Přejít na výpis diskuzí
EA: Chceme z Originu udělat lepší verzi Steamu
22.6.2012 | Adam Homola
186 příspěvků
-
Dobře, ale nemusí se vytahovat s číslem, které je tak vysoké jen díky tomu, že je nutné si to stáhnout abych mohl hrát. To mě štve. Neříkám, že když Steam začínal tak jsme s ním problém neměl. Naopak byl větší, protože jsme celá rodina jeli na 56 kb/s modemu. Zkrátka mi vadil víc ten jeho výrok.
-
Na steamu uz plati jeden dolar = jednou euro = jedna koruna? *1*
hlavne ze tam mas (editováno v 13:58) *15* -
Steam zacal tak ze bol nuteny k HL2, keby nebol tak ho dnes nema nikto.
-
"Nejde o to, jestli je Steam lepší, horší nebo kdo má víc her a víc slev."
Autor se plete, naopak - PŘESNĚ O TOHLE JDE. Pokud bude mít Origin více her, lepší hry, více slev a nižší ceny, lidé přejdou ze Steamu stejně rychle jako přešli na Facebook. O ničem jiném to není. Vzhledem k tomu, že se EA nechali slyšet, že neplánují žádné velké slevy, protože to "degraduje hodnotu her", mají to oproti Steamu hooodně těžké, protože pak už můžou bojovat jen tou nabídkou her... -
Já ORIGIN používám jen s pouhe nutnosti...(ale steam je steam) spíš mám otázku jak je možné že se na Steamu objevil Crysis 2 Maximum edtition ? :) já myslel že EA nové hry už tam prodávat nebude kord Crysis 2 kterej byl dokonce stažen...
-
Že si ty neumíš instalaci vybrat, je jen tvůj problém. Zbytek je je pokus o flamewar. Líbit se ti samozřejmě může cokoliv, nikdo ti to nebere *4*
-
fandit == fanboy *2*
-
Ja jim drzim palce ale to je tim ze nejsem fanboy takze muj nazor je spatnej. *4* Zatim nejlepsi je na originu ze mu netrva pul minuty nez se spusti.
-
a co bys chtel? Preinstalovat to by ti poradil uplne kazdy
-
Jenže to bylo kdysi dávno, kdy žádná podobná služba neexistovala. Dneska je úplně jiná úroveň sw i hw, takže jsou logicky požadavky vyšší. Nebudu přece někoho omlouvat jen proto, že někdo byl 10 let zpátky ve stejné situaci. Když ta současná firma má dokonce i lepší finanční zdroje než měli tenkrát a lepší přístup k pracovním silám atd. Prostě jabka hrušky.
-
Novy hry krabicky, stary hry gog. Nic vic nepotrebuju, nic vic nechci :)
-
Tak to vybrání umístění je sice škoda, ale udělat se to na Steamu samozřejmě dá, když člověk není línej.
-
Ještě jsem se u Steamu nesetkal s hrou u které bych si nemohl vybrat místo umístění a s tím předražením ? ... Origin má Battlefield dražší než u nás v kameném obchodě tak nevím :D
-
Co je nenasilnyho na tom, ze si musite nainstalovat Steam, abyste mohli hrat Half-life 2?
Origin dela uplne to samy co tenkrat delal Steam. A kdo si mysli, ze Steam byl bez problemu... v prvnim tydnu provozu, Steam mazal instalaci Counter Strika 1.6 a tahat 500mb pred 9 lety nebylo nejsnazsi. -
I na trolling a vyvolání flame slabé:)Nebo by jsi se měl vrátit na ZŠ, když nepoznáš vyšší a nižší cenu:)
P.S: Dead Space I+II 9,99 Euro Steam, Dead Space II Origin za 9,99 Euro. Bf3 Origin 49,99 Euro, JRC v Tesco Ostrava 899 Kč. A změmu umístění lze změnit, ale na to musíš šášulo použít mozek:)
Spokojený Jidrřišku? -
Já osobně mám origin radši už teď. Steam je na hovno, hry na něm předražený a při instalaci si člověk ani nemůže vybrat umístění.
-
Ještě kdyby tak chtění stačilo. Jsem zvědav jak doženou 10let vývoje a zkušeností. A navíc jak chtěj udělat něco lépe tím, že to chtěj za každou cenu. Když ve Valve probíhá vývoj trochu jinou, nenásilnou cestou. Tomu se konkurovat nedá.
-
Však on ten Steam je těmahle buzíkama tady taky celkem přeceňovanej...
-
Jo a k "Já jsem si tu debilitu nainstaloval jen proto, abych mohl hrát BF3" - ono před osmi lety si zase "lidi tu debilitu instalovali" kvůli Half Life 2. A jak se to nakonec protlačilo...
-
Tady se banda lidí směje... Ale na steam se taky první dva tři roky taky jenom nadávalo, a jak to dopadlo.