Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Xbox One si napravuje reputaci
13.6.2013 | Miloš Bohoněk
137 příspěvků
-
Na oboch konzolach kupujes len licenciu. Takisto aj na PC kupujes len licenciu. Kazdy SW je len licencia. Sony len povedalo, ze oni/ich konzola sa k tym licenciam budu chovat, akoby ti patrili. Ale ze sa tak budu chovat neznamena, ze to je pravda :)
Ale inak suhlasim s tym, ze nie je ziaden dovod kupovat Xbox One namiesto PS4. Teda vlastne ja by som jeden mal - D4 (najlepsia hra aku MS predstavil na svojej konferencii). Ale pri troche stastia to aj tak po urcitom case vyjde aj na PC/PS4 (a aj keby nevyslo, zas len kvoli tomu si Xbox One fakt nebudem kupovat)... -
Internetem se siri zvesti od neznalych, ze na Xbox One se neplati multiplayer...Asi slyseli jen o Sony tak vsude nadavaj ze jen na Sony se plati multiplayer...ach ta neznalost
-
Tak u mě taky vítězí PS4 na plné čáře, ale třeba ten +1 dostal MS za snahu :) A nebo aby se necítili blbě, že PS4 dostala +100 :)
-
Proc ma asi Ryse svelou grafiku. Možná protože je celá hra jeden obří onKeyDown skript. Dojdeš k nepříteli, X,Y,B, nepřítel mrtvej a to se opakuje stále dokola. *6*
V zásadě je to CGI movie a protože real time výpočtů na kolize a podobný parády je tam minimum (pokud vůbec nějaký). -
ach jo...raději bych viděl "novou mašinku" z dílen nVidie, ATI, Intelu či AMD
-
Ale dyť nějaký výpočty v cloudu je čistá fantazie. To Microsoft zase něco brebtnul o cloudu, protože je to strašně trendy slovo a myslel tím něco jako, že se budou statistiky a savy nahrávat někam na server, páni redaktoři z toho udělali herní výpočty v cloudu, a pak se diví, že jim na to nikdo nereaguje a svého cloudu se nedočkávají *15*
-
A HTML5 to podporuje?
Soráč, tenhle buzzword už nefčí. Teď je v módě cloud. -
No to je jednoduché, Miloši. Bez cloudu by Ryse a Forza 5 jely na Xboxu jen ve čtvrtinovém frameratu.
-
Jenže hry nejsou železo... Uvědomuji si, že to není argument, ale jinak to říct nedovedu... Jako PCčkář mám prostě k té krabičce určitý vztah a chci, aby byla moje. A Sony mi to umožňuje. (Teď pomíjím to, že nevlastním software, o tom ale nemluvím, to mě netrápí... Ostatně stejné je to i s Woknama.)
-
To nevíš, že microsoft je arogantní ? Už sama první prezentace Xboxu o HW povídali jako by tam měli novej druh čipu na bázy uměle inteligence... *7* Mě už Microsoft snad ničím překvapit nemůže...
-
Tak to naozaj nechapem zaco x-box dostal ten plusovy bodik od vas ale urcite si ho nezasluzi....
ak by som si chcel kupit next gen konzolu v tomto momente nevidim jediny dovod preco by som si mal kupit prave xbox wan...
Vsetky najzaujimavejsie znacky ktore predstavili na E3 su bud multiplatformove (Division,Watch Dogs, MGS V, AC:VI, Destiny, Crew atd.) dokonca aj veci z exkluzivnej spoluprace MS a EA aj tak vacsina sportovych hier vyjde na PS4 a kedze na xbox si kupujete len licenciu na pouzivanie hry a na PS4 si kupujete samotne hry tak si myslim ze nieje nad cim premyslat.....a ked sa pozrieme na exklusive tituly Ryse...(ako sorry ale tuto quicktime eventami a scriptami prepchatu COD z obdobia rimskej rise snad nemyslia vazne)...a co este TitanFall? co je vlastne len preskinovane COD...
...na druhej strane mame exklusive hry na PS4 ktore vyzeraju naozaj super co do prevedenia tak hratelnosti..Killzone...je uz proste klasika a ludia ho bud zboznuju alebo nenavidia..FinalFantasy vyzera super (vyzera ze bude aj na x-ko ale seria ma povod na PS a predavat sa bude hlavne v japonsku) to iste Kingdom Hearts.....Diablo 3...kto by nebral...Knack...duchovny nastupca Crasha na PS4?..novy Infamous...vyzera byt dost navykova hra..The Order...zaujimava nova znacka..DriveClub dalsie zavody popri GT..
Ked potom zoberieme do uvahy ze Xbox bude mat region lock a bude dostupny len v 21 krajinach sveta.....z coho tam nieje Slovensko, Cesko, Polsko (kde samotny CD PROJECT RED mali u MS svoju konferenciu na podiu..), Madarsko...
Co proste k tomu este dodat?..........potreba byt pripojeny 24 hodin....musite pouzivat Kinect ktory moze niektorym ludom prekazat alebo ho proste pouzivat nechcu...aj na hranei offline hier potrebujete byt pripojeny online....vacsina exkluzivnych vymozenosti ako sledovanie TV nebude mozne v inych krajinach ako v USA.....a dalsich milion featur ktore novy x-box ponuka su proste otravne a zbytocne pre normalneho uzivatela..SKYPE? preboha ked hram hry..lezie mi to na nervy uz pri pc ze mi niekto zacne vyzvanat na skype...nie este ked clovek bude pozerat TV pocuvat hudbu alebo bude robit cokolvek ine.....nie naozaj dakujem tento skvost od MS si necham ujst po odstraneni startu z Win 8 som si myslel ze sa poucia a nebudu robit hovadiny a nebudu vymyslat neprakticke otravne blbosti...ktore na 10000% vacina uzivatelov zavrhne a hlavne causal uzivatelov na ktorych teraz mieria ako na cielovu skupinu.....naozaj si myslim ze ten co si kupi novy Xbox nemoze byt clovek so zdravym usudkom.......aby som este dodal niesom PS fanboy aj ked som vlastnil volakedy PS1 a myslim si ze pri minulej generacii to MS proste s X360 vyhral no tento novy set top box ci VHS prehravac ci co to vlastne je je neskutocny fail.. -
Já se o tohle musím podělit prostě rozsekalo mě to... *1* *1*
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ryB-hdtpQRw#t=683s -
Hry si v podstatě taky jenom půjčuješ. Nevlastníš je, jen je máš licencované. Ale pro všechny běžné účely jsou prostě tvoje a nemusíš dál nic řešit.
-
Muzu se zeptat, co je tak prevratneho na tom, ze Microsoft objevil funkci PIP, ktera existuje uz tak minimalne 20 let a zvlada ji kazda dnesni TV?
-
Celkem bezne hraju na pulce obrazovky a na druhe koukam na telku, kdyz me ani jedno moc neba. :)
-
BTW, z toho tlačení filosofie multitaskingu je mi taky na blití...
-
Pff, nejsem prostě zvědavej na to, že Microsoft mi svůj výrobek v podstatě jen půjčuje...
-
Muzu se vas zeptat kdo hraje fps na gamepadu zvedate ruce aby ste se branily? Chapu to u tech aut jo , nebo se podrbu na hlave a najednou se prepne tv cotje jezis.-
Stacilo aby ten kinect nebyl prece nucenej takhle to miliony lidi akorat nasere a mohla byt nizsi cena . Ale nato mc rekne ze si kinect muzete/nemuzete vypnout , no ale prsote to koupite v celku naco.
Jeste me zajima coje pohodlnejsi machat rukama na ovladani tv (ano par dni to muze byt zabava za naky 2-3tisice) nebo mit gamepad,dalkove ovladani ro ruky.
Mozna xbox utoci na osamocene duchodce aby si pokecali s tv opravdu nevim. -
Moje polička je plná her krabiček zleva doprava a odshora dolu. Žádná služba mi tam nesmí... *2*
-
Dalsi priklad toho jak aways on-line prinasa skvele moznosti pre hracov
http://www.eurogamer.net/articles/2013-06-13-poland-and-portugal-not-supported-at-xbox-one-launch-importing-near-ruled-out
Ja som bol tolerantny vzdy, vzdy som hovoril kazdemu nech si hraje na com chce, ved kazda konzola je tu na hry a nema zmysel riesit ktora je lepsia atd atd... No teraz musim povedat, ze ten kto si kupi nove Xko je uuuuuuuplny NEinformovany kkt krizeny s ovcou..... s prepacenim