Přejít na výpis diskuzí
EA: Chceme z Originu udělat lepší verzi Steamu
22.6.2012 | Adam Homola
186 příspěvků
-
"DeMartini použil také pěknou analogii s dinosaury. Kdyby prý koncem druhohor nepřiletěl asteroid nikdy by nevymřeli, savci by nedostali prostor a nevznikl by člověk. Dnes už si na tu dobu nikdo ani nevzpomene, ale před savci byl dinosaurus v podstatě "standard" pro živočicha. Jenže pak přišli savci a z nich se vyvinul člověk a pak i DeMartini."
Teď ještě počkat na ten asteroid a Origin to má v kapse. -
Nemam. To je kruta pravda. Nejlepsi je kdyz kliknu na ikonku steamu a nic se nedeje. Tak znova...a znova...a jeste jednou. Tak tedy ctrl+alt+del --> procesy ukoncit Steam (kterej nikde spustenej neni) a pak znovu spustit.
-
Stačí, že likvidují DS 3....
-
1.6 byla diky steamu dobre monitorovana co se tyce poctu hracu, ale z myho okoli muzu rict, ze velky boom byl pri prechodu na verzi 1.5. Podle me mensi propojenost 1.5 se svetem vytvarela dojem, ze to hraje podstate mene lidi.
Navic, ligova scena 1.5 >> 1.6 :D -
Nechte EA na pokoji nebo se zas nějakej manager rozbrečí a začne mluvit v metaforách jako to bylo když v USA v nějaký anketě vyhlásili za nejhorší korporaci. *1*
-
Na originu mam jen bf3 a samotny origin dost ignoruju, takze nevim, ceho vseho je schopen.
U steamu mimo obchodu je pro me nejpouzivanejsi funkci chat a game overlay, ktery umoznuje chat ve hre a web browser, takze nemusim alt+tabovat, coz u nekterych her znamena cekat u problikavajici obrazovky(kdyz nejde nastavit fullscreen windowed mod). Pak je tady synchronizace ulozenych pozic mezi pocitaci(protoze pouzivam 2, tak uz nemusim pouzivat na tohle jiny sync SW) a pro hracicky jsou tady achievmenty a jejich porovnani s ostatnimi hraci. -
LOL *1*
-
Odpoved uz jsem dostal, tak to tady muzeme uzavrit *3*
---------------------------------------------------------------- -
No jo, ale masovka přišla až s 1.6:) Do té doby jsme to smažili spíše přes LAN:-D
-
Protože hraji MP a bez toho to nejede? A protože mám online uložené pozice v Cloudu na Originu?:)
-
Diky moc, aspon nekdo mi to normalne napsal. CSko takovyhle vymozenosti nemelo :)
Predpokladam jsem, ze to budou takovehle vecicky ohledne statu atd., ale porad jsem myslel, ze tam jsou i vetsi veci, kdyz to dokaze vytvaret tak velky flame mezi Steam x Origin. -
To, že máš zaprasené pc nesmysly, to není problém Steamu.
-
Tak ME3 je celkem provázaný s Originem (i ten MP). Tam to bohužel vidím, že to nejde.
-
A není to pravda? Udělej masám přistupné MMO, které bude dobré a bude mít nové nápady. Mě baví třeba EVE Online, ale to většinu hráčů odradí, protože to není stupidita a musí se u toho přemýšlet a bez znalosti angličtiny, takřka nehratelné.
-
Kéž by to platilo i pro ME3. A taky se dost bojím v případě nového SimCity.
-
Nevím jak ty, ale já to tak dělám. Mám spoustu nedohraných her, řadu z nich jsem ani pořádně hrát nezačal. Nečekám tedy jak na smilování, "aby už něco konečně vyšlo". Počkám si na velkou slevu.
Ve wishlistu Steamu mám 16 věcí; počítám, že během pár dní určitě polovina "mi vyjde" a já je za -75% koupím *2* -
Já psal že vývoj probíhá nenásilnou cestou. Ne šíření produktu. Ale je to pochopitelné, Valve napsalo Steam je jako DRM ale jako platformu s určitou API, a jejich hry prostě tu API potřebují, tudíž je vyžadován. Ale rozumím jak to může připadat a omezovat. O tom tu diskutovat nechci. Jen je to něco, čeho Origin IMHO nedosáhne.
-
Autor článku by měl přestat psát o zbytečnostech.Prej udělat v dnešní době jen docela dobré MMORPG je těžké blablabla 4 roky blabla na world of warcraft se pracuje už 10 let a je to na něm vidět (vanila wow = the best)a pak jedno velké BLA přes zbytek článku.
-
Má to vlastní komunitní skupiny, diskuze, počítá to staty z her co používaj steamworks, nevím jak CS1.6 které zminuješ, ale v L4D i počet vystřelených nábojů, počet HS a podobně. Automatické patchování her, relativně slušný support, píše to i novinky apod.
Dá se toho vyjmenovat hodně, tohle jsou jen první věci co mě napadli. -
Version 1.0: November 1, 2000
Version 1.1: March 13, 2001
Version 1.3: September 12, 2001
Version 1.4: April 24, 2002
Version 1.5: June 12, 2002
Vsechno CS a vsechno jelo bez steamu.