Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Pro casual hráče je next-gen omáčka okolo. Pro skutečný hráče jednoduše výkonnější hardware.
  • Jo to má. Ovšem jako volitelné příslušenství, které nemusím používat, když nechci.
  • neboj PS 4 má také svůj kvádříček s kamerkama
  • některé výpočty odloží na servery.... *1* *1* *1* to jsou zase bláboly lidi tomu nerozumí a PR blábolisti tuplem ne tak to pěkně poreferujou, ale už to skoušely markeťáci z EA se SimCity další epic fail *1*
  • Ja nejak nechapu co je next-gen na tom, ze to umi prehravat televizi, kabelovku, online uloziste a prehravat BD disky? Pulku toho umi uz PS3 a vsechno toto umi kazda dnesni televize v kombinaci s tim oldgen PS3. :)
  • Dobrý .... Až na to , že PS $ pamět nedělí a ušetřili právě tím že osadili DDR místo slibovaných EDRAM ...
  • "v průběhu příštího roku"
  • Tak jakmile se u nás začne prodávat, tak fungovat bude.
  • Takže si na herní konzoli nezahraje žádný čech tento rok. A kdyže to půjde? Příští rok? Vždyť není ani datum. Veškeré diskuze o herní konzoli, na které nepůjde hrát jsou podle mne mimo mísu. Až v česku bude podpora a půjde na herní konzoli hrát, pak mi přijde logické rozebírat její výkon a srovnávat ji s ostatníma. Do té doby je to uzavřená kapitola, spotřební zboží, které je nepoužitelné. Televize která nechytá signál, auto které nejezdí. Nic víc. Odpad.
  • http://i.imgur.com/tvXzEGE.png
  • filias
    Lukáš B. má pravdu. X1 je opravdu více next gen. Region lock co to půjde, allways online a šmírovací kinnect do každé domácnosti.
    Možná už jsem moc starý, ale tohle next gen si klidně odpustím.
  • no... tak po přečtení článku stále nejsem přesvědčen o Xboxu .. sorry, ale reklamní samolepka na hajzlech z toho lepší konzoli neudělá. A tím, že by pro můj xbox v ČR byl připraven server, který by v cloudu dával mému xboxu desetinásobný výpočetní výkon "ha ha ha".. vážně? :) Navíc ČR není pro Microsoft v první vlně launche + to, že hry budou omezené oblastmi (tudíž když to nekoupím tady tak nemůžu ani jinde) z toho dělá věc, která jde z praktického hlediska spíš víc mimo můj zájem.
  • odbornik na pamate dosiel. a vobec ti nevadi ze to je iny typ pamate u sony? tj GDDR, nie DDR.
  • cyberpunk21
    Tak potom o to horsie ze niekto spravi Source Engine aby vyzeral dost podobne tomu COD....a Source Engine sa tiez pouziva na koridove strielacky takze neviem aku mas predstavu o tom ako rozsiahla ta hra bude...mozno to bude mat trosku viac otvorenejsi lvl design ako COD ale to je tak vsetko...s vykonom novych konzol by to clovek tak trochu ocakaval..
  • Ale houby, tu zas někdo vynáší rozumy, aniž by věěl o čem mluví. ČR nebude mezi 21 zeměmi, kde bude X1 k dostání hned od uvedení na trh v listopadu. Live samozřejmě bude, hlavně proto, že už je.
  • pres kinect vás budou sledovat ilumináti a americká tajná vláda jak si hrajete s pindourem!
  • Pokud si koupím klasické DVD s hrou, kupuji si licenci vázanou na toto DVD (které vlastním) a můžu s ním zacházet jako s hmotným majetkem*

Lépe se to chápe při srovnání s knihou. Taky ji nesmím kopírovat** a její koupí nezískávám autorská práva na obsah, ale jinak s ní můžu nakládat jako s vlastním majetkem (prodat, půjčit...)

Narozdíl od digitální distribuce, kde vlastně nic (hmotného) nevlastním a mám dost svázané ruce.

* Krom kopírování, čímž bych porušil licenci a platné zákony
    ** Knihu můžu do jisté míry kopírovat - kvůli presumpci viny a „preventivní“ platbě autorských poplatků z prázdných médií a pod.
  • Jsem hrozně rád,že vás chytráky na XBOXU nepotkám *2*
  • Cod má taky svůj příběh ale narozdíl od killzonu má jednu zásadní věc, barvy, přišlo my že kdybych si na tv zapnul černobílej filtr tak bych o nic nepřišel všechno tam je šediví až je hra úplně černobílá (předtím sem hrál uncharted a v pohodě takže chyba není na mé straně), cutsceny sou jak z nějakýho rapperskyho klipu, všichni namachrovaný až na půdu ale chovaj se jak debilové. A naprosto nefunkční cover systém nebudu rači ani řešit. Ta hra je přehypovaná blbost. Ale co, sonyboyum stači že je na krabičce logo sony tak to budou hrát a vychvalovat dozblbnuti, o tom jak sou jednodušího myšlení tu dokazujou v každý dyskuzi.
  • z dílen ATI? a ty sou teda které ?:D (narážím na fakt, že značka ATI už neexistuje, AMD je odkoupili už poměrně dávno)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit