Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je dobra kopirka starcraftu! *12* *12*
  • to jo, až na to že to bude MMO, budou tam 4 hratelný rasy místo jedný, budou tam vozidla, otevřená mapa, multiplayer pro 2000 hráčů a PvE proti tyranidům tak to bude úplně to samý, protože to má taky 3rd person pohled a je to ze světa 40k *1*
  • jo taky hraju Eldary, quad gun mám konvertěný do jejich stylu z přebytečných scatter laserů, používat ten Imperiální mi nesedí, když k němu posadíš Reaper exarcha s Fast Shot tak máš dost účiných 5 výstřelů na BS5 co ruší cover za jink, pak máš dvě AA stíhačky Crimson Hunter a Nighwing, pak AA Firestorm (ten je trochu nesmyslný, ale možnost to je), Wave Serpenty s těmi štíty a nakonec to můžeš zkusit i hromadou výstřelů se Scatter Laseru z War Walkerů, nebo teda Reapery se skyfire raketama, to je asi 7 různých věcí co můžeš za Eldary pálit na letadla, mohlo být hůř

jo vlčáci jsou v háji, pokud si nevezmou allies Gardu, nebo Hyperios platformy z FW, případně skyfire Contemptor dreda , ale zas mají ještě kodex z 5. edice, až dostanou update do 7. tak si hádám taky polepší
  • XorxoxTalarius
    Takze mi drazi pratele, nezapominejme ze video z pre-alphy pochazi z ledna tohoto roku, hra ma vyjit na konci roku 2015, takze bych se nebal ze by nemeli dost casu na vyvoj. Sami tvurci tvrdi ze diky tomu ze delali hry pro ostatni, pripadne outsourcovali svoji praci, ziskali dost zkusenosti s presnym planovanim a delenim prace, navic Behaivour je na herni pomery opravdu hodne velka firma ...

A ted to dulezite, zitra (slovy ZITRA) se spousti Founder's program a k jeho zahajeni by melo prijit nejake obri prekvapeni (mozna aktualni gameplay, kdo vi). Takze kdo veri ze se to povede se muze okamzite zapojit ...
    Co se mne tyce, kupuju :D Tzeench mi rika ze to bude dobra investice *5*
  • Mě by úplně stačil Warhammer online v novém kabátě adekvátním roku 2014, dotažený do konce, se všemi hlavními městy a lokacemi. S rozšířeným PVE a odbugovaný. Mmmmm... No nic, zpět do reality, žádné takové MMO tu bohužel není a dle všeho ani v dohledných letech nebude:-(
  • wenceslaus
    Skyfire moc není, a je dost drahý. Aegis u čehokoliv jiného než Imperiálců neberu moc jako fluffy (hraju Eldary, jejichž doktrína je obecně hit-n-run), navíc nesnáším "must have" jednotky, což je i případ Wave Serpent + Scatter Laser (ten shield je kardinálůní pitomost - co to má představovat? 60" range shield? Gamistická "zbraň", nic víc)

Co Space Wolf s Dreadnaughtem, Blood Claws, Tunderwolf cavalery a Greyhuntery s speedry? Fluffy armáda, všestranná, ale proti Dragonovy naprosto bezbranná... to je pro mě broken, nebo spíš stupid game design.
  • Každý si může vzít quad gun s aegis, prakticky každá armáda už má nějaká vlastní letadla kterými to může countrovat a většina jich má buď nějaké vlastní pozemní skyfire jednotky, nebo něco co může použít jako náhradu (serpent shieldy s přehozem za target lock u Eldarů, masivní palba z Lootů o Orků a ona tam nějaká ta šestka padne). Jasně že když budeš hrát třeba fluffy White Scars a budeš mít 50 motorek a nic jiného, tak to nebude úplně sranda, ale jedno dvě letadla sundáš na nějaké ty šestky z melt a když se drakům dostaneš rychlýma motorkama do zad tak už ti nic neudělají, protože už střílej jen před sebe a ne 360°kolem bejsky
  • vzdyt to je to same co warhamer space marine co byla tragedie
  • TheGGG
    týýývole brutus, jen aby to zas nebyla cenzura a omalovánky jako vždy, kvůli malejm děckám
  • wenceslaus
    Těch AA zas tak moc není. Fluffová army je proti těmhle jednotkám v háji. Kompetativní se s tím vyrovnali už dávno, to ano.
  • mě se drak napřed nelíbil, ale nějak jsem mu časem přišel na chuť, chvíli byl OP, ale teď už může střilet jen dopředu a každý má dost AA zbraní, tak se to srovnalo

s tím že měly zůstat v Apokalypse souhlasím, ale do hry by je klidně dát mohli :)
  • wenceslaus
    Nemá to vyjít až na konci roku 2015? Tvoje kritika se mi zdá trochu unáhlená... soudit cokoliv podle pre-alphy.

Každopádně doufám, že se tomu SM vzdálí co nejdál. Nebyla to moc dobrá hra.
  • wenceslaus
    Chaos Dragon pro mě osobně je spíš ošklivý model a ty gigantický monstra měla zůstat v Apocalypse a ne přejítdo klasický w40k. Na 2k působí, podle mě, směšně.

Navíc jsou tak nějak pravidlově broken a ještě víc dibalancovali hru (Ztovna to draci a riptide asi nejvíc).

Ovšem uznávám, knighti se mimodelově docela líbí.
  • to je fakt, ale hádám že jednak budou Orkové ve velké přesile, druhak Nob s klawou přeštípne jakéhokoliv mariňáka bez ohledu na hodnost jedním zásahem (nebo by aspoň měl)
  • Uz placaji tlamama peknou dobu a nevypadlo z nich nic moc. Par vselijakych 2d artworku, pre-alpha bidne kvality a to uz se s tim "se3ou" urcite pres rok. Tahle vec zavani cim dal vic. Pre alpha video se evidentne snazilo napodobit SM, ale kvalita animaci a prostredi nedosahovala SM ani po spicky bot. Oni panove asi proste nic nemaji a cekaji na vydyndane penize z nejakeho kickstarteru, nebo cert vi odkud. Napred se inspiruji EVE, pak M&B a Planetside... Mam pocit, ze je to je halda kecu a skutek utek. Skoda, ze GWS rozdava prava na WH40k kazde lame, jedina firma co udelala 40k cest je RELIC.
  • mě tyhle velký potvory přijdou z herního jako dobrý předstupeň pro high level postavy, než je pustí řídit titány, takový endgame obsah ve formě postupu Knight-Warhoud-Reaver-Emperor nebo u Eldarů Wraithknight-Revenant-Phantom.. to by mě bavilo *4*
  • Bez té imperiální gardy to nebude to pravé ořechové :/ :D
  • Tak to já právě doufám že tam budou ty hlavní jednotky, to co si člověk jako první představí když se řekne 40k. Hromady Power Armourů, Termosky, Rhina, Predatory, nějakej ten Land Raider. Když se tam takovej Riptide nebo Wraithknight neobjeví 5 let, vůbec mi to vadit nebude.
  • Tohle bude průser, hlášky typu tohle byla alpha verze a výsledek bude uplně jiný těžce smrdí.
  • z tohodle mam obavy a velke.. neverim tomu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit