Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebo blbej.
  • jindra.veliky
    boze, ty si stezujes na PC a mas platformu na ktery musis jak nejvetsi hlupak na zemekouli platit za obycejny Multiplayer
  • jindra.veliky
    To ze Steam tema svejma slevovejma akcema jen skodi PC trhu je pravda. Kazda druha socka si pak rekne: Nebudu kupovat pri vydani. Radsi si pockam nez to bude Ttlustoprd Gabe prodavat za 5 euro a pak si to koupim." Vyvojar pak uvidi z prodeje tak 3 eura ktery nepokryjou ani naklady na zakladni podporu.
  • Bože bože kam to pc paření dopracovalo, ještěže mám momentálně Xbox... nicméně nedělám si iluze, přijde za chvíli doba, kdy se dokurví veškeré paření na všech platformách tady těma rádoby inovativníma sračkama.
  • jindra.veliky
    A muzu si Portal 2, L4D2 atd. aktitovat nekde jinde nez na steamu? *4*
  • No jo, to HL3 určitě nebude "nesmyslně" Steam-only.
  • No zaujimave ze ja taky problem nemam vobec. Hladaj chybu inde..
  • Lepsi verzi Steamu? Tim, ze reknou ze na te jejich s r a c c e nebudou zadne slevove akce jako na Steamu. No, good luck boys.
  • "A když se podíváte na fakt, že si Origin stáhlo přes 12 milionů lidí..."

Kolik z nich jen a pouze kvůli BF3 / ME3 s tím, že samotné funkce Originu používají v minimální míře?
  • Ve skutečnosti to je jen o tom, jak moc hypované jsou hry, které vyžadují jednu nebo druhou službu. Aspoň ze začátku.
  • Crysis 2 je uz na Steame lebo toto je uz kompletna edicia aj so vsetkymi dlc. EA mal len tren jeden problem ze nechceli predavat dlc cez steam ale cez origin. Teraz ked uz edicia obsahuje vsetko nie je dovod aby Crysis nebol na steame
  • No ja uz tam dlouho nic nedelal tak si nepamatuji všechny featury. Ale to nejzákladnější jsem snad pokryl. Jo samozdřejmně je tam game overlay, který Ti umožnuje chatovat ze hry, a sledovat kteří tvý kamarádi hru hrají, pokud hra využívá přímo steam API a ty hraješ třeba online...dejme tomu L4D a Tvůj kamarád ho má taky má zapnutý steam, můžeš ho dvouma klikama pozvat přímo do hry ve které jsi ty, a jemu přijde pozvánka jen na ni klikne a hned se mu pustí hra a připojuje se k Tobě na server. ... to je obecně nejlepší vychytávka :)

Vidíš jací kamarádi hrají jaké hry, jak dlouho je hrají, popř co na to říkají, jakých dosáhli výsledků...můžeš si tím udělat názor o hře než ji koupíš třeba.
  • hele je fuk o cem to je... v tyhle bitve budem za viteze hlavne my
  • Myslis tuhle dobu? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=f3x91NE7obI
  • Vsechno jenom vo EA nenazranosti. Zavidej uspesnost Steamu, ale vediej jen tu stranku prachu, ne delat dobrej servis pro klienty.

Dukazem je jejich nesmyslna exklusivita ME3, BF3,DS3 a pod. Tady se nam podikatelskej zamer zacina vymykat z balancu mezi dorucenim kvalitniho prodiktu, kterej si zaslouzi urcity financni ohodnoceni zvysovani zisku. Kdy je ocividnej cil pouze zvysovani zisku a to za jakoukoli cenu, myslim ze krome BF3 EA nevydalo zadnou dalsi hru ktera by nebyla vic ci min odflaknuta.

To si radsi pockam dalsich 6 let na hl2episode3 nez davat penize lidem kterejm ani nestojim za kvalitni s laskou vyrobenej projek.
  • lipkozzi
    No vidis, ja ich mam vo wishliste 37, takze "fingers crossed" :). A to s tym kaslanim na novinky a zbieranim hier az aspon 75% zlava =100% pravda.
  • ok, tak už nic ;) já si to přečetl, až když jsem to napsal
  • Ježiš, já tě vážně nechtěl urazit.Fakt promiň Ale prostě když si stáhneš ty dvě aplikace a vidíš pozadí distribuce, tak to za chvíli zjistíš, tak aspoň nějakej nástřel, jen čím začít -co tam vidím já (prostě zastávám názor, že je lepší si to osahat než se na to koukat - platí jako u ženský):
    obě dneska už musíš mít, pokud máš hry legal, ale jsou tam rozdíly,napíšu jen to hlavní,plusy i mínusy:
    Steam + a -:
    +časté akce+chování k zákazníkovi+není spyware(šmejdí jen se svolením(není nutné povolit) a jen hw+instalované programy ne ve všem)+výsledky šmejdění jsou veřejně a zdarma dostupné a pomáhají vývojářům k nastavení požadavků do her+možnost použít instalačku nelegal hry k origo steam verzi jedním elegantním postupem+velká komunita na fórech ochotná poradit přístupná ihned z aplikace+overlay ve hře je funkční, dá se v něm surfovat+achievementy přímo v klientovi+komunitní funkce+chat v záložkách+automatické aktualizace (vč. release notes!)+steam cloud(i na screeny)-nefungující offline režim(k jeho puštění musí být člověk online)-pomalý klient browser,i přes jádro chromium-ceny občas stejné Euro/Dolar
    Origin:
    +rychle se pouští+snadná dostupnost klíčů+fungující offline-šmejdí jak chce kam chce(pro mě zásadní)-klient opravdu ubohý, přeskinovaný EADM-absence všeho, co má steam,viz.výše
  • O webbrowseru behem hry jsem nevedel, to vypada velmi zajimave.
  • Oni likvidují kde co,stačí se podívat co dělali vývojaři před tím než je EA pohltila a co dělají teď.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší