Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Personal starships - mno toto ma zaujalo, ak sa tam bude dat vytvarat a upravovat si vlastnu lod tak preco nie. Akorat ten space combat bude urcite arkada jak cyp.

Inak ta hra vyzera velmi zle na dnesnu dobu, ako mnoho rokov stary Kotor, to rozhodne neni dobra vizitka.

Neviem, na jednu stranu ma to laka, na druhu stranu vidim za tym zlo mmorpg a kolko mrte casu to zozere nez tam clovek nieco bude mat.
    • miker17
      hra vypadá líp jak Wow a mnoho jiných MMO
      • Cokolvek vyzera lepsie ako WoW, to neni meritko kvality. A za druhe pozri si rod vydania WoW a rok vydania tohoto StarWars.
        • ta hra je o gameplay, o systému, atd,, a nevim co ti přijde špatnýho na grafice swtor, zase nějakej 15ti letej chlapeček, kterej hraje něco protože je to hezký, to si pak pusť film

co já chci vidět za videa jsou jak probíhaj reálně fighty, ne 5apm tester,, chci vidět záběry z bety jak to lidi, kteří uměj hrát, jedou,.. abych viděl jak ta hra opravdu bude fungovat
          • Tohle je zase reakce hodna blbce(s prominutim). Nekomu se nelibi grafika a ty ho hned nazves 15-ti letym deckem. Grafika (a do teto casti patri i animace!) je u her dulezita. U RPG her podle me o to vic. Me se taky nelibi ,ale presto hru zkusim. Ale dokazu si predstavit i moznost,ze kvuli grafice to nevydrzim hrat. Protoze se priznam,ze me prijde vylozene hnusna(a to tu nepisi kvuli flame,proste to tak citim). Dost bude zalezet na tom,jak doladi prave ty animace,protoze ve vsech videiich byly zatim animace postav naprosto tragicke...
            • edit:zapomel jsme dodat,ze tohle je prvni ingame trailer,na ktery se da divat...
        • Tak prece jenom, je to mmo, ne nejaky fps s 5ti hodinovym gameplayem. Navic ta grafika u mmo fakt neni vsechno, vetsina mmo ktery staveli svuj uspech na pekny grafice stala za prd. Viz. Conan
  • Luxus.
  • trolo
    tak jedine pri tomto traileri som si povedal : hm vyzera to dobre :

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit