Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to jsi borec nepujdes do konzole co je za 18 ale radsi pujdes do te co ze bez dvou za 20 *1* tos to vyhral radsi uz dospej a porid si PC *3*
  • JustinBieber
    ...
  • *1* *1* *1* dobrá zpráva, hry z Xboxu budou možná lépe běžet na Nvidia grafikách než na samotném Xboxu :) MS epic Fail http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/27193-trapas-roku-dema-xbox-one-na-e3-pohanela-geforce-gtx
  • PS 4 bude mít "kinect" také a podle všeho dokonce lepší než ten pro XB One.
  • Ano, taky chodíme na pctuning ;)
  • 35 je jeho iq
  • kps
    MS tak strašně vychvaluje svůj nový Xbox One s Windows 8.1 ,.. a přitom na E3 dema celou dobu jeli na PC od HP s grafikou od nVidie a ke všemu na Windows 7 *8* *1*
  • Knizku si muzes pro vlastni potrebu zkopirovat uplne celou. Na to jsou prave ty poplatky. Sireni je omezeno, ale to s poplatky nesouvisi.

Dlouhodobe dochazi ke sblizovani vlastnickeho a licencniho rezimu u software. Tedy aspon v EU.
  • Ja si budu v klidu dal zapinat nightvision Nkem
  • Sis tak nasral do krku, az ti h0wna tecou po brade ...
  • strčte si xbox d0prdele když bych měl rozmýšlet nad konzolí tak půjdu do 100krát lepší PS 4 kde mám jistotu že nebudu těm chamtivým zmrdům platit za online hraní podobě golden karty a podobných nesmyslů co si Microsoft vymýšlí jako bazarovky atd. Jen naprostý idIi0t si může pořídit Xbox po tom všem za co chtějí aby jste platiti xBOX budete muset aspon jednou za 24 hodin připojit na net aby jste mohli hrát už to je nesmysl šikanovací ( proč by měl někdo mě šikanovat tím že se musím připojit jednou denně na internet abych si mohl zahrát , přeci jsem si koupil konzoli za 10 tisíc plus hry za 2 tisíce a ještě tě budou buzEEEerovat připojením na net ? to si strčte doprdele ) doufám že PS 4 nic takového nesmyslného neplánuje a Microsoft at si strčí celou svojí konzoli d0prdele *16*
  • To by se mohlo stát jen na Slovensku...Já hraju na Xboxu už několik let online a v životě žádnej Ban ani nic podobného jsem nedostal, takže takové kecy mě fakt vytáčí do běla.
  • Naprosto souhlasím a mám to stejně jako ty, takže myslím, že nakonec nás majitelů Xbox One bude víc :-)
  • A proc se chovas jako ovce a nedelas misto toho neco, co te ba?
  • Takze kdyz budes davat najemne 5 litru mesicne, tak je ten byt tvuj? Ten software ti jednoduse nepatri, platis za moznost jeho pouzívani, ne za jeho vlastnictvi. Asi nemas predstavu, jake naklady jsou spojene s vytvorenim vetsiny software, koupit si jeho vlastnictvi je mimo tve moznosti.
  • Blbost, zrovna skrz mp killzone 3 jsem prestal hrat multiplayer na pc.
  • Cod i source engine maji stejne koreny. A cod je predevsim multiplayerova hra.
  • To je prave ten marketing. K tomu par zaplacenych diskuteru a uz to jede.
  • Spis novinari dostali prislibeny prvni vzorky zdarma....
  • jan.pospisil.35
    neni to cool je to ostuda holt gramatika mi dělala vždycky problém. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit