Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne. Myslim klávesnici myš primární zpusob jak ovládat hry na pc
  • Resit realnost ovladani/ovladace (jakkoliv hloupe to je) u arkadove akcni sci-fi strilecky je vazne usmevne a ten kdo takovou hovadinu vypotil je zralej pro Chocholouska. *1*
  • super a kdyz mas potrebu resit realnost ve hrach tak jak to ,ze ti nevadi ,ze tvuj hrdina je prakticky nesmrtelnej . Ze staci nepratelum strilet do nohy a jsou po par davkach kaput a mnoho nelogickych nerealnych veci .... Jako to ze se na gamepadu hure trefuje z nej hned nedela realnejsi zazitek . To je proste pojetim ovladani . Neberu ,ze to muze nekomu vyhovovat ,ale proc to delat slozite kdyz to jde lehce . Osobne me udivuje ,ze nekteri zde oznacujou ovladani na PC ,ze je pro lamy .... Ale na druhou stranu kdyz se podivam kdo to pise tak se ani nedivim ,ze jsme lamy .
    Pro hlupaka je kazdej hlupak .
  • kdyby v multiplayeru soutežil hrac s myší a hráč s gamepadem, tak jasne že vyhraje hráč s myší ale když se bavíme o realnosti, tak takova reakční rychlost jakou mate s myší realna není, brání tomu fyzika. takže na tom co napsal ggg je kus pravdy
  • Doufam ze zustane zachovana ta tuhost ovladani postavy. Ten pocit ovladani 100 kilogramu vaziciho typa jse mi hodne libil. Jeden ze znaku serie. Ale preci jenom jsem cekal novou znacku od GG na PS4.
  • GaMa
    Fight ON!!! And better luck next time *3*
  • Vidím, že zakladatel má své fans...Omlouvám se tedy velice, pokud jsem ti pošpinil tvého idola, nebo ty jeho zvratky co tady po sobě nechává...
    PS: když mu tak rád lezeš do jeho "Tam, kde slunce nesvítí", zastav se u nás, potřeboval bych vyvézt žumpu....
  • Uveritelny pocit strelby na gamepadu *1* *1* *1* , to me podrz. Vyzkousej si nekdy vystrelit z opravdove zbrane a pak tady neco placej o uveritelnosti *1*
    K tomu zbytku cos vypotil se asi ani nema cenu vyjadrovat
  • Ve většině novějších (fps) hrách po dojetí myši na cíl nelze hned střílet, ale počkat až se kurzor zaostří aby jsi trefil za druhé skusil jsi někdy reálnou (třeba klasika m4) zbraí škubnout na stranu tak abys mířil co nejpřesněji na cíl? Ono to možná ve hře vypadá jako by to bylo nerealistické, ale opravdu jen vypadá. Záleží na hodně faktorek (fyzická síla jedince, výcvik dané zbraně atd.). Věř že to jde i v realu, co furt někteří čekáte že nějaký automat váží 50kg? A pokud hráč na pc nedosahuje vysokých kvalit tak i s tou myší mu to chvíli potrvá než zaměří.
    Nikdy jsem neporovnával gamepad vs myš+klavesnice, myslim že každý ovladač má své kouzlo.
  • Az poberes tolik rozumu aby si sam sebe nepostrelil zajdi si na strelnici a vyzkousej si nejakou zbran v realu a pak razem pochopis ze psat o uveritelnem pocitu ze strelby v souvislosti s hrami je holy nesmysl, bez ohledu na to zda to "drtis" mysi nebo gamepadem. *6*
  • sorry bracho neviem o com hovoris, nejaka konzolova somarina co mi ma nieco hovorit ?
  • Typickej prototyp gumy
  • Děkuji ti, že jsi mi promluvil do duše a donutil jsi mě se nad sebou zamyslet. Půjdu do sebe a od nynějška budu na konzole je*at úplně stejně, jak doteď....
    PS: chicht chicht, hihň hihň, už si chvátám koupit gamepad, abych byl stejně kůůl jak ty.
  • Aby nedošlo k mýlce - GGG je samostatná jednotka. S klidným svědomím tě ujišťuju, že o žadný "X-nicky" tady nejde. Jako hulvát s velice pevnými nervy tady s tebou jednám převážně sám, protože nemám rád sentimentálně počůraný prediktivní blbce. To, že mu další přitakávají je jen důsledek toho, že v některých věcech vystihuje zásadní věci k zamyšlení. Je pochopitelný, že místní gumas-komunita to bude hlavně považovat za trolení (zdravím vyčmuzený Ostravsko), ale s tím se už u téhle sorty panáčků "na všechno" musí počítat.
  • Joe, jdi spinkat raději, maminka bude ráda, až Tě přijde vyzvednout do školky:)
  • sice asi troluješ ale mas pravdu, fps na mysi jsou silne nerealisticke, ovšem to pc.ckari nikdy nepripusti protoze jim v tom brani jejich dotknute ego. Bohužel dnesni generace deti nejenže nechodí na vojnu ale ani nechodi na telocvik tak neví že nejen se zbrani ale ani s telem se neda tak máchat jak to delají ve hre s mysí
  • Dobre troleni, ale vsichni vime ze normalne smyslejici clovek samozrejme nemuze neco takoveho vubec vypustit z ust a sam to snad vis taky, tak uz se trochu klidni ano ? Uz je to takove na hrane.
  • GGG fakt tomu rozumí:) Proboha slabé trotlení, dost slabé. Snaž se více:)
  • Ta parta anonymních nicků má alespoň všech pět pohromadě. Čekat, že se místní žumpa plná PC-honičů, konzolových radikálů, uch s nevyzrálým názorem mrskaným kdesi od rozkroku a ne od mozkových buňek, a nervózních Ostraváků chlubící se bakálářem, je schopna se postavit k problematice střízlivě a konečně to pochopit, toho se asi nedočkáme. Zaplať bůh za některý zdejší normální lidi, co rozumí hrám a platformám a jsou schopni o nic normálně diskutovat. Zbytek je jen amatérský odpad se svými pseudo žvásty...
  • GaMa
    GGG si tu léčí komplex méněcenosti. A taky se snaží ziskat nějakou pozornost ,ptotože v realném životě se mu jí nedostává.
    P.S.
    GGG: Všecí tady víme že tu PS4 si nekoupíš ,protože ti na to rodiče nedají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit