Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale proboha pro filmove zazitky jsou tu kina. To za chvili budeme mit hry, kde budeme mackat leve a prave tlacitko mysi, ale bude to urcite megacool filmovy zazitek, ne? Opravdu mne tesi, jak si s Dragon Age 2 nabehli. A jeste vic mne tesi, ze stale existuje hodne lidi, co chteji u her myslet a ne jen mackat ty tlacitka.
  • Ja si ME2 nestahl, ja si ho predobjednal v blahove predstave, ze dostanu vylepsenou jednicku. A co sjem dostal? Jak pises, akcni sracku. Navic okorenenou tak debilnim pribehem, ze ho snad musel napsat nekdo silne retardovany. Nazdar, my jsme od Cerbera, organizace horsi nez nacisti. Jee, nazdar kuci, videl jsem na vlastni oci, co jste delali, ale co, ja se k vam pridam. A nebo moje oblibene naboje. Co na tom, ze v jednicce nebyly, najednou je proste supermegacool sprintovat jak magor pred neprateli, protoze nekdo rozhodl, ze sniperka proste bude mit 8 naboju a nazdar. A dodnes mi nikdo nevysvetlil, kde vzali naboje na planete, kde 10 let nikdo nebyl. A na co nejake brneni pro partaky. Pubertaci prece cheji sexu latex a vysoke podpadky. V tom se musi fakt skvele bojovat, hlaven treba ve vakuu v tricku, ze?
    A nazor na ME3? Clovek nemusi byt jaderny fyzik, aby si odvodil, kam smeruje vyjadreni EA, ze ME3 chteji mit o 15% rychlejsi a akcnejsi. Smerem k ME1 to rozhodne nebude.
  • Mahcake
    Amen.
  • corfer
    Bavím se nad klasickým diskuzním odpadem a stejně mi to nedá a přihodím svojí šlupku od banánu. Chtěl-li bych, napočítám zde zhruba padesát příspěvků, jak je všechno v háji, hry nejsou to, co bývaly a cliché a cliché a cliché podobných ubohých diskuzí, samozřejmě že se tu řešil věk, konzolista/PC hráč a další tradiční flamewars.
    Nicméně k tématu. Když pominu, jak mělké je v odsuzovat 3 Mass Effect v této, informacemi nedotčené, chvíli, stejně se musím pozastavit nad tím, jak se tu většina lidí ostře pouští do her od BioWare. Vyloženě jsem smutný, když tu čtu negativní, sprosté až lživé komentáře ohledně Mass Effect 2. Je přeci k smíchu, když většina zdejších přispěvatelů má doma legálně zakoupené hry pouze z dob dial-up připojení a rozvíjí zde své erudované názory, jak by měl herní trh ideálně vypadat, popřípadě prskám smíchy nad větami typu:,, ME 2 jsem dohrál a je to teda pěkná sra*ka." Proč je to špatná hra, se z příspěvku nedozvíte a na přímý dotaz se Vám dostane reakce, že je to akční slátanina. K pláči je fakt, že dotyčný hru stáhnul (sprosté) dohrál (drzost) a umí na ni pouze plivat (sprostá drzost). Tak se pěkně prosím jednou zamyslete nad tím, na co nadáváte, proč vlastně lamentujete a konečně si hlavně uvědomte, že kdyby nebyl Mass Effect 3 ohlášen, tak bychom byli smutní všichni. Takhle je tu alespoň ta omezená kultura, jenž si říká ,,HC hráči". Pravá podstata tohoto slovního spojení je stejně dávno pryč a zbylo z ní pouze označení pro nic neříkajícího konzervativního pablba a jestli mu je 15 nebo 25 to je přeci úplně jedno.
  • Cosi
    *1*
  • Irisis
    Na vyšší obtížnost, kdy vylejzat z krytu je skutečně vražedné jsem se slzou v oku vzpomínal na prohrané pětikoruny u timecrisis :)
  • Irisis
    Mířil by autoaim...hráč by si užíval pouze stylových quick time eventů.
  • MrSanta
    Udělám edit za tebe *1*: říkají, že normal z trojky se rovná veteran z dvojky.
  • smejki
    já myslel, že to dělají už leta *8*
  • Cosi
    Jo, DA2 hraju na těžší, když jsem měl dohromady 3 členy v družině tak to bylo hodně těžký, ale jakmile jsem měl plný počet a srovnal jsem si taktiku, tak to začlo odpovídat normální z DA:O.

Jinak říkaj že by Mass Effect 3 měl být těžší jak dvojka na normal.
  • Beztak se těšim, dám si těžší obtížnost a pujde to samo *5*
  • Ber to z te lepsi stranky. Aspon uz vim ze ME3 si necham ujit. Des zvany DA2 a podobna prohlaseni od EA me uplne vylecily.
  • Kam jsme to dospeli-hrat film. Pamatuji doby,kdy se za hry podobne interaktivnim filmum ubiraly v recenzich body. Dneska je to plus. Z EA je mi zle. Jeste ze porad existuji kvalitni herni studia.
  • nesmysl. Kdybych nehrál hry, jedu na Linuxu. At si každý dělá hry jaké chce, bud se mi budou líbit a já si sem tam nějakou koupím, nebo se na ně vykašlu a zaměřím se na jiný koníček. Jednoduchý vztah. Funguje to snad jinak?
  • v mass effecte podla mna ide aj tak vacsine publika o ten pribeh...mne osobne na tych hernych mechanizmoch az tak nezalezi..hram to lebo je to skvely filmovy zazitok..ak si to takto zahra viacej ludi tak preco nie..aspon ten fenomen "Mass Effect" spozna viac ludi :)
  • EA tendle styl neměla??? tak to je pro mě novinka. To chci vidět jak to bude vypadat až budou zaměřeni na mnoho lidí officiálně
  • Tak mě napdá, že jediný pořádný pokračování s přilepšením si z předchozího dílu byl DoomI následován Doom II :-)
  • Jasně, z*urvit Dragon Age prostě nestačí... Pojďme po*ělat ještě mass effect! Hlavně ať se to prodává, že jo...
  • Drom
    PC je vicemene platforma microsoftu
  • prd to se stane leda tak na konzolich pc je svobodna platforma takze pokud proste hry nebudeme od ea kupovat ale treba pokud to stahneme a budeme poustet na plno seed tak se ea sbali a odejde z pc trhu " pokud budou tyhle firmy odchazet nastane konec pc trhu " tuhle citaci musim opravit pokud tyhle firmy odejdou uvolni misto jinym malim firmickam ktere nemuzou sazet na znacku na jmeno ale musi zaujmout zabavou hratelnosti atd jednu chvily mi pripada ze tohle pisou praceni provokateri pc ma oproti konzolim vyhodu ze tu neni zadna monopol Microsoftu nebo Sony Pc je Zeme nikoho takze nemusi Platit nekomu poplatek aby ta hra mohla vubec vyjit atd proste to co chci rict je ze to neni jako na konzolich kde vam ty firmy Musi hru schvalit tak aby jim vyhovovala Pc je proste Zeme Nikoho Nikdo nema zbrane kterymy Najednou vyhraje valku diky monopolu Nektere firmy maji mnoho mista ale kdyz odejdou nic se nastane

pro priklad Berte Ea a activision [rusko] jako usa a ruskou na hernim trhu Kdyz Odejdou a budou Delat Hry na konzole uvolni misto novym firmam ktere nemuzou sazet na jmeno a na znacku [atomove hlavice] ale musi si je ziskat idelogii musi ziskat lidi myslenkou [zabavnosti hratelnosti] treba obnovene zeme [hry] protoze jsou zavisle na nas ale tyhle firmy neodejdou jsou si vedomi toho co by se stalo pokud by odesli budou se drzet zuby nechty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit