Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: V Killzone: Shadow Fall se rozednívá
9.7.2013 | Miloš Bohoněk
56 příspěvků
-
Aha. Takže nevýhody gamepadu jsou teď výhody? A řekni mi jednu hru, kde pomocí myši otočíš dělo tak rychle, to by mě fakt zajímalo. A bez AA a podobných blbostí se většina konzolistů neobejde. Takže nevím, kdo je tu pak lama. Dobrovolně hrát FPS na gamepadu, pakliže mám na výběr může jenom sebervrah a člověk, co má dost času.
-
normálně ne ale když ti to hra musí psát tak jo *1*
-
To je divný u hry. Zmáčkneš X a ono to vystřelí.Divný no.
-
S myší to umí každá lama no. Za druhý je to s myší nereálný,když třeba hlaveň tanku otočíš za vteřinu a podobně.Gameplay je taky uplně jinej s padem,protože hra je pomalejší než u stejnýho titulu na pc s myší a to se mi zdá prostě víc reálný než nesmyslný ovládání myší,to je prostě pro děti,lehký,nereálný,arkádoidní.
-
slusnej argument ,ale jen do doby co si clovek pusti yt videa kde hrajou konzolisti a po pravde ,ze by to bylo prijemny koukani nez se do nekoho trefej se rict neda . Game pad mam rad na zavodnich hrach a predevsim bojovkach . FPS strilecky jiste jdou hrat taky ,ale zatim jsem nevidel ,ze by to nekdo hral s tak lehkou gracii jako se hraje na klavesnici a mysi .
-
Ty seš asi velký omezenec, když tohle říkáš asi by ses na tom gamepadu nikdy dobře hrát nenaučil. Kdo konzoli má, tak ví že jak si na to člověk zvykne tak se na tom hraje parádně..
-
Ooooh baby baby ooooh
-
jo, světýlka děti uklidnujou
-
mozem prijst sa divat?
-
Ty seš hroznej hlupák.
-
To samý se dá říct o ovládání na pc při nějakejch závodech akčních rpg a mnoho dalšího krom fps a strategií.
-
Ty vole co to je :D Klasická konzolovka, sice to vypadá hezky díky nové generaci konzolí, ale to je tak všcehno. VŽDYŤ HO NA TOM GAMEPADU ANI NEMŮŽE ZAMÍŘIT POŘÁDNĚ :D Střílí tam jak ocas x vteřin než kurzorem najede na nepřítele ... to je hnůj tohle, vážně.. nechápu z čeho jsou někteří tak vycvrknutí, stačí vám opravdu jen pozlátko...
-
já teda nevim ale někdo se tu smál novému Splinter cell že hra vede za ručičku.A tady je to stejné.Zmačkni to a ono to udělá to? *7*
-
priznejme si, strilečka jedna jako druha. jedine co tuhle serii delalo vyjimecnou byla temna atmosfera a ta je ta tam ...:(
-
Oprava: Jedna z prvních, co budeš hrát až ti mamka (jestli) koupí PS4.
-
LUXUS, jedna z prvních her co budu hrát po nákupu PS4 *14*