Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: V Killzone: Shadow Fall se rozednívá
9.7.2013 | Miloš Bohoněk
56 příspěvků
-
nemá naprosto cenu. On si stejně bude trolit dál tu svou ohranou písničku a parta "jeho" anonymních nicků mu v tom akorát pomáhá.
-
TheGGG got owned...again...as always. *15*
-
jj svata pravda .. co jsem chtel jsem napsal a protoze GGG se tu ma potrebu maskovat pod X nicky . Normalne bych si to nemyslel ,ale jen ON neustale s kazdym jedna jak hulvat ... takze jen diky tomu ,ze neumi krotit sve nervy tak je lehce rozpoznatelnej .
-
Nikdy nesoupeř s blbcem! Stáhne tě na svoji úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi ...
-
Nejsem jak zdejší arogantní pcčkáři abych měl doma 10 počítačů a pak neměl co hrát. *3*
Navíc PC i obě konzole co mám doma mají stejnou IP adresu. -
"Obe hry jsou kvalitni ,ale zas takove bomby to nejsou"
Na PC není kvalitnější FPS. Bohužel žárlivý pcčkáři musejí pořád urážet konzolové hry a to si rozhodně nenecháme líbit. Já bych zde na games strávil nejradši jen 5 minut, ale když se začtu do té žumpy co tu je, nemohu v klidu hrát. Myslíte že na konzole vycházejí jen béčkové blbiny a PC vládne? Pcčkáská arogance prvního stupně. To jak reaguješ jen dokazuje že mám pravdu. *6* *6* -
Kolegovi TheGGG se musí nechat, že se mu úspěšně vždy daří vyprovokovat bandu pitomců, kteří mu musí o něčem za každou cenu zamudrcovat a něco pořád obhajovat. Takovej přecitlivělej slint, co tu nějakej paco-k vytvořil se jen tak nevidí...
-
ip adresa se dnes neda brat jako dukaz . Staci to napsat z jineho kompu a mas po starostech . Paranoidni nejsem a protoze mi tu hulvatsky nadavas tak jsem se evidentne do tebe trefil .
-
koukam ,ze mas zase naladu se tu hadat . Proc ty levne pokusy o flame . Vazne se tak doma nudis ,ze si chces tu pokecat ? Vis porad meles o poctu her na konzolich a jak jich mas doma prehrsel . Na muj vkus si znacne protirecis .... pokud bys mel doma ty kvanta her tak bys predebsim hral a nebo byl venku ,ale hlavne bys nesmrdel tady a nikomu necpal jak jsi zasobovanej .
Ale pokud sem chodis jen proto aby jsi nastval jine lidi tak se ti to ZATIM dari . Bohuzel i sebehloupejsi clovek pochopi ,ze debata s tebou je vlastne naprosta strata casu . Ono bavit se stim ,ze nekoho nastvu je zrale na odborneho lekare . Mozna o tom popremejslej . Verim tomu ,ze v zamestnani to pak tvoji kolegove ocenej . Mej se a preju hezky den u tech her o kterych neustale pises .
ps : nemyslis ,ze pokud by PC hrac smutnil po Halo nebo Killzone ,ze by si tu konzoli uz davno koupil . Obe hry jsou kvalitni ,ale zas takove bomby to nejsou . Byt tam vetsi konkurence i v exklusivnich tytulech tak by to asi nebylo tak jednoznacne . -
Tak určitě, běž si hrát shakes a fidget nebo farmwille ty hardcore hráču *3*
-
jen škoda že jsem to nenapsal já (ověř si IP). PCsr*či jsou klasicky paranoidní banda ocasů která si myslí že jsou těžce HC. PC hraní není HC a už vůbec né hraní FPS s myší. Chápu že koušete když se ukázalo že ty vaše razory za 3000,- jsou jen kus šrotu, ale s tím se nedá nic dělat.
-
A co za sr*čku hraješ ty? Benchmark crysis 3, nebo dvojitý rádoby reálný benchmark jménem arma která by bez editoru byl ničím?
-
tak se mi zda ,ze konzolisti se ted budou povazovat za HC hrace a PC budou lamy . Hmmm GGG se maskuje pod jinym nickem opravdu ubohe . Tve spatecnicke mysleni bylo prokouknuto . Jeste me zarazi ,ze resi realistycnost . Ehm kolik drzel v ruce kveru ,ze se cejti na to aby tu mlel neco realistycnosti .
-
Používání myši ke hraní FPS je slabošské a nerealistické. To by zbraň musela být z polystyrenu aby se s ni dalo tak máchat. Hraní FPS na PC je jen o klik klik. Gamepad naproti tomu přináší uvěřitelný pocit ze střelby a hraní FPS na konzoli je tak dynamičtější a reálnější.
PS: Hra samozřejmě vypadá výborně, neznám FPS na PC která by se vyrovnala HALO nebo killzone a to je prostě fakt.
PS 2: jsem rád že už mám peníze na PS4 připravené. Tolik her které si pcčkáři nezahrají, to je smutné *3* -
už aby byl noční launch.. beru si PS4 + Killzone + týden dovolený a zahazuji telefon
-
"Za druhý je to s myší nereálný,když třeba hlaveň tanku otočíš za vteřinu a podobně" - Aha, takže mi jako chceš říct, že např ve WoT na PC se věž Mause se 100% posádkou otočí o 14.6 d/s a na Xboxové verzy která má vyjít třeba jen o 10 d/s? Opravdu humorné. *1*
-
Vizualne to vypada hezky ( i kdyz na zadek sem se z toho neposadil), to ne ze ne, ale jinak me to nejak nenadchlo, pusobi to hrozne sterilne, bez zivota.
Nic u ceho by jsem si rekl "super, to si musim zahrat". -
Tak takhle hloupou argumentaci jsem uz hodne dlouho necetl *1* .
Jo a otocit delo za vterinu? Kde? *1* -
To je fakt humus konzole znicia hry ako take, za chvilu to bude ako vsetky americke filmy len pozlatko a nic ine, len efekty a aby clovek nezapojil ani mozog horsie je ze tie deti si na to zvyknu a este si budu mysliet ze je to dobre :(
-
Myslis volant na pc ? tym sa naozaj tazko ovladaju zavody :)