Přejít na výpis diskuzí
EA: Chceme z Originu udělat lepší verzi Steamu
22.6.2012 | Adam Homola
186 příspěvků
-
Proč potom na ME3 potřebuješ Origin? *3*
-
Myslíš to, jak si nakoupím tak 50 her za 50 Euro a během roku pak postupně hraji?:-D
-
však já ti rozumím, jen dnes už to je o tom, že jsou základní úskalí probádána a není to jako tehdá. Prostě když se ohlédnu zpátky, tak to sice omluvitelné není, ale dnes už by měla nová služba startovat propracovaná od začátku, ne řešit základní nedostatky.
-
Tak sis ještě nezvykl u EA? Vyřvává a nakonec to hodí Steamu, aby měli prachy.
-
mozna tak jestli je to jedinej program v PC.
-
Diskuse pro Článek EA: Chceme z Originu udělat lepší verzi Steamu.
V samotnem clanku neni napsano, ceho se to tyka, tak jsem se zaptal v diskuzi. V drivejsich dobach takhle diskuze fungovaly. Vzhledem k tomu, jak moc se odpovedi vyhybas to taky nevis, takze na me ani nemusis reagovat. -
Já jsem HL2 hrál bez Steamu:)
-
Tak jak jinak by jsi chtěl hrát CS než přes Steam?
-
*1*
To vypadá, jakoby Origin chtěl ještě něco urvat před masivními prázdninovými slevami, které nás možná(?) za pár dní čekají na Steamu. Myslím, že loni to tak bylo, ty slevy (nepamatuji si to už, protože těch akcí je v průběhu roku hodně). -
Steam 5 sekund na start, Origin to samé.
-
Dovolím si nesouhlasit, třeba já si teď koupil třeba Max Payne 3 sobě i kámošoj na Steamu a ne retail, i když byl levnější, pouze kvůli komfortu nezávislosti na krabici. (Taky to není jediný důvod). Správně by měl prodejce prodávat v jedné krabici klíče ke všem dostupným distribucím a nechť si vybere zákazník - ten který aktivuje první, deaktivuje ty ostatní.
-
Sice pises, ze pred 10 lety bylo jina uroven SW a jine pozadavky, ale to, ze ti to samo smaze data neni omluvitelny ani pred 10 nebo 15 lety.
Ja se nikoho nesnazim omlouvat, jen rikam, ze Steam, stejne jako Origin, byly v pocatecnich fazich oba na h*vn*. -
Ono je to s tím prohlášením od EA, že nebudou mít velké slevy u her vcelku směšné, když nedávno prodávali řadu her za 5 EURO. :)
-
EA nevěřím, resp. věřím, že by si chtěli maximalizovat zisky...otázkou je, jestli mají ve svém portfoliu ještě hru, kterou totálně nedomrvili. A není plánované její domrvení.
-
A co ti brání pustit Steam a prolézt si ho? Místo nesmyslnýho psaní pod článkem? Pokud tam výhody nevidíš a stačí ti pustit hra, tak platí to, co jsem napsal výše. A taky jsem to nebral jako urážku. Prostě konstatování. Tak se klidni s tím, co kdo mele. Já třeba nemusím facebook a taky se nechodím ptát lidí k čemu jinýmu jim je, než k chatování. (příklad)
-
Však až ho vylepšej, tak se bude startovat treba i déle *3*
-
A nedá se takto argumentovat i v případě Steamu? Já si Steam instaloval kvůli CSku 1.6. Další lidí kvůli Half-Life 2 a další lidi kvůli jiné hře.
-
ja pouzivam obe sluzby jen z nutnosti *5*
-
Hehe, projednou je EA i vtipné... *1* *1*
-
Přesně.
Ale ani chtění mít ME3 mě nedonutí si Origin nainstalovat. Z jejich EULA je mi zle.
Prostě ME3 hrát nebudu, nechat se špiclovat kvůli tomu nepotřebuju.