra*ka numero 3....
-
-
V dnešní době je člověk rád za skoro jakoukoliv práci. To platí i v herním průmyslu. Studia se slučují, zavírají, propouští se a šetří se všude. Byl bys blázen, kdybys odešel ze studia, co chrlí jeden prodejní hit za druhým. Před deseti lety by platilo, co jsi napsal. Já na pracáku dobu byl a nakonec jsem měl docela kliku, že jsem našel rozumenj flek. Ne všichni ji měli jako já...
-
Kde sou ty časy,kdy hry byly primárně zaměřeny na gamelay a celkový dobrý pocit z hraní?? Musím se přiznat,že než abych dával peníze za "nejnovější" CoD,raději opráším nesčetněkrát dohranou jedničku...
-
I kdyby všichni vývojáři CoD spáchali ze studu sebevraždu, stejně vznikne další sračkoidní kopie v podobě dalšího dílu. Vývojáři nejsou ti co to ženou dál, to vydavatel a investoři, lidi co se koupou v penězích, co pro ně další díly CoDu jsou jen cestou k většímu bohatství, lidi co mnohdy ani hry nehrají, protože je to pod jejich úroveň...
-
-
Tuhle bestii táhnou dál zákazníci.Když ti dostanou rozum a budou chtít kvalitu,tak ji dostanou.
-
-
Bohužel asi nechtěj...pro ně je moc náročný vytáhnout palec z pusy, to raději vysolit dalších 50e za nastavovanou kaši a zas kempit hodiny u MP...
-
-
Vždyť přece stačí přestat kupovat sračk.. Ty by se zákonitě přestaly vyvíjet a velkým vydavatelům by nezbylo nic jiného než dělat hry takřka na míru po nějaké diskuzi s hráči.To by byl myslím ideální stav pro všechny.Bohužel tady máme hráče,kteří berou co je.
-
-
Ano, stačí, ale to chceš po "stádu" moc...ti nad tím moc nepřemýšlí a prostě pošlou dalších 50e rok co rok jen aby mohli pařit...nic víc...nějaký nadhled, to jim asi moc neříká...
-
-
-
-
-
Souhlas, ještě bych si dovolil přidat MW2, to mělo taky něco do sebe, i když spousta lidí mě za to asi ukamenuje...
Přijde mi, že v MW3 "něco" změnili a proto mě to vůbec nebavilo, taky jsem dostával pekně na hubu a sotva trefil stodolu z 5 metrů... Přitom v ostatních dílech jsem zas tak hroznej nebyl. -
"Ja vim ze si to lide kupuji, ale sakra copak se oni nestydi za svou praci?" - Dokud si to lidé budou kupovat a oni z toho mít peníze (koho by nebavilo za málo práce hodně peněz), tak ne... bohužel...a místní, s prominutím stádo, s tim nehne, protože jim to bude pořád kupovat a obhajovat to, že je to přeci za těch 50e bude stále bavit... *7* To nezměníš, nemá cenu se nad tim stresovat...
-
-
Takže kdo zahají dnešní slovní bitvu ?
-
-
Haf!
-
Skoda slov.
-
-
stealth?? :-D kde?
-
Takze do multiplayeru se přidáva další povolani? :D
-
lol to je ale kravina, zase jen úzký koridor o šířce maximálně tří metrů (přece nebudou hráče zatěžovat přemýšlením, kterým směrem se vydat) a hra za hafana nejspíš spočívá v tom, že jen zmáčknete mezerník, aby jste vystartovali na protivníka a automaticky už vás to na něj navede a předpokládám, že zakousnutí už je taky automatika... To fakt ještě někoho tyto hry baví (když nepočítám děcka, které nejsou schopny vnímat víc než grafiku)
-
-
Ale jo, baví. Hlavně, když se slušně přebalím, zaliju se mlíkem, vyndám z držky palec, na stole odhrnu Igráčky a angličáky na stranu a zapnu lampičku s Rumcajsem, tak to je teprve ono. Jen toho sekání dobroty, umývání nádobí a chození pro vajíčka, aby mi maminka na to předobjednávku přispěla, člověka docela s*re. To aby pak jeden na nočníku nebo na pískovišti vymejšlel různý finty, jak vzat tatovi z krabičky litr... být batole je makačka, to ti budu povídat.
-
-
Konečně se někdo narovinu přiznal :) Takovou otevřenou sebereflexi sem to ještě neviděl... *15*
-
-
-
Bude na psa možno "namontovat" kulomet nebo rovnou hlaveň tanku? *14*
-
-
To bude jako DLC za 10 USD.
-
-
Ty zpomalovačky,ty skripty,ten tunel.Po tom traileru se mi chce zvracet.
-
Bohajo, co to je??? Ten pes tam zabijí lidi na jedno kousnutí, jako by to byl 400 kilový liger *1* *1* *1* *1* .
-
-
možná má ocelové čelisti *15*
-