Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jo, vlastne mas pravdu, ak poter zostane u orkov, a taktici si kupia Astartes a pod, tak to moze vyjst

len ci ludia budu chciet hrat za orkov, ked ork vydrzi voci astartes 2 alebo 3 sec max
  • Orkové používají dva druhy taktiky podle svých božstev - podle Gorka - praští tě po hlavě vší silou když se na něj díváš, nebo Morka - praští tě po hlavě ještě silněji když se nedíváš.. nebo to možná bylo naopak
  • to je věc názoru, třeba Imperial Knight, Riptide, Eldaří Wraithblady, Looted Wagon či Gorkanaut teď u Orků, démoní Charioty, Chaos Draci nebo ty nové Nidí potvory se mi líbí a přijde mi že se do těch armád hodí, popelářské auto pro gardu nebo Centurioni zas tak moc ne, pak tu máš další hromady věcí co sypou z FW, někdy celé armády jako teď Mechanicum, ať už se ti ty modely líbí nebo ne, fakt je že každoročně GW vysype mraky nového obsahu a Behaviour bude mít co dělat, aby je neztratili z dohledu když na chvilku poleví
  • To je to co tu chybí využít WH40k universum ve stylu Planetside 2 a to ještě tedy ve Third person pohledu.
    Vůbec by nevadilo kdyby to kopírovali, protože dneska by jsme mohli nazvat spoustu hru okopírovanou od jiné netřeba řešit...Ale je fajn že se snaží jít vlastní cestou a udělat to tak aby to nejspíš budilo jiný, možná lepší dojem.
    Jsem rád že jste zmínili Mount and Blade a jestli to má být podobný soubojový systém krytí (boje) mohlo by to být ve výsledku velice zajímavý.
    No každopádně tvůrcům držim palce ať to zmáknou do konce.
    U mě je to určitě jedna z her na kterou se nejvíce těšim a nemůžu se dočkat *4*
    WAAAAGH!
  • taktika a kopa 15 rocnych deciek ktore hraju online ftp(waaaagh) hry, to vobec nejde dokopy, tj fakt neviem ci to dopadne dobre
  • wenceslaus
    To by myslím vůbec nevadilo. O nové jednotky není zas takmic co stát.
  • "WH40K není stavěné na pobíhání lokacemi, sbírání materiálů a třeba vaření piva" až na Orky, ti si vaří houbové pivko velice rádi a lootují v okolí na co přijdou

jinak mi přijde že 40k onlinovka je trochu dvojsečná zbraň, na jednu stranu mají zajištěný neustálý přísun updatů co nemusí vymýšlet, protože GW co pár měsíců vydává nové jednotky s kodexy, na druhou stranu na té hře budou muset neustále makat, jinak budou pozadu a za chvíli už tam budou úplně jiné zastaralé armády než ve stolním 40k
  • těšim těšim těšim *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit