Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já myslím, že se kravaťáci stojící za vydáváním CODů nudí a zkouší co jim lidi všechno sežerou. A až to zase koupí x milionů lidí, tak se od srdce zasmějou. Otázka je co příjde příště. Doufám, že bude možné hrát za kulku, to by mohla být sranda.
    • Za levou nebo za pravou?
      • Především za tvojí.
  • čim víc psů, tim líp
  • No těch 5min videa mi stačilo na to abych pocítíl stereotyp, hlavně pokut jde o toho chlupatého vetřelce (jeden hryzanec a dead, kamera stabilní jako by jela na kolejnici a ne na hřbetě čokla). Jak už někteří psali, klasiké cod.
  • Tohle je profesionálně napsaný článek a vůbec z nej nesrší autorovo opovržení značkou COD...... Tleskám a jen tak dál....
  • peterka
    *1* *1* *1* *13*
  • Vím že je to trochu mimo ale proč nemuže být na výběr za jaké zvířátko budete hrát, třeba já mám radši kočičky nebo malé pejsky, nebo taky morče. Vlčáky moc nemusím...
    • Uz mas zase ban na Trissku, trole? :)
    • Pravda, takové malé morče s kostkou semtexu na zádech by byla smrtící zbraň:-)
      • to mi připomíná plán s výbušnými krysami s filmu Wanted (protože zbraně co střílí za roh evidentně nebyly dost velká blbost ) *1*
        • To není prdel, vem si co všechno jsme zvířata dokázali naučit. Delfíny potápět výbušninou lodě, psy ničit tanky atd. Až jim dojde jakou mají moc, tak jsme všichni v prd*li :-D
    • P.S.
      Taky se mi nelíbí že se zvířata používají na zabíjení.
  • Návrat k WW2 je to co, by téhle sérii pomohlo. Jen tam se může to neustále opakování toho samého ztratit. Ve World at War bylo dtuhoválečné sílenství dotažené téměř k dokonalosti. Pak to ale šlo s mdoerní sérii jen kvalittativně dolů. Hry o válkách budoucnosti zkrátka nemají to kouzlo, postrádají napětí a momenty, které by člověk pamatoval.
  • Zase další hra, díky které se těším na Dark Souls 2 ještě víc.
    • Dark Souls je super hra, ale já chápu, co se snaží říct. Je to hlavně boj a boj a boj boj boj. Sice mnohem propracovanější a zábavnější než CoD, ale tak trochu pointu má.
    • dark souls je call of duty mezi rpg
      • To je pěkná kravina co jsi napsal. Demon's a Dark Souls jsou v této době jediné hry svého druhu.
      • kennyB
        co to meleš??? hrál jsi DS vůbec??? *8*
  • http://www.youtube.com/watch?v=Yd2LOJd6X6w *1*
  • Jack1947
    Mozna, konecne a bez titulu Modern warfare4 ( coz uz by bylo celkem o nicem kdyz mame uzavreno) Dostane COD ´´¸¸novy lepsi svezi virt do plachet´´ aby nam to prineslo trochu jinou, vice taktickou a treba ne ani navrat k zavedene serii, ja doufam ze to bude tentokrat lepsi, mohlo by byt i delsi a ne jen 5hodinovka s natahovanou herni dobou - nebo to dopadne stejne, s nejakym tim vylepsenim a tim to bude hasnout , doufam ze v to ne... ze by se konecne nak serie posunula lepsim smerem ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit