Přejít na výpis diskuzí
EA: Chceme z Originu udělat lepší verzi Steamu
22.6.2012 | Adam Homola
186 příspěvků
-
Narozdil od tebe aspon odpovim na otazku, na kterou reaguju:
Steam jsem zalozil pro hrani CS 1.6, coz byla jedna z prvnich provozovanych her na nem. Za 9 let pouzivani jsem to nikdy nepouzil na nic jinyho, nez na nakup hry a spousteni. -
Viz. horni post.
Lidi by uz konecne meli prestat predpokladat, ze kazdy post tady ma vyvolavat flame. -
Oni nějaký mají? Myslíš to, že když jsem jim napsal, že mi ME 3 nejede, protože Origin se odmítá spustit, tak mi napsali, že mám udělat reinsal Origin a když to nepomůže, tak reinstal hry a když ani to ne, že budou na problému pracovat. Origin nejel nakonec týden.
-
Co to meles? Me nezajimaji zadny rozdily, ja se lidsky ptam, co vsechno tam lidi delaji krome nakupovani her a jejich spousteni.
-
Já kupoval Dead Space 1+2 za 9,99 na Steamu tak 2 měsíce zpátky.
-
Prv nech si spravia poriadky v tom "supporte"
-
S tou Fabii jsi ten origin ještě dost nadhodnotil *1*
-
presne tak - muj pripad, nechapu jak se muzou chlubit s 11 mil. uzivateli, kdyz zrejme drtiva vecina byla donucena si org poridit kvuli me3 a bf3. Ale je pravda, ze sem si tam predevcirem koupil mirror edge a dead space 2 celkem za 10 ecek.
-
Taky se muzu snazit kvalifikovat s moji Fabii 1.4 do Le Mans a taky budu pro smích :)
-
Ty si jako myslíš že v roce 2148 budeš mít stejné číslo? Naivko:)
-
tak mi brnkněte, až bude. zatim čau *3*
-
Čemu se tlemíš, trotle? Alespoň se snažej.
-
Viděl jsi někdy Steam?
-
Já jsem si tu debilitu nainstaloval jen proto, abych mohl hrát BF3 ... a někdo to vyzdvihuje, jako bych si to stáhnul protože jsem chtěl. To mě dost vadí pánové a dámy. *10*
-
Umírám smíchy. Obzvlášt s tou nabídkou her, že?:-D A cenou raději nezmiňovat. Navíc furt jedu na Beta Origin......A jediný důvod, proč mám Origin je Bf3 a ME 3 a povinost ho mít. Kdyby nebyla povinost, tak Origin má tak 1/10 současných uživatelů, protože absolutně nic nenabízí.
-
Ještě přihoď FIFU 12 a jsme přesně na těch jejich "číslech"
-
Od té doby, co EA spustilo Origin, jdou jejich hry kvalitou dolů strměji než obvykle. Tak pokud budou v nastolené tendenci pokračovat, přeji jim hodně štěstí v ještě masivnějším protlačování a násilném získáváni uživatelů. Všimli jste si, že uvádí počet stažení a ne aktivních uživatelů - tzn. online+kupujících *1*
-
Tak to maj pred sebou jeste poradne dlouhou cestu...
-
"EA: Chceme z Originu udelat lepsi verzi Steamu" - to je jako kdyz politik rekne: "Chci aby se obcane meli lepe." *1*
-
To je jako - jůůů, jsme jediná benzínka v ČR a tankuje u nás skoro 5 miliónů lidí :D