Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Xbox One si napravuje reputaci
13.6.2013 | Miloš Bohoněk
137 příspěvků
-
On už PC vítěz je. Všechno co se týče HW pc má, všechno co se týče software PC taky má. Dokonce už je PC i přenosný, říká se tomu notebook. Konzole v podstatě do průmyslu nepřináší nic nového, jen zpracovávají to co přineslo PC - to PC které udává směr a je v každé domácnosti.
-
Omluva, tohle je reakce na Bukomara, patří to do vlákna dospod :-)
-
Opravdu musí mít HC hráč přehled o hrách a vědět co nejlepšího vychází napříč platformama? Není jen tak čistě náhodou HC hráč o tom jak dlouho hraje svou hru a nakolik se jí věnuje, nakolik zkoumá mechaniku a hru ovládá? Nemluvíte náhodou jen o přehledu na herní scéně co s HC hráčstvím nemá nic společného?
-
Hard Core je takový hráč , který kvůli oblíbenému hernímu žánru či herní značce nehledí na platformy , technické parametry ani původ svého objekt u zájmu. To jestli má konzoli , nebo emulátor pak záleží jen na finanční situaci. Obecně je to nejvdečnější zákazník ...
-
to musi byt vzteku, kdyz bude chtit nejaky sejk multi miliardar ze Saudske Arabie kopupit do sveho palace detem xbox a zjisti ze mu nebude fungovat *1*
-
Podle mě by měl mít přehled o dobrých hrách napříč platformami a nebýt omezen jen na jednu. Ale to je jen muj názor, nikomu ho nenutim.
-
Takže HC hráč musí zahrát jeden titul na PS co dnes vyšel, jinak není HC hráč?
-
Dobře řečeno. Taky nechápu, že lidé si stěžují na věci, které je většinou ani neomezí. teda aspoň mne neomezí vůbec nijak. Online jsem taky pořád, hry si kupuji a neprodávám....
Takže já asi budu ten druhý majitel v ČR a je dobré vědět, že si s někým tady budu moct zahrát MP :-D
(Tak, a teď schytámě pěknou porci mínusů... :-D ) -
PC z tehle konzolove valky nakonec vyleze jako vitez, jedine co musi delat je sedet tise stranou a nic nepodelat, Sony a MS se mezitim odrovnaji sami *1*
-
Neboj svatého mučedníka z tebe dělat nebudeme . Trolové vždycky podporují vývojáře tím že bazarovky nehrají ale proti půjčování od kamaráda nic nemají...
-
Uvidíme. Xbox vyjde ve světě předpokládám o půl roku dřív než v čr. Budete mít ještě celý rok na přemýšlení a celý půlrok na sledování názorů přímých uživatelů. Proto je celá diskuze, alespoň pro mne, naprosto neaktuální a mimo mísu. Za rok až půjde na český trh budem přesně vědět o plusech a mínusech, o tom jak se hw chová a jestli to je lepší kup než ps.
-
Já osobně bych si asi těžko mohl říkat hardcore hráč, kdybych měl jen PC a nezahrál bych si takovej skvost jako The Last of us *3*
-
Obě next gen konzole jsou sobě blíž
, než kdy jindy .A to po stránce HW i designu... To nejdůležitější je tak nyní přístup vydavatele . Microsoft má tradičně s komunikací k zákazníkům problémy (zvlášť ,když ignoruje svuj vliv na PC hráče ) a Sony se až nezdravě veze na Hype vlně.
Hry budou na všech platformách nakonec vypadat stejně a jediný kdo bude mít problém s naddimenzovaným HW a minimální exkluzivitou AAA segmentu bude zase PC hráč .... -
Takže být HC hráč znamená koupit nintendo a hrát na něm golf, protože to je nej hra na nintendo? (ano, je to pouze ironický příklad, golf na nintendu a jeho kvality nesnižuju)
-
Hmm....Já do nového xboxu asi stejně půjdu a to i navzdory všem těm negativním reakcím. Svou 360 jsem nikdy neočipoval, bazarovky jsem nekupoval (okrádání vývojářů). Hrál jsem vždy a pouze jen ty hry, na které jsem se těšil a věděl jsem že za to budou stát. Stálé připojení k internetu? Konzoli mám připojenou poslední dva roky non - stop. Tam vzadu na modemu, je těch zdířek totiž několik, takže jsem s tím opravdu nikdy neměl problém. Exkluzivní hry, pro noví xbox se mi líbí víc. Řeči o tom že to není herní konzole a že se na ní nedá hrát nechápu. Přijde mi hra, nainstaluju ji, potvrdím play...... no a hraji, nebo snad ne? Hry jsem si samozřejmě od kamarádů občas půjčoval, teď už to nepůjde. Také jsem vždy věděl že mám možnost volby (online - offline), ale co. Dražší to bude, ale nejsem žádná socka, ani patnáctiletý chlapec, který sází pouze na kapesné od rodičů. Klidně mi teď nadávejte do volů, imbecilů či kreténů bez mozku. To je ovšem tak jediné co s tím můžete dělat. Berme to přátelé jako výhodu. Jelikož podle všeho budu jediný majitel Xbox One v České Republice. Takže vám aspoň popíši mé bezprostřední dojmy (ovladač, kinect, grafika......) *5*
-
Nevím o žádné hře co by mi na PC chyběla naopak mám seznam vynikajících her které nemám a asi nikdy mít nebudu čas hrát. Z konzolí mi vůbec nic nechybí naopak na konzoli bych postrádal celé žánry které tam vůbec nejsou. Sportovní hry mne vůbec neberou a stříleček těch je na PC takové množství že jen SP si zahrát by na všechny potřeboval člověk devět životů dnes si musí fest vybírat co si zahreje všechno hrát nejde
-
Ne, znamená to hrát to nejlepší, co se objeví na těch platformách.
-
Opravdu HC hráč znamená hrát naprosto všechno co vyjde na všechny platformy? To je zajímavá novinka.
-
Bohužel kvuli exkluzivitám na konzole uplně ty nejvíc hardcore hráči jsou nuceni mít vedle pc i tu konzoli *3*
-
Ano tak to je!!!! Pro casual hráče je next-gen PS4/Xboxone, pro skutečného hráče PC *3*